- Konu Yazar
Arkadaşlar 2016 ns200 pulsara lastik ve kilit önerebıır mıısınız ? tecrubelı arkadaslardan yorum beklıyorum
kilit önermiyorum kardeşim. ver 80 100 tl koy otoparka
Bu adam dışarı çıkmayacak hiç dimi, kilite gerek yok tabi, her ay versin 100 kağıt, 100 kağıt nedir ki zaten bedava..
Hiç avmlerden, depolardan motor çalındığını görmüyoruz zaten. Alırsın alarmlı kilidini, akşam koyduğun yere zincirini. Fazla çıkmazsa kaskoyu yaptırırsın oh mis.
herkse gerccekten tesekurler..
http://www.hepsiburada.com/onguard-kilit-8016-beast-zincirli-110cm-x-14-mm-siyah-p-HBV000002HG7H?magaza=Bisikletsepeti sanırım bunu alıcam . gercı bu bıle fazla geldı ama arkasından ağlamaktansa önlem alayım ..
lastık olarak usta anlaş önerdı .artık elınde var satmak mı ıstıyor anlamadım.. sızce anlaş nasıldır .
kendinizi kandırıyosunuz. içinizi rahatlatmaya çalışmayın. o kadar emek verip motor alıyosunuz. bırakmayın dışarda. o....çocuklarının yapmayacağı yok
herkse gerccekten tesekurler..
http://www.hepsiburada.com/onguard-kilit-8016-beast-zincirli-110cm-x-14-mm-siyah-p-HBV000002HG7H?magaza=Bisikletsepeti sanırım bunu alıcam . gercı bu bıle fazla geldı ama arkasından ağlamaktansa önlem alayım ..
lastık olarak usta anlaş önerdı .artık elınde var satmak mı ıstıyor anlamadım.. sızce anlaş nasıldır .
Arkadaşlar 2016 ns200 pulsara lastik ve kilit önerebıır mıısınız ? tecrubelı arkadaslardan yorum beklıyorum
Yakın arkadaşımın motosikletinin zincirini kesip çaldılar(r25) 3 ay sonra kaskodan tüm parasını geri aldı. Kendimi kandırdığım kısmı gösterebilir misiniz? Kasko yaptırmayıp yarısını veya 3 te 1 ini otoparka versem çalınmayacağının garantisi var mı?
ben dışarıya bırakmaktan bahsediyorum. kasko varsa başka
Benim motor da cbr 125 2015 model. Öne disk kiliti takıyorum. Ön tekeri demire halat kilit ile baglıyorum. Arka tekerede bi halat kilit gecırıyorum. Size tavsiyem bagladıgınız kilitleri yere sarkık bırakmayın . Yerle temas eden kiliti çok rahat keserler. Bu yüzden sarkık olmasın. Motorunuzu dışarda yol ağzı biyere bırakıyorsanız çok daha iyi önlemler almanız lazım. Lastik olarak tüm hepsini eleyin kendinize rosso 2 arayın. Stok bulduğunuzda direkt alın.