Nasıl bir hort bu
tamda rx3i evo yu tarif ediyorsunuz var ya 100-110 km. seyir sürati 150-160 km. lere varan maksimum sürat geniş ve konforlu artçı selesi, çantaları kendinden ruhsata işli beğenmiyorsan değiştir. torkun süratin motosiklette vücut bulmuş hali, bir de viraj yapıyor abi lastikleri sırf ıslak performansı çok kayıyor ve kolay ısınmıyor diye değiştireceğim. Yani motosikletten daha fazlasını istediğimden ötürü. Yoksa normal bir kullanıcı için şu hali ile mükemmel. Amortisörleri çok güzel ağırlıkla başa çıkıyor şöyleki istihap haddi 175 kilo olduğu halde artçım ve ben 220 kiloyu buluyoruz bana mısın demiyor. istisnasız tavsiyemdir. Rx3i ye bir bakın
tamda rx3i evo yu tarif ediyorsunuz var ya 100-110 km. seyir sürati 150-160 km. lere varan maksimum sürat geniş ve konforlu artçı selesi, çantaları kendinden ruhsata işli beğenmiyorsan değiştir. torkun süratin motosiklette vücut bulmuş hali, bir de viraj yapıyor abi lastikleri sırf ıslak performansı çok kayıyor ve kolay ısınmıyor diye değiştireceğim. Yani motosikletten daha fazlasını istediğimden ötürü. Yoksa normal bir kullanıcı için şu hali ile mükemmel. Amortisörleri çok güzel ağırlıkla başa çıkıyor şöyleki istihap haddi 175 kilo olduğu halde artçım ve ben 220 kiloyu buluyoruz bana mısın demiyor. istisnasız tavsiyemdir. Rx3i ye bir bakın
Ben de eski kullanıcısı olarak yazmak isterim.
2015 model 1000 km de aldım 3500 km de sattım. Bu fiyata en iyisi bu.
Neden sattım ? 1.75 altında 66 kiloyum. 40 yaşındayım kuvvetli değilim. Beni şehir içinde yordu. Çevre yollarında, rüzgarda, köprülerde, güzel asfaltlı virajlarda akıyor keyifli. Sürekli vites istiyor. Agresif.
1. vites çok kısa kasisten geçerken gaz kolunu ayarlayamadım, altımdan gitti. (Dişli revizesi yapılabilir.) Bu motorun suçu değil benim suçum. Ama arka fren başarısız. Hele kötü lastik var ise hemen kitliyor; bir de bırakmıyor.
Artçı konforu çok düşük, eşler ile kavga ettiriyor. Artçılar genelde oturmayı bilmiyorlar, kasklar savaş ediyor, pata küte. Bir de o rolanti sesi var ya bildiğiniz traktör kardeşim, ben hiç sevmedim.
Her şeye rağmen, Pulsar Tek binersen ve boyun gücün iyi ise f/p anlamında güzel ve ucuz bir naked bence.
İşte beyle![]()