Profil isimleriniz niye değişik anlamı ne ?herkes ismini neye göre koydu ?

Akvaryumla ilgili, akvaryumla ilgilenen kişi anlamına geliyor aquarist. 4 sayısı da bu nick'i alan 4. kişi olduğumu ifade ediyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

herşey iyi güzelde o koca demir makası ile ne kesiyosun merak ettim :D

ismim ve forma numaramda benim üye adım :)

O makasla muhtemelen kaburgaları kesiyordur. (çok fazla film izliyorum galiba)

Soyadım Tomas
Üye olurken soyadımı nick olarak kullanmak istedim.
Uygun olmayınca sonuna fazladan bir "s" ekledik.
2005 te kim aldıysa o kullanıcı adını, hala merak ediyorum :)

Ali Aytaç Bulut tam adım soyadım, uzun zaman giremezsen unutmamak için alabildiğim her yerde AliAytac kullanıcı ismini alırım.

kakare: yani isim ve soy ismimin ilk harflerinin çarpılmış hali. (k)x(k)= k2 (k kare)- k üstü 2 yani :p matematik oyunu yapmışım biraz, hiçte sevmem ama ben bulmamıştım nickimi. 5 sene evvel falan kız arkadaşım söylemişti çok hoşuma gitti o gün bugündür kullanırım.

iple erişim uzmanı yani endüstriyel dağcıyım ::haapppy:

ruzgar.jpg

gibi
ama şu aralar masabaşı satış işi yapıyorum :(

idda ederim nicim hicbir yerde kullanilmiyordur sadece bana özel anlamida yok zati :) cet furyasinda bulmuştum

lisede arkadaşlar sürekli motor kullandığım için yolcu diyorlardı. hade hade devam et yolcu yolunda gerek diye espiri yapıyolardı. lakap yolcu olunca yolcu yaptım. 0 ise yolcu alınmıştı ondan rasgele bir sayı olarak yazdım :)

Nuansiyen : Hiç bir dilde böyle birşey yok sanırım . Neredeyse her türlü Online Oyunu oynadım ve sürekli isim sorunu yaşıyordum en sonunda böyle kafadan farklı bir isim oluşturma gereği duydum . Uyumlu kelimeler filan derken bu çıktı

Birebir aynı şekilde :)
Erreguay
Hiçbir anlam ifade etmiyo olsun dedim oldu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar