Profil İmzamı Değiştiriyorum:)

Hayırlı olsun meslekdaşım. Umarım her mevsimde motosiklet kullanabileceğin bir yer çıkar.

Dikkatli olanlar görmüştür, 3 yıldır profil imzam "ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMEN" idi ama mebin açıkladığı kadrolara göre 10 gün sonra "ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN" olacağım:)
3322 kişi alınıyor branşımdan ve 1850lerde olduğum için atanmam %100
Ha bu başlık ne işe mi yarayacak. Bu kadar fazla şehirden insanın bulunduğu ve bildiğim tek yer burası ve büyük ihtimal doğu tarafına atanacağım için şehirler hakkında bilgi almam lazım. Gerek burdan, gerek özel mesaj ile Ankaranın doğusunda, şartları iyi, insanı iyi ve özellikle havası motosiklete uygun ilçeleri hatta köyleri söylerseniz sevinirim.

çok sevindim sizin adınıza
darısı diğer atanamayanların başına

Hayırlı uğurlu olsun ,Türkçe bir isim kullanıp kendi fotoğrafını korsanız zannedersem daha iyi olur ..hem telafusu ,yazması kolay olur hem kaç yaşlarında biriyle yazıştığımızı biliriz .. Herşey gönlünce olsun hoşçakal

kullanıcı adım isveçli bir müzik grubunun ismi, özdeşleştim artık onunla, foto da çok sevdiğim bir bas gitaristtir. Memnunum her ikisindende. Teşekkürler yorumunuz için.

Doğu il ve ilçeleri için bilgi ve destek verebilirim , hayırlı olsun

hangi okullara atama yapılacağı 2 gün içinde belli olacak. o zaman rahatsız ederim seni.

Öncelikle hayırlı olsun darısı başıma :)

Sizce şubat ataması olur mu?

Olursa türkçe sayısı 2000 olur mu?

Zor hatta imkansıza yakın bi düşünce benimki ama umut işte :)

15bin atama olacağı söyleniyor şubatta. eğer aynı oranda alınırsa 1500 kişi eder ve 26yı açarsan gidebilirsin. ama varsayım tabi.

Hayırlı olsun hocam, tebrikler.. İnşallah bu başarının devamını getirir, güzel öğrenciler yetiştirirsin..
üğretminim çişim geldi :p :queen:

otur evladım. sıfır:)

hocam hayırlı olsun

teşekkür ederim

Hayırlı olsun
motorsikleti ve bizleri unutma
ATAMASI YAPILACAK OLAN ÖĞRETMEN ::gazla::

zaten hava durumuna göre il seçiyorum. Erzurum-Kars civarını istemiyorum soğuk yüzünden. Daha dün gece baktım 9 dereceydi Kars. O ne öyle:) Zaten atandığım günleri hayal ederken nişanlımla evlenirim mutlu oluruz vs düşünmedim bile hiç, gözümün önünden v-stromlar geçiyodu yeminle:D Kendisi duymasın çizer tabiki beni:)

Hayırlı uğurlu olsun sevindim imzanın değişmesine :)

Teşekkür ederim

Hayırlı olsun meslekdaşım. Umarım her mevsimde motosiklet kullanabileceğin bir yer çıkar.

İnşallah. Açılacak okullar belli olsun, ona göre meteorolojiden ilçelerin hava durumuna bakıcam zaten:)

çok sevindim sizin adınıza
darısı diğer atanamayanların başına

Keşke olabilse ama öyle bir ihtimal yok işte mevcut durumda. Çok zor gerçekten, yaşayan bilir.

Dikkatli olanlar görmüştür, 3 yıldır profil imzam "ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMEN" idi ama mebin açıkladığı kadrolara göre 10 gün sonra "ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN" olacağım:)
3322 kişi alınıyor branşımdan ve 1850lerde olduğum için atanmam %100
Ha bu başlık ne işe mi yarayacak. Bu kadar fazla şehirden insanın bulunduğu ve bildiğim tek yer burası ve büyük ihtimal doğu tarafına atanacağım için şehirler hakkında bilgi almam lazım. Gerek burdan, gerek özel mesaj ile Ankaranın doğusunda, şartları iyi, insanı iyi ve özellikle havası motosiklete uygun ilçeleri hatta köyleri söylerseniz sevinirim.
sadece ankara değil Türkiye genelinde böyle bi yer varsa sen söyle de ben oraya tayin istiyim

VIA

Öncelikle hayırlı olsun. Doğuda memuriyet yapmış ve hemen heryerini gezmiş biri olarak Doğu Anadolu'da önereceğim ilk yer huzuru, sükunu,tarihi ,doğal güzellikleri ve sahiliyle Ahlat olur. Doğu ve orta Anadolunun diğer huzurlu sakin ve standartları iyi doğal güzellikleri olan önereceğim ilçeler Bitlis-Tatvan, Van-Edremit, Van-Gevaş, Bitlis-Adilcevaz, Elazığ-Sivrice, Malatya-Darende, Sivas-Suşehri, Erzincan-Refahiye olur. Söylediğim yerleri özellikle Ahlat'ı netten araştır ve resimlerine bak istersen.

Motosikleti
Honda Crf250L
bıraktığın imzayı ben mi alsam ne yapsam:)

Hayırlı olsun meslektaşım...
Aklıma ilk sen ve uthec gelmiştiniz... Umarım onun da ataması yapılır...
Darısı bekleyenlerin başına...
Tebrik ederim... :thumleft:
yok dostum bende bu şans oldukça ben atanamam..

bu kadar adamız bari grup acsanıza mt deki ögretmenler diye =)

Motosikleti
Honda Crf250L
Hadi ya, senin puanın iyiydi yanlış hatırlamıyorsam... Hayırlısı olsun...

84.320 idi ama o 2010'daydı..bu yıl süresi bitti onun..artık 82 puanım var..o 84 üm olsaydı şimdi ne güzel atanıyordum..ama şimdi yine 1 puanla kacırıyorum..diyorumya bende bu şans
oldukça atanamam diye..
tamam kaçarda hep mi ucundan kaçar arkadaş..

Çorum'la ilgili sormak istediklerinize ben cevap verebilirim. Umarım hayatınız istediğiniz gibi olur.

Hayırlı olsun :)
Hem size hem vatana millete ;-)
Başarılı, kendini yenileyen ve müfredat dışında insanlığı da öğreten, sevilen bir öğretmen olmanızı dilerim.
Bu ülkenin idealist öğretmenlere çok ihtiyacı var.

türkiyede memur için mükemmel yer yalova diyebilirim ama sana ters

Hayırlı olsun, ankaranın doğusunda kırşehir mucurda 1 yıl çalıştım ,düz ayak bir yer fakat motor için en fazla 8 ay ,4 ay soğuk vebuzz.. .Ataması 20 yıl önce öğretmen.... vesselam..

Eger..haksız yere ögrencinin notunu kırarsanız..neyse demicem devamını..Hayırlı olsun

Öncelikle hayırlı olsun. Doğuda memuriyet yapmış ve hemen heryerini gezmiş biri olarak Doğu Anadolu'da önereceğim ilk yer huzuru, sükunu,tarihi ,doğal güzellikleri ve sahiliyle Ahlat olur. Doğu ve orta Anadolunun diğer huzurlu sakin ve standartları iyi doğal güzellikleri olan önereceğim ilçeler Bitlis-Tatvan, Van-Edremit, Van-Gevaş, Bitlis-Adilcevaz, Elazığ-Sivrice, Malatya-Darende, Sivas-Suşehri, Erzincan-Refahiye olur. Söylediğim yerleri özellikle Ahlat'ı netten araştır ve resimlerine bak istersen.

dediğiniz yerleri araştırıcam. teşekkürler

Çorum'la ilgili sormak istediklerinize ben cevap verebilirim. Umarım hayatınız istediğiniz gibi olur.

geçen sene bu zamanlar çorumdaydım. askerde olduğum için pek birşey görememiştim. gerçi görecek pek te birşey yok galiba:) ama düşünüyorum orayıda.

Hayırlı olsun :)
Hem size hem vatana millete ;-)
Başarılı, kendini yenileyen ve müfredat dışında insanlığı da öğreten, sevilen bir öğretmen olmanızı dilerim.
Bu ülkenin idealist öğretmenlere çok ihtiyacı var.

idealisti geç, atanan kendi sınıf arkadaşlarımı biliyorum. fiziğin kimyanın en basit kurallarını bile bilmiyorlar. kendim için süperim demiyorum tabiki ama en azından öğretmensin yani, birşey biliceksinki öğretesin.
hemde şunu kesinlikle söyleyebilirimki bu sınav o dediğiniz idealist öğretmenleri çok güzel şekilde eliyor. ezberci, memur kafalılar ise hemen atanıyor. yazık o öğrencilere. kendi çocuğumu emanet etmem yemin ediyorum. ha birde eski öğretmenler var ki hiç girmiyim o konuya. (ki zaten öğretmen değiller)

Eger..haksız yere ögrencinin notunu kırarsanız..neyse demicem devamını..Hayırlı olsun

ne not kırarım ne de fazla veririm. yata yata okumaya alışkın millet olduğumuz için çok can yakıcam orası kesin. (bende yata yata okudum yalan yok)

Hayırlı olsun, sevindirici :)

teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar