Pulsar 400 NS Geliyormuş.

Motosikleti
D400
d400 226 k şu an, eğer bu motoru 190 üstüne satmazlar ise piyasanın hakimi olur bence :)

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Yıllardır değişmeyen ucube tasarım. İlk çıktığı zaman hadi neyse de insan yıllar içerisinde aynı kasayı makyajlamaktan öteye gidemez mi? Bu değişimin en güzel örneği bence duke serisi.

Motosikleti
D400
Mayıs 2024 te TR youtuber ları götürüp tanıtım yaptırmışlardı. bugün kuralkan a sordum ama bilgi veremiyoruz dediler.

gelse iyi olur bende, d400 den teknolojik olarak baya iyi, gücü de ktm 390 a yakın olursa tadından yenmez.

ktm 390 399 cc ye çıkardı aleti, rekabet iyidir

bajaj globaldeki sayfa https://www.bajajauto.com/bikes/pulsar/pulsar-ns400

keşke gelse de alsak ya güzel motormuş.. tam benim istediğim gibi hornet 750'ye geçiş için de çok iyi olur.

Motosikleti
D400
Tek silindir mi bu alet; ne anladım bu işten. D400 zaten var.

bunun görünüşü de standart pulsar görünüşü; bence bajaj ın yeni gelen 250 serileri gibi bu da iş yapmaz (fiyat düşük olursa o ayrı)

.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mayıs 2024 te TR youtuber ları götürüp tanıtım yaptırmışlardı. bugün kuralkan a sordum ama bilgi veremiyoruz dediler.

gelse iyi olur bende, d400 den teknolojik olarak baya iyi, gücü de ktm 390 a yakın olursa tadından yenmez.

ktm 390 399 cc ye çıkardı aleti, rekabet iyidir

bajaj globaldeki sayfa https://www.bajajauto.com/bikes/pulsar/pulsar-ns400
D400 de yenileniyor. Büyük ihtimal ns400 de ki elektronikler yeni dominara da gelecek

Motosikleti
D400
yenilenmesi ile ilgili bilgi nereden acaba ? mümkünse link vs verir misiniz ?

.

D400 de yenileniyor. Büyük ihtimal ns400 de ki elektronikler yeni dominara da gelecek

Kıssadan hisse ns400 de ne varsa aynı özellikler dominara da gelecek.

https://www.financialexpress.com/au...minar-based-on-new-platform-in-works/3534269/

Bu arada yeni rs200 de tanıtılıyormuş. Büyük ihtimal 2025 ns200 ün giydirilmiş hali

https://www.bikewale.com/news/2025-bajaj-pulsar-rs200-spied-testing-ahead-of-launch-in-india/

Bajaj dan çok bir yenilik beklememek lazım. Aynı yemeği soslayıp soslayıp milletin önüne koymaya devam.

Mütevazi bir motosiklet üretiyor Bajaj, aynı eskilerin Tofaş'ı gibi. Yakıtı nispeten az, nispeten sorunsuz ve ucuz.

Tamam da modeli yok ama. Her ne kadar kendi kafalarından uydurdukları bir tarz ürettiklerini iddia etseler de commuter den başka bir şey ürettikleri yok. Mesela Bir tane scooterı yok bir tane 450 mt tarzı off road touring i yok bir tane yarış motoru bile yok. Büyük bloklu motorlardan bahsetmiyorum bile varsın 400 cc den ötesini üretmesinler ama commuter dan başka tarz yok. En basitinden cf ye bak. Her zevke hitap eden bir tarz motoru satışta var.

Her ne kadar uygun fiyatlı olup güzel iş görecek motorlar olacaklarını düşünsem de, tasarımlar halen 2014ten kalma ve 1 gram geliştirme yok arkadaş ya. Vallahi dominarlar şunlardan kat kat daha güncel görünüyolar. Daha pahalı olsa da asıl binici olan genç kesim 450nk gibi güzel tasarımlı aletlere yönelecektir.

Motosikleti
Ns200 15"
Tamam da modeli yok ama. Her ne kadar kendi kafalarından uydurdukları bir tarz ürettiklerini iddia etseler de commuter den başka bir şey ürettikleri yok. Mesela Bir tane scooterı yok bir tane 450 mt tarzı off road touring i yok bir tane yarış motoru bile yok. Büyük bloklu motorlardan bahsetmiyorum bile varsın 400 cc den ötesini üretmesinler ama commuter dan başka tarz yok. En basitinden cf ye bak. Her zevke hitap eden bir tarz motoru satışta var.
Ama gene dediğime çıkıyor bildiğimiz Tofaş gibi, mesela bunu güncel arabaya benzetirsek Egea gibi bir şey oda neredeyse 10 senedir var ama aynı tasarım. Cf Moto'nun modelleri daha güzel fakat Bajaj modelleri daha cefakar.

Motosikleti
D400
Şimdi inceledim özelliklerini, dominar ile bir fark göremedim blok olarak.

Göstergesi digital ve uzaktan baglanabilir anladıgım kadarıyla mobil ile uyumlu , hoş birşey olmuş. Bir de daha hafif olursa aynı blok daha iyi performans saglayabilir bu alete.

Ancak görünüş olarak bakarsak 230k olan dominar daha yakışıklı bir motor. bu motor güncel tutarla 200k üstü gelirse piyasada zor yer elde eder bence.

Motosikleti
D400
Şimdi inceledim özelliklerini, dominar ile bir fark göremedim blok olarak.

Göstergesi digital ve uzaktan baglanabilir anladıgım kadarıyla mobil ile uyumlu , hoş birşey olmuş. Bir de daha hafif olursa aynı blok daha iyi performans saglayabilir bu alete.

Ancak görünüş olarak bakarsak 230k olan dominar daha yakışıklı bir motor. bu motor güncel tutarla 200k üstü gelirse piyasada zor yer elde eder bence.
teknolojik olarak özellikleri artırılacak tcs, bluetooth felan eklenecek diye duyumladım

Motosikleti
D400
desene eldeki motorların değeri gitgide düşecek :D
NS200 den sonra Dominar ile farklı bir yaklaşım görmüştü kullanıcılar. NS400 ün de kendi klasmanı olacak gibi. D250 ile NS200 ün benzerliği gibi birley ortaya çıkacak bence.

Çin in kalitesiz motor ve ilgisiz servislerinden ağzı yanan, bol ve ucuz parça arayan, japan kadar olmasa da kaliteli ürün tercih edecekler için bence halen güzel seceçek bajaj.

NS200 ü 150 bin yapan kuryeler var. D250 & D400 de 60 bin yapan kullanıcılar var.

fiyat değerine bişey diyemeyeceğim ama distributör şuanki koşulları sağlamaya ve hizmeti iyileştirmeye çalıştığı müddetçe değerini korur.

NS200 den sonra Dominar ile farklı bir yaklaşım görmüştü kullanıcılar. NS400 ün de kendi klasmanı olacak gibi. D250 ile NS200 ün benzerliği gibi birley ortaya çıkacak bence.

Çin in kalitesiz motor ve ilgisiz servislerinden ağzı yanan, bol ve ucuz parça arayan, japan kadar olmasa da kaliteli ürün tercih edecekler için bence halen güzel seceçek bajaj.

NS200 ü 150 bin yapan kuryeler var. D250 & D400 de 60 bin yapan kullanıcılar var.

fiyat değerine bişey diyemeyeceğim ama distributör şuanki koşulları sağlamaya ve hizmeti iyileştirmeye çalıştığı müddetçe değerini korur.

Şöyle bir kullanıcı yorumlarını okudum. Elektronik ekran güneş altında biraz bozuluyormuş ve ön frenler biraz yetersiz kalıyormuş. titreşimde zaten mevcut. Bunun haricinde şikayet yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar