Pöykürüyorum sinirimi

Bugün sabah kalktığımda etrafta polisler vardı,bir çok arabanın ruhsatını çalmışlar sadece, ben hiç benim motorumdaki ruhsatada dokunmuşlarmıdır diye düşünmedim.

Polisler gittikten sonra motoruna bakmaya inen komşumun motorunda bulunan ruhsatı ve benzinini almışlar ruhsatın içindede 300 ira varmış.

Hemen kendi motoruma bakmaya gittim ve acı gerçeği gördüm selenin altında bulunan kısmı anahtar kısmından uğraşrarak açamamışlar ve koltuğun alt kısmındaki kilit kısmını kırarak açmışlar ama ben ruhsatı selenin altındaki boş kısma koyduğum kutunun altına koymuştum ve kutuda da anahtar takımı vardı benzin hiç yoktu neredeyse benzin alamamışlar.

Az önce polisler tutanak tutup parmak izi aldılar ama parmak izini sadece komşumun motorundan aldırlar benim motordan parmak izi almadılar fazla tozlu imiş.:farao:

Çok fazla moralim bozuldu zaten öğrenci halimle başımda bir çok dert var işim gücüm zaten başımdan aşkın zar zor motoruma bakıyorum böyle olunca iyice kafam attı.

Hırsızlara karşı zaten sinirim hat safada idi iyice arttı.O kadar arttıki karakolun başında bekleyip hırsızlıktan içeri getirilen kim varsa ellerini boğazlarına sokarak boğasım geldi ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızma ama hiç bisi anlamadım yaa , polisler mi ruhsatı almış ? komşunuz mu benzini çekmiş ? sen kime küfrediyosun ?

şu cümleyi 8 defa okudum zaten

Bugün sabah kalktığımda etrafta polisler vardı,bir çok arabanın ruhsatını çalmışlar sadece, ben hiç benim motorumdaki ruhsatada dokunmuşlarmıdır diye düşünmedim.

Sahte ruhsat düzenleyecekler büyük olasılıkla... Geçmiş olsun.
Benzin o kadar pahalandı ki artık benzin bile çalıyorlar...
Fakat anlamadığım kısım , alet çantasının altındaki ruhsatınızı bulmuşlar mı bulamamışlar mı?

kızma ama hiç bisi anlamadım yaa , polisler mi ruhsatı almış ? komşunuz mu benzini çekmiş ? sen kime küfrediyosun ?

şu cümleyi 8 defa okudum zaten

şu anki moralimin bozukluğu ile bile bu kadar cümle kurmuşum ve anlamamak için elinizden geleni yapmışsınız tebrik ederim

1) Polsilerin ruhsatı çalma gibi bir ihtimali bile olabilirmi ?
2)Komşumuz kendi motorundaki benzini neden çeksin ve polisler gelsin ?
3)Ben kimseye küfür etmiyorum onuda nereden çıkardınız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------

Sahte ruhsat düzenleyecekler büyük olasılıkla... Geçmiş olsun.
Benzin o kadar pahalandı ki artık benzin bile çalıyorlar...
Fakat anlamadığım kısım , alet çantasının altındaki ruhsatınızı bulmuşlar mı bulamamışlar mı?

Sağolun
Alet çantasının altındaki kısma bakmamışlar büyük ihtimal ve ruhsatımıda çalamamışlar ruhsatı aldım eve getirdim artık yanımda taşıyacağım.

Ruhsatı evde unuturum sorun olur diye sürekli motorun altında tutardım artık sürekli yanımda taşıyacağım.

Kardeşim ruhsatın orda neişi var allah aşkına:pr:

Ruhsatımı gece yatarken bile benden enfazla 1 metre ileri koyarım ve sürekli üstümdedir.Düğmeli,kilitli,fermuarlı bircepte taşırım herzaman.

Kardeşim ruhsatın orda neişi var allah aşkına:pr:

Ruhsatımı gece yatarken bile benden enfazla 1 metre ileri koyarım ve sürekli üstümdedir.Düğmeli,kilitli,fermuarlı bircepte taşırım herzaman.

Allahtan çalınmadı en alt kısma sakladığım için,bundan sonra zaten hayatta bırakmam motorda

Hocam biraz daha anlaşılır yazsaymışsın keşke :).Ruhsatları götürmüşler anladığım.Ruhsatı motorda bırakmaman gerektiğini öğrenmişsin bu vesile ile:).Espiri bir yana bakalım daha neleri çalmakla uğraşacaklar.Suçlar cezalandırılmadığı sürece daha ilginç şeylerinde çalındığı görürüz.

ıyıde kardesım daha duzgun yazsan bızde senı daha ıyı anlayacagız bıde kalkmıs mılletı azarlıyosun.:farao:

Denizli İl Temsilcisi
hayde önder bi ara bizim eve gidin motor garajda ruhsat evde ama yinede bi bakıverin benim motorada

hayde önder bi ara bizim eve gidin motor garajda ruhsat evde ama yinede bi bakıverin benim motorada

dalgamı geçiyon okay sen ya garajda diyon bide Allahım ya:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------

ıyıde kardesım daha duzgun yazsan bızde senı daha ıyı anlayacagız bıde kalkmıs mılletı azarlıyosun.:farao:

kusura bakma kardeşim özür dilerim kırdığım varsa o an o şekilde yazabildim ne yapayım :rendeer:

Bence araç ne olursa olsun evraklarını (ruhsat) hiçbir zaman aracın içinde veya üzerinde bulundurmamak gerekir ,nasıl bir düşüncedirki evreklar araçta bırakılıyor?Kontak anahtarınıda aracın üzerinde bıraksak mı ne...

Geçmiş olsun. 1000 nasihatten daha makbule geçmiş. Dua edin sadece ruhsatlara sarmışlar. Yoksa makineleri alıp gitseler , oh üstünde ruhsatta var. Hediye baabında...

Sağolun
Alet çantasının altındaki kısma bakmamışlar büyük ihtimal ve ruhsatımıda çalamamışlar ruhsatı aldım eve getirdim artık yanımda taşıyacağım.

Ruhsatı evde unuturum sorun olur diye sürekli motorun altında tutardım artık sürekli yanımda taşıyacağım.

Yukarıda da yazılmış.
Ruhsatınızı motorda bırakmayın.
Kullandığınız motor montunun fermuarlı cebinde bulundurun.

Ruhsatı motorda bırakırsanız;
Motorunuz çalınsa ruhsatı da hediye etmiş olursunuz.
Ciddi bir sağanakta bagaj su alsa ruhsattan olursunuz.
Bagajın kilidi sıkışsa açtırana kadar ruhsatsız kalırsınız...

Şansınız varmış ruhsatı bulamamışlar... Yeniden geçmiş olsun.

şu anki moralimin bozukluğu ile bile bu kadar cümle kurmuşum ve anlamamak için elinizden geleni yapmışsınız tebrik ederim

1) Polsilerin ruhsatı çalma gibi bir ihtimali bile olabilirmi ?
2)Komşumuz kendi motorundaki benzini neden çeksin ve polisler gelsin ?
3)Ben kimseye küfür etmiyorum onuda nereden çıkardınız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------

Sağolun

geçmiş olsun ruhsatı ve motorun anahtarını her zaman sadece motora binerken kullandığım korumalı montun cebinde tutarım yani ruhsatı yanına almalısın bu şekilde zaten garanti sayılır tavsiye ederim

ruhsatları nie araçlarda bırakıyosunuz onu anlamadım ben..küçüçük bişi ya..hadi arabası olan adam koymuş arabaya(gerçi o da olmaz..yanına almalı)..motorcu olanlar koysun motor montunun cebine,motora montsuz binmiyeceğine göre bitti gitti halledildi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

geçmiş olsun ruhsatı ve motorun anahtarını her zaman sadece motora binerken kullandığım korumalı montun cebinde tutarım yani ruhsatı yanına almalısın bu şekilde zaten garanti sayılır tavsiye ederim

aha al adam da demiş görmemişim bende vurguladım..

Geçmiş olsun...
Ruhsat çok dikkat edilcek bir şey ben herzaman kontrol ederim..
Yanımdada ayırmam sende ayırma...
Tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, ufak tefek kilit hasarları haricinde birşey olmamış.
Bende ruhsatı hep cebimde taşırım. Benim kulağa da bir kez daha küpe oldu.

Yahu ruhsat araçta bırakılır mı? Araç ile birlikte gittiğiğinde adamlara satmaları için direkt kılıf veriyorsun. Kaskolarınız varsa bile bu şekilde bir hırsızlıkta, (araç+ruhsat çalınması) kaskodan aracınızın bedelini almanıza imkan yok. Hiç bir sigorta şirketi bu durumda ödeme yapmaz. Ki
; değil ruhsat adamlar bu durumda sizden yedek anahtarınızı bile istiyor. Geçmiş olsun bin nasihatten bir musibet yeğdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar