Prof. Dr. Necmettin Erbakan hayatını kaybetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Muhterem Necmettin Erbakan'a Yüce Rabbimizden rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm İslam Alemine baş sağlığı diliyorum.
1961 yılı 25. hükümet başbakanı Cemal Gürsel'in "Türkler olarak kendi otomobilimizi yapabileceğimize" ikna edilmesini sağlayan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dır. Ayrıca Erbakan projenin yönetim kurulunda da bizzat görev yapmıştır. Ayrıntılı bilgi için "Mustafa Miyasoğlu'nun" "Devrim Otomobili" adlı kitabını inceleyebilirsiniz.
Ağzı olan herkes konuşuyor. Üç-beş sayfa okuyun, araştırın da öyle konuşun.
* Kitabı temin edemeyenlere bizzat yardımcı olur, gerekli desteği sağlarım.
***Ülkemizin Gençleri, Geleceği olarak, öğrendiğimiz her yeni şeyi sonuna kadar araştıralım ki kimseler aklımızı istekleri doğrultusunda yönlendirmesin. Zira benim burada yazdıklarımı da detaylı olarak araştırmanızı istirham ediyorum.
Selam ile...

Sizi tebrik ederim.
Bir hikaye kitabini bilimsel dayanak olarak verip, bir sey okumuyorsunuz,bir halttan haberiniz yok diyerek bütün akedemik kariyerimizi de yerle yeksan ettiniz.
Bir tane kitap okuyup bütün cehaleti atmissiniz üstünüzden.:)

Masallah.
Bir daha ki sefere Cin Ali kitaplarina bakar,öyle yazariz.
Belki gözünüze gireriz o zaman.:pr:

Mersin İl Temsilcisi
Sizi tebrik ederim.
Bir hikaye kitabini bilimsel dayanak olarak verip, bir sey okumuyorsunuz,bir halttan haberiniz yok diyerek bütün akedemik kariyerimizi de yerle yeksan ettiniz.
Bir tane kitap okuyup bütün cehaleti atmissiniz üstünüzden.:)

Masallah.
Bir daha ki sefere Cin Ali kitaplarina bakar,öyle yazariz.
Belki gözünüze gireriz o zaman.:pr:

sen sus cahil..
bildiğin nedir ki, ölümlülerin kitaplarını okuyup burada ölümsüzlük taslıyorsun.
akademik kariyermiş... pehh
hangi müderrisin kapısında kul oldun, ya da kömür karşılığında oy sattın?
demek ki sen akademikçisin ha...
Amerikanın ve bizimkilerin izniyle sizin gibilerin sonu yakında gelecektir.
hem elalemin fransalarında mis gibi yaşa
hem de dışarıdan gel, ülkemiz için iyi dileklerde bulun.
kim inanır sana?
ben inanmam
fethullah amca'ya inanlar inanır belki.
Amerikadan, islam ülkelerne barış getirip kendisinde oluşan boşluğu petrol ve insan kanı götürerek dolduran bir ülke yaşasaydın, inanırdık..

git başımızdan, akademik adam
git,
ya da bize bazı şeylerin doğruluğunu göster;
gavurun ekmeğini yiyen onun kılıcını mı taşır gerçekten?
yoksa,
gavur ellerinde kendi ekmeğini çıkarmak için her gün koşturan kişi gavurlarda perişan, gurbet hasretiyle yana yana; memleket hasetiyle kavrulanlar asla satılamazlar mı?
ama bakıyorum da,
senin villaların yok be akademisyen
öyleyse
senin sarığın ve sakalın da yoktur...

o vakit senin susma vaktindir,
desem de;
susabilecek misin?

konuşursan;
KORKARLAR
susarsan;
KORKARIM!!!...
:cat::rendeer:

Allah rahmet eylesin Toprağı bol olsun...
Benim karşıma gerçek bir belge gelmeden de asla inanmam...

125. hükümetimizin başbakanı Cemal Gürsel'in Türkler olarak kendi otomobilimizi yapabileceğimize ikna edilmesini sağlayan Necmettin Erbakan'mış...
Ama mucidi değil!!!

Hem mucidi olsa neden bu gizlenmek istesin ki???
Filminde bile rahatlıkla belli ederlerdi... Adı bile geçmiyor ya.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:47 ----------

hangi müderrisin kapısında kul oldun, ya da kömür karşılığında oy sattın?
demek ki sen akademikçisin ha...
Amerikanın ve bizimkilerin izniyle sizin gibilerin sonu yakında gelecektir.
hem elalemin fransalarında mis gibi yaşa
hem de dışarıdan gel, ülkemiz için iyi dileklerde bulun.
kim inanır sana?
ben inanmam
fethullah amca'ya inanlar inanır belki.
Amerikadan, islam ülkelerne barış getirip kendisinde oluşan boşluğu petrol ve insan kanı götürerek dolduran bir ülke yaşasaydın, inanırdık..

git başımızdan, akademik adam
git,
ya da bize bazı şeylerin doğruluğunu göster;
gavurun ekmeğini yiyen onun kılıcını mı taşır gerçekten?
yoksa,
gavur ellerinde kendi ekmeğini çıkarmak için her gün koşturan kişi gavurlarda perişan, gurbet hasretiyle yana yana; memleket hasetiyle kavrulanlar asla satılamazlar mı?
ama bakıyorum da,
senin villaların yok be akademisyen
öyleyse
senin sarığın ve sakalın da yoktur...

o vakit senin susma vaktindir,
desem de;
susabilecek misin?

konuşursan;
KORKARLAR
susarsan;
KORKARIM!!!...
:cat::rendeer:

Allaaah be, ağzını öpem abi senin...

Mersin İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin Toprağı bol olsun...
Benim karşıma gerçek bir belge gelmeden de asla inanmam...

125. hükümetimizin başbakanı Cemal Gürsel'in Türkler olarak kendi otomobilimizi yapabileceğimize ikna edilmesini sağlayan Necmettin Erbakan'mış...
Ama mucidi değil!!!

Hem mucidi olsa neden bu gizlenmek istesin ki???
Filminde bile rahatlıkla belli ederlerdi... Adı bile geçmiyor ya.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:47 ----------

Allaaah be, ağzını öpem abi senin...

::150:: emin misin?
bak, dedikodumuzu yaparlar sonra :bounce:
bak şimdi, ben gözlerimi kapıcam ve sen 3 deyince öpücen

biiiirrr
ikkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üü... ::arrow::::147::

:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah Rahmet eylesin tekrar,
sayin Erbakan ideolojisi konusunda dosdogru bir adamdi.
Hiç bir zaman fikirleri konusunda kivirmadi.
Islam temelli bir ülke arzuluyor ve bunu da sakinmadan dile getiriyordu.
Simdiki ucuz politikacilar gibi,
ben degistim
ben artik liberal oldum
ben AB den yanayim
gibi dansözlere yakisan laflar etmezdi.

Bu konuda çok takdir ederdim.
Tabi fikirlerinin tam karsisinda yer alan fikirlere sahip bir adamim.
Ama bir mucadele ediyorsam, karsimda mücadele ettigim adamin, Erbakan gibi davasinda dimdik duran, kivirmayan,direkt bir adam olmasini isterim.

Kisacasi Erbakan'in siyasetinin elestirilecek yani siyasetendir.
Düsüncesinin her ortam ve sartta arkasinda durusu takdire sayandir.

Bunlarin disinda neyin ne oldugu zaten kamuoyunca bilinmektedir.
Ustunde tartismak anlamsizdir.

Yürekçe;
ben de seni seviyorum.:cherry::wiinkk::cat:

Mersin İl Temsilcisi
Allah Rahmet eylesin tekrar,
sayin Erbakan ideolojisi konusunda dosdogru bir adamdi.
Hiç bir zaman fikirleri konusunda kivirmadi.
Islam temelli bir ülke arzuluyor ve bunu da sakinmadan dile getiriyordu.
Simdiki ucuz politikacilar gibi,
ben degistim
ben artik liberal oldum
ben AB den yanayim
gibi dansözlere yakisan laflar etmezdi.

Bu konuda çok takdir ederdim.
Tabi fikirlerinin tam karsisinda yer alan fikirlere sahip bir adamim.
Ama bir mucadele ediyorsam, karsimda mücadele ettigim adamin, Erbakan gibi davasinda dimdik duran, kivirmayan,direkt bir adam olmasini isterim.

Kisacasi Erbakan'in siyasetinin elestirilecek yani siyasetendir.
Düsüncesinin her ortam ve sartta arkasinda durusu takdire sayandir.

Bunlarin disinda neyin ne oldugu zaten kamuoyunca bilinmektedir.
Ustunde tartismak anlamsizdir.

Yürekçe;
ben de seni seviyorum.:cherry::wiinkk::cat:

evet, erbakan ve o dönemim liderleri. hepsinde aynı ateş vardıve bbirbirlerine bu denli hakaret etmeyen, edepli liderlerdi...

Coq,
sev beni :p:mrgreen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

::unsure:: aile var abi ::150::
tamam ellerindne öptüm :)

illa öpücen di mi?
Rabbim sonumuzu hayretsin :bounce:

Erbakandami gitti????
Allah rahmet eylesin...

Ecevit
Erbakan

Gencligim politikacilari teker teker gidiyor..

Allah rahmet eylesin.
Ölümüne kadar koltuğunu bırakmadı, dünyada böyle birşey yoktur herhalde( papa dışında) .

Seveni yada sevmeyini muhakak vardir. Ama bunlari konusmak icin bunun yeri burasi degil bence. Adam vefat etmis.
Dusuncelerinizi, suratina karsi soylemeniz icin 85 yil bu dunyada bulunmus, adam olunce mi aklimiza geliyor bunca sey?

Sali gunu Fatih caminde cenazesi olacak , Hoca efendi "Nasil bildirniz diye "soracak ahaliye. O zaman size bu goruslerinizi orda cevaplarsiniz.

Tabi o cesaret var ise.........

Ben tek kizdigim , Turkiyede politikacilara cok kiziyoruz ama suratlarina bunu soylemeye cesaretmiz yok. Adam ne zaman toprak oldu zararsiz hale geldi hepimizin cenesi acildi.

doğrudur yanlıştır beğeniriz beğenmeyiz ama kendi dünya görüşüne ve prensiplerine sahip çıkan ve çizgisini bozmayan tutarlı bir politikacıydı. esprili ve zeka dolu üslubuyla siyasete her daim renk katan merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim.

defne joy un ölüm haberinin yazıldığı konu altında da keşke bu şekilde sağduyulu itidal mesajları verilse idi.

ama olmadı.

ne menem bir ikiyüzlülüktür bu ...

konu yine siyasi tartışmalara gelmiş...
bir kaç kişi karşılıklı mesaj vermese olmaz zaten...
arkadaşlar rahmetlinin ideolojiside yaptıklarıda burda kaldı...
bunları tartışmanın bir manası yok artık...
ölen öldüğüyle kalıyor...
devrim arabasında katkısı varmış yokmuş...
artık pekde bağlayıcı bir unsur değil...
varsa kim kazanacak yoksa kim?
boş yere tartışmayın...
Rahmet dileyecekler buyursunlar dilesinler...böyle bir konuyu siyasi çekişme alanına çevirmek pekte hoş olmasa gerek...

100000 (yüzbin) tank 100000 (yüzbin) top üretme hayali vardı ......
Allah rahmet versin,sevenlerie sabır.

Defne Joy ile Erbakan Hocayı aynı başlıkta tartışmayınız. Her ne tartıştıysanız 4 sayfa size diyeceğim; Kendisi Doçenttir, lise mezunu değildir defne joy gibi, 62 yıllık evliliği vardır, saygın bir kişiliktir.. ! Lütfen kıyaslamadan önce kimi kimle kıyaslayacağınızı bilin. Sınavsız girebileceği üniversiteye sınavla girip okula ikinci sınıftan başlamıştır. Leopard tankını kendisi tasarlamıştır, bunu adam gibi araştırmadan bile bulursunuz. Milliyet hürriyet mynet sitelerinde yazmaz, orada ki galerilere bakmayın yani :wiinkk: Darbeci zihniyet tarafından laikliği tehdit etmekle suçlanmıştır vs.

Şu komür meselesinden nemalanan arkadaşa da diyeceğim; kömür ihtiyaç sahibine gitmiştir, fakirin aldığı yardımdan nemalanan insanlara lanet ediyorum.! ( VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR dersem kafanızda fazla soru işareti oluşmamasını sağlarım diye düşünüyorum )

Defne Joy'un arkasından o kadar laf edildi, hoşuma gitmedi.Erbakan için ben de etmeyeceğim...

Allah rahmet eylesin...

Mersin İl Temsilcisi
Defne Joy ile Erbakan Hocayı aynı başlıkta tartışmayınız. Her ne tartıştıysanız 4 sayfa size diyeceğim; Kendisi Doçenttir, lise mezunu değildir defne joy gibi, 62 yıllık evliliği vardır, saygın bir kişiliktir.. ! Lütfen kıyaslamadan önce kimi kimle kıyaslayacağınızı bilin. Sınavsız girebileceği üniversiteye sınavla girip okula ikinci sınıftan başlamıştır. Leopard tankını kendisi tasarlamıştır, bunu adam gibi araştırmadan bile bulursunuz. Milliyet hürriyet mynet sitelerinde yazmaz, orada ki galerilere bakmayın yani :wiinkk: Darbeci zihniyet tarafından laikliği tehdit etmekle suçlanmıştır vs.

Şu komür meselesinden nemalanan arkadaşa da diyeceğim; kömür ihtiyaç sahibine gitmiştir, fakirin aldığı yardımdan nemalanan insanlara lanet ediyorum.! ( VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR dersem kafanızda fazla soru işareti oluşmamasını sağlarım diye düşünüyorum )

insanları okuduğu sınıfa göre sınıflandıracaksan sana hiçbir sözüm yok :farao:

ihtiyaç sahibine giden kömürler neden hep seçim zamanında gidiyor? bu ihtiyaç sadece seçimlerde mi çıkıyor ortaya?

100000 tank
100000 top
yapmak yerine
yurtta sulh, cihanda sulh deseymiş keşke :farao:

veren el, alan elden üstündür ama Mustafa Kemal'in verdiği eli ve o eli kutsayanları laik ( dinsiz ) ilan eden zihniyetin neresi üstündür?

kendi iktidarları dönemnde susurluğu protesto ederken yakılıp söndürülen ışıklara "mum söndürüyorlar" diyen insanlıktan çıkmış bakanlara sahip, kendini peygamber ilaneden meczuplara sahip, açlık grevlerinde "kantinden stok yamışlar" dedikleri zamanlarda topluca ölümler gerçekleşen tarihe sahip, müslüman toplum için mislümanlardan toplanan yardımları iç eden mercümek efendiye sahip ve hiç biri için özür dilemeyen bir lider....

ben bu yaşıma kadar bu kadar ayıbı sığdıramadım ama sığdıranları kutlarım doğusu...

Şerefimin haysiyetinin seceresi sana mı kaldı?..... Neden utanayım?.... :bounce::bounce: Üslubuna dikkat et.... :bounce:

Sen önce başlığı değiştir..... Utanmıyormusun milleti enayi yerine koymaya... ?.... :bounce::wiinkk:

Bana kalmadı tabi, içten içe ne olduğun kimseyi ilgilendirmez. Yeter ki kolayca ulaşabilecek somut verileri fahiş derecede çarptırıp insanları enayi yerine koymaya çalışma.

Başlığı değiştirmiyorum. Bir şeyin mucidi olmak için o işin fikir babası olmak yeter. Arabanın mucidi demedim, Devrim Arabasının mucidi, yani fikir babası. Türkiye'ye otomotiv sanayisini getiren insan.

Söylediklerimin arkasındayım. Öğrenci okumayı öğretmeninden öğrenir. annesinden, babasından bir harf bile öğrenmemiştir belki ama aldığı eğitimi öncelikle ailesine borçludur. Bu öğrencinin kalkıp ailesine "siz benim eğitmimime zerre katkı sağlamadınız" demesi ne kadar haksızsa, şu durumda Erbakan'ın bu arabaların ortaya çıkmasındaki katkısını görmezden gelmek o kadar haksızlıktır.

Anlayabileceğiniz seviyede basitçe anlattım. Umarım artık taziye konusunun altında daha fazla saçmalayıp insanlığınızı inkar etme gayretinizden vazgeçersiniz.

Bana kalırsa söyleyeceğimiz tek kelime Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar