Pulsar 150 ns mars almiyor!!

Obs

Merhaba ben mert istanbulda yasiyorum motorum pulsar 150 ns i 5 gun isim ciktigindan suremedim simdi ne yaptiysam mars almiyor aku gostergesi yaniyor gosterge ilk geldikten sonra karanlik bilen birisi el atabilir m8?

Bitmiş aküyü gezmekle dolduramazsınız. Motorun gücü yetmez ona. Yeni akü alacaksın.

Kolçakla çalıştırın. Gösterge yanabilir ama akım az geliyordur.
.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
garantiden değiştir.tabi senle alakalı bir durum yoksa geçmiş olsun.servisin işide olabiliyor.suyunu falan filan hazırlar hazırlamaz cihazı çalıştırırlarsa dahada bir yol olmuyor o aküden en az 1 saat beklemesi lazım.ama tabi aceleye getirebiliyorlar.

Kuru tip akü ile değiştirirler kanımca.
Hatta o şekilde satmaları lazım.:)

Bitmiş aküyü gezmekle dolduramazsınız. Motorun gücü yetmez ona. Yeni akü alacaksın.
Her akü bittiğinde akü mü alınırmış. Motorumun anahtarını üzerinde ve kontağını açık unuttum. Boş vites lambası aküyü bitirmiş. Sabah yokuş aşağı vurdurdum işe giderken akü yolda 15-20 dakika şarj oldu akşam elektrik marşı motoru çalıştırabilir güçteydi.

Obs

Dostlar eyvallah vurdurmayi deneyecegim fakat en olmadi ayak marsiyla servise gotururuz pulsarlara ozgu birsey mi yoksa boyle olmasi olasi mi?

Obs

Dogrudur fakat nette okudugum stop sorunlari vardi ondan diyorum

1 tane de bana alır mısınız? :) Alkali pil mi arkadaş bu bitmiş akü at çöpe :D Statör konjentör falan hep süs için koyuyorlar demek ki.Bitince atacaksın.

Hintliler inatla sulu akü koyuyor motorlara. Şimdi çok sorun olmasa da kışın kaç defa soğuk terler döktürmüştü bana.

Garantiden kuru akü istiyorsun 2-3 güne getiriyorlar. Şimdilik vurdur gez biraz o yine dolar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Obs

Hocam bende onu diyorum simdi baska yerlere sordum herkes kuru aku iste bu tur akuler bela dedi baska sikintisi yok gibi

5 günde akü bitermi heleki yeni bir motorda. Ben 3.5 ay yatırdım tek marşda aldı problem başka olmasın?

Kawasakiyi yatırdığında kullanılan akü kalitesi nedeniyle tek marşta alır bu normal :)

Ancak Hintli ve Çinlilerde motosikletin aslında önemsiz gibi görünen kritik materyallerinden malzeme kalitesinden kaçındıklarını görüyoruz.

Sulu akü bir tarafa , doğru düzgün bir akü takmak bu adamlara zor geliyor. Sonra insanları garantiyle uğraştıracak sen istemezsen zorlamazsan aküyüde vermeyecekler..

Bu kafayla gidecekleri yer belli zaten..

Obs

Aynen cinden bir ne0

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Cinden bir nebze iyi diye aliyoruz zaten baslangic icin sadece ondan sonra herkes japona almana italyana dagiliyor haklisiniz

ya bu durum pulsarda sorun sanırım akülerde ucuza kaçmışlar oun dışında bi kalitesizlik görmedim açıkcası akünüde iyisini takarsınız sorun ortadan kalkar hemen çinliyle eş tutmaya yada japona kaçmaya gerek görmüyorum açıkcası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar