Pöykürüyorum sinirimi

Katılım
15 Nis 2009
Mesajlar
407
arkadaşım öncelikle size ve komşularınıza büyük geçmiş olsun. inşallah daha büyük sorun çıkartmaz namussuzlar (hırsızlar). bu arada ne motorumda ne de arabamda ruhsat veya fotokopisine dair hiç bir evrak bulundurmamaya özen gösteririm. nedeni kasko, ruhsatı araçta saklayanlara yardım etmiyor. ben de alışkanlık edindim genellikle bel çantamda saklıyorum gerekli evrakları. nacizane tavsiyem de bu yöndedir. evraklarınızı yanınızda taşımanız yönünde. haaa evrakın yanınızda olması motorunuzun sele altına bakılıp bakılmaması için engel teşkil etmemiş. sonuçta sele kilidiniz kırılarak selenizin altına bakılmış. ama herhalükarda evraklarınızın elinizde olması bir nebze güven sebebi olabilir.
saygılar.:cat:
 
Katılım
18 Şub 2010
Mesajlar
260
Geçmiş olsun.
Hocam benımde çok unutkanımdır motorumu cüzdanımı kimliğimi ehliyetimi birde anlamsız bir biçimde ingilizce türkçe parmak sürlüğümü kücük bel cantamda tasırım yatağa girerken cantayı cıkarır kalkınca takarım genelde sorun olmuyor.
 
Katılım
12 Mar 2009
Mesajlar
1,194
ilk olarak ruhsat taşıtın üzerinde bırakılmaz.. Kesinlikle..!!!

Taşıt çalındığında kişi Kaskodan Ve sigortadan bir hak idda edemiyceği gibi araç orjinal ruhsatıyla çoğu çevirmeden geçebilir.. Aracınız bulunamayabilir...sahte ruhsat ve evrak düzenlenebilir...

Sakın olaki öyle bir hata yapıp motosikletinizin üzerinde ruhsat bırakmayınız...Sele altı ruhsat yeri değil Alet erdevat ve minimum ihtiyaç şeyleri koyulucak yerdir...!!
 
Katılım
4 Şub 2008
Mesajlar
1,039
arkadaşım Pöykürüyorum ne demek bu nasıl bir türkçe yazdığın yazıdan hiç birşey anlamadım tek anladığım şu araçlarında Ruhsatını bırakan sürücülerin Ruhsatları çalınmış
eeee araçta bırakırsan Ruhsatını çalınır tabii böyle bir Ülkede araç içerisinde Ruhsat bırakılırmı hiç
 
Katılım
14 Ara 2008
Mesajlar
817
ben ruhsatı asla bu gunr kadar bırakmadım motorda hep cebimde durdu halada aynı geçmiş olsun bence ruhsatta yanımızda taşınması gereken bir şey .
 
Katılım
31 Eki 2006
Mesajlar
602
motosikletin üstünde ruhsat bırakan baya insan varmış demek bunuda yeni öğrenmiş oldum :queen:
 
Katılım
25 Eyl 2008
Mesajlar
781
Ruhsatımı sürekli montumun cebinde taşırım. :cat:
Hiç motorda bırakmadım.
 
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,610
1 Müsibet 1000 Nasihatten iyidir. (Ruhsatın için)

Hırsızlık içinde daha öncede yazmıştın Şer-i kanunların uygulanmasına sonuna kadar hep destek tam destek. Keselim bir yerlerini.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst