Pozantı-Adana otoyol gişelerinde radar var mı ?

Pozantı-Adana otoyol gişelerinde radar var mı ? Giriş-çıkış saatlerinden ortalama hızı hesaplıyorlar mı ? İş için 4x4 kamyonet kullanıyorum da 93 km hız limitine uymak çok zor oluyor, aracın rahat gittiği hızlar 120-130 zaten 93'le gidince 5. vites kasıyor motoru.

Pozantı-Adana otoyol gişelerinde radar var mı ? Giriş-çıkış saatlerinden ortalama hızı hesaplıyorlar mı ? İş için 4x4 kamyonet kullanıyorum da 93 km hız limitine uymak çok zor oluyor, aracın rahat gittiği hızlar 120-130 zaten 93'le gidince 5. vites kasıyor motoru.

yok diye biliyorum eğer olsaydı onlarca kez ceza yemem gerekirdi :queen:

benim bildiğimde ortalama hız radar ı yok, ankara polatlı tarafındaki gibi
ancak seyyar radar olabilir

Tarsus'un iç taraflarında bir köyde işim var da günübirlik gelip dönecez. Hızlı olmak lazım. Adana merkeze de uğrarım camgöz motordan alacaklarım var bi de optimum'a uğrayıp yemek yerim sonra kaçarım :)

Facebook ta Adana Radar - Alkol kontrol grubu var üye ol geleceğin saatleri filan yaz illa ki yardımcı olan çıkar.. Yemeği de optimum da filan yeme.. Sakallı Emmi nin mekanında 1,5 Adana götür.Kazasız belasız

Giselerimizde radar bulunmamaktadır. Dilediginiz gibi gecebilirsiniz :p

Facebook ta Adana Radar - Alkol kontrol grubu var üye ol geleceğin saatleri filan yaz illa ki yardımcı olan çıkar.. Yemeği de optimum da filan yeme.. Sakallı Emmi nin mekanında 1,5 Adana götür.Kazasız belasız
Ben medeniyet yüzü görmek istiyorum Avm olacak :) Yemek ucuz olmuş normal fiyat olmuş çok önemli değil iş gezisi zaten.

Ben medeniyet yüzü görmek istiyorum Avm olacak :) Yemek ucuz olmuş normal fiyat olmuş çok önemli değil iş gezisi zaten.

Fiyatından dolayı degil. Sahsen ben Optimum'a simdiyte kadar 1 kere gittim, o da zorunluluktan. Kuzey adana cikisindan otobandan ayrılınca hemen M1 Real'i goreceksin. Orada medeniyetin daha iyi bir yuzunu gorebilirsin :)

Otoparkı çok rahat, seyhan'da yarım saat bi işim var optimuma parkedip yürüdüm mü tamam. Yürümeyi severim bide fotoğraf çektiricem nehir üstünde zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar