Dikkatli olanlar görmüştür, 3 yıldır profil imzam "ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMEN" idi ama mebin açıkladığı kadrolara göre 10 gün sonra "ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN" olacağım
3322 kişi alınıyor branşımdan ve 1850lerde olduğum için atanmam %100
Ha bu başlık ne işe mi yarayacak. Bu kadar fazla şehirden insanın bulunduğu ve bildiğim tek yer burası ve büyük ihtimal doğu tarafına atanacağım için şehirler hakkında bilgi almam lazım. Gerek burdan, gerek özel mesaj ile Ankaranın doğusunda, şartları iyi, insanı iyi ve özellikle havası motosiklete uygun ilçeleri hatta köyleri söylerseniz sevinirim.
Hayırlı uğurlu olsun ,Türkçe bir isim kullanıp kendi fotoğrafını korsanız zannedersem daha iyi olur ..hem telafusu ,yazması kolay olur hem kaç yaşlarında biriyle yazıştığımızı biliriz .. Herşey gönlünce olsun hoşçakal
Doğu il ve ilçeleri için bilgi ve destek verebilirim , hayırlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun darısı başıma
Sizce şubat ataması olur mu?
Olursa türkçe sayısı 2000 olur mu?
Zor hatta imkansıza yakın bi düşünce benimki ama umut işte![]()
Hayırlı olsun hocam, tebrikler.. İnşallah bu başarının devamını getirir, güzel öğrenciler yetiştirirsin..
üğretminim çişim geldi:queen:
hocam hayırlı olsun
Hayırlı olsun
motorsikleti ve bizleri unutma
ATAMASI YAPILACAK OLAN ÖĞRETMEN ::gazla::
Hayırlı uğurlu olsun sevindim imzanın değişmesine![]()
Hayırlı olsun meslekdaşım. Umarım her mevsimde motosiklet kullanabileceğin bir yer çıkar.
çok sevindim sizin adınıza
darısı diğer atanamayanların başına
sadece ankara değil Türkiye genelinde böyle bi yer varsa sen söyle de ben oraya tayin istiyimDikkatli olanlar görmüştür, 3 yıldır profil imzam "ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMEN" idi ama mebin açıkladığı kadrolara göre 10 gün sonra "ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN" olacağım
3322 kişi alınıyor branşımdan ve 1850lerde olduğum için atanmam %100
Ha bu başlık ne işe mi yarayacak. Bu kadar fazla şehirden insanın bulunduğu ve bildiğim tek yer burası ve büyük ihtimal doğu tarafına atanacağım için şehirler hakkında bilgi almam lazım. Gerek burdan, gerek özel mesaj ile Ankaranın doğusunda, şartları iyi, insanı iyi ve özellikle havası motosiklete uygun ilçeleri hatta köyleri söylerseniz sevinirim.
sadece ankara değil Türkiye genelinde böyle bi yer varsa sen söyle de ben oraya tayin istiyim
yok dostum bende bu şans oldukça ben atanamam..Hayırlı olsun meslektaşım...
Aklıma ilk sen ve uthec gelmiştiniz... Umarım onun da ataması yapılır...
Darısı bekleyenlerin başına...
Tebrik ederim... :thumleft:
sağolöğretmen olduğunu bilmiyordum. branşın ney?
yok dostum bende bu şans oldukça ben atanamam..
izmir iğrenç bir yer dostum hiç sevmedim o şehri (bana göre tabi amaç polemik değil)izmir
(onkarakter)
Hadi ya, senin puanın iyiydi yanlış hatırlamıyorsam... Hayırlısı olsun...
Öncelikle hayırlı olsun. Doğuda memuriyet yapmış ve hemen heryerini gezmiş biri olarak Doğu Anadolu'da önereceğim ilk yer huzuru, sükunu,tarihi ,doğal güzellikleri ve sahiliyle Ahlat olur. Doğu ve orta Anadolunun diğer huzurlu sakin ve standartları iyi doğal güzellikleri olan önereceğim ilçeler Bitlis-Tatvan, Van-Edremit, Van-Gevaş, Bitlis-Adilcevaz, Elazığ-Sivrice, Malatya-Darende, Sivas-Suşehri, Erzincan-Refahiye olur. Söylediğim yerleri özellikle Ahlat'ı netten araştır ve resimlerine bak istersen.
Çorum'la ilgili sormak istediklerinize ben cevap verebilirim. Umarım hayatınız istediğiniz gibi olur.
Hayırlı olsun
Hem size hem vatana millete ;-)
Başarılı, kendini yenileyen ve müfredat dışında insanlığı da öğreten, sevilen bir öğretmen olmanızı dilerim.
Bu ülkenin idealist öğretmenlere çok ihtiyacı var.
Eger..haksız yere ögrencinin notunu kırarsanız..neyse demicem devamını..Hayırlı olsun
Hayırlı olsun, sevindirici![]()