pulsarlar neden bu kadar düşük km de satılıyor

tamda rx3i evo yu tarif ediyorsunuz var ya 100-110 km. seyir sürati 150-160 km. lere varan maksimum sürat geniş ve konforlu artçı selesi, çantaları kendinden ruhsata işli beğenmiyorsan değiştir. torkun süratin motosiklette vücut bulmuş hali, bir de viraj yapıyor abi lastikleri sırf ıslak performansı çok kayıyor ve kolay ısınmıyor diye değiştireceğim. Yani motosikletten daha fazlasını istediğimden ötürü. Yoksa normal bir kullanıcı için şu hali ile mükemmel. Amortisörleri çok güzel ağırlıkla başa çıkıyor şöyleki istihap haddi 175 kilo olduğu halde artçım ve ben 220 kiloyu buluyoruz bana mısın demiyor. istisnasız tavsiyemdir. Rx3i ye bir bakın

Bu nasıl yorum ya =) pulsar sanki 70den yukarı çıkmıyor. Bi kapışın bakalım ne oluyor :)

tamda rx3i evo yu tarif ediyorsunuz var ya 100-110 km. seyir sürati 150-160 km. lere varan maksimum sürat geniş ve konforlu artçı selesi, çantaları kendinden ruhsata işli beğenmiyorsan değiştir. torkun süratin motosiklette vücut bulmuş hali, bir de viraj yapıyor abi lastikleri sırf ıslak performansı çok kayıyor ve kolay ısınmıyor diye değiştireceğim. Yani motosikletten daha fazlasını istediğimden ötürü. Yoksa normal bir kullanıcı için şu hali ile mükemmel. Amortisörleri çok güzel ağırlıkla başa çıkıyor şöyleki istihap haddi 175 kilo olduğu halde artçım ve ben 220 kiloyu buluyoruz bana mısın demiyor. istisnasız tavsiyemdir. Rx3i ye bir bakın

Yalan o 150 160 nedir ya insanlara yanlış bilgi vermeyin ciğerini söksen 110-120 seyir hızı stabil bağırtıcam titreticem dersen 130 zorla selesi o kadar rahat değil bi kere lastikleri çöp değişirse güven verebilir ama orjinali #driftkeyfisi. 220 kilo binersen kalkışta canını alıyormuşsun gibi kalkar çekmez ivmelenmez vs. Arkadaşım bu saydıkların bmw gs 1200 lükte felan var. Tekrar söylüyorum insanlara yanlış bilgi verme.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

Motora bmw ablemi yapıştırınca bmw olyor sanıyorlar heralde.

Ben de eski kullanıcısı olarak yazmak isterim.
2015 model 1000 km de aldım 3500 km de sattım. Bu fiyata en iyisi bu.
Neden sattım ? 1.75 altında 66 kiloyum. 40 yaşındayım kuvvetli değilim. Beni şehir içinde yordu. Çevre yollarında, rüzgarda, köprülerde, güzel asfaltlı virajlarda akıyor keyifli. Sürekli vites istiyor. Agresif.
1. vites çok kısa kasisten geçerken gaz kolunu ayarlayamadım, altımdan gitti. (Dişli revizesi yapılabilir.) Bu motorun suçu değil benim suçum. Ama arka fren başarısız. Hele kötü lastik var ise hemen kitliyor; bir de bırakmıyor.
Artçı konforu çok düşük, eşler ile kavga ettiriyor. Artçılar genelde oturmayı bilmiyorlar, kasklar savaş ediyor, pata küte. Bir de o rolanti sesi var ya bildiğiniz traktör kardeşim, ben hiç sevmedim.
Her şeye rağmen, Pulsar Tek binersen ve boyun gücün iyi ise f/p anlamında güzel ve ucuz bir naked bence.

İşte beyle :)

1.vites 50 yi görüyo kısa falan değil
2) artçınız kaska kafa atıyorsa ani fren gaz açıyorsunuz bu da sizin suçunuz

Aslında her motorda böyle kullanıcılar var. Bir motor alıp fazla km yapmadan kanlar kaynıyo cc büyütmek için. Ama Pulsarın göze batmasının sebebi herkesin pulsarı tercih etmesiyle alakalı. Geçen yıllarda 5-6 model geçiş evresi için kullanılırdı ama şimdi pulsarın çok satması sebebi ile 5-6 model tek modele düştü, dolayısıyla bu da göze batmaya başladı. Motor 10 numara değil arkadaşlar, ben de sorunlar yaşıyorum. Ama parasını hak ettiği için motorumun arkasındayım.

f/P oranı yüksek, ama memnuniyet oranı düşük bir motor.

ayrıca alternatif gösterildiği enjeksiyonlu su soğutmalı japon motorlarının yanımda berbat süspansiyon, debriyaj, sürüş ergonomisi var. aşırı konforsuz kütük gibi sürüşü var

çünkü motor 15 bin fiyatlı japonlara alternatif değil 6 bin fiyatlı commutere 2 bin daha ver bol sorunlu 24 beygir verelim motoru.

keşke farklı şekilde konuşabilseydik bu gün. Ama motor bir cbr 250 kalitesi ve sorunsuzluğu sunsaydı distirbütörün yaptıgı şu 9 bin küsürden geri serbest düşüşe geçen fiyatı 11.000-11.500 seviyesine uçurulmuştu:)

her kronık sorunlu makınede ondan bende aldım 2500 km şuan yokuş aşağı inerken debriyaja basıyon hop stop ediyor.niye aldım altertatifi yok olsa alırmıyım almam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar