Powerbybyaydina Hayırlı Tezkereler.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Eveeeeet Pazartesi Aydın arkadaşımız Vatani görevini yapmak için birliğine teslim olacak , askerliğini İskenderunda Bahriye yapacak olan Aydın arkadaşımıza Hayırlı Tezkereler Diliyorum. hayırlısı ile git hayırlısı ile gel.. :king:

Ayrıca Aydın askere gitmeden bir açıklama yapmak istiyorum herkes bilsin. Powerbyaydin sitemizin güzide moderatörlerinden biriydi. Herkes hakkını helal etsin. :rendeer:

Aydın namıdeğer powerbyaydın
img011602cu.jpg

Bu başlığı Aydın asker iken şafak sayarak aktif tutacağiz. :p

hayırlısı olsun aydın kardeşim...herşey gönlünce olur inşallah...ben başlıyorum şafak saymaya....

şafak 460....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı tezkereler powerbyaydın kardeşim.Tez git tez gel. :rendeer: Evet skullhunter bu sayfayı aktif tutarız sayılı gün çabuk geçer. :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Vay köftehor vay, demek denizci olcan he. Olm hani şofördün :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı tezkereler sayılı gün çabuk geçer derler umarım sağ salim gidip gelirsin
herşey dilediğin gibi olsun :rendeer:

Aydın hayırlı teskereler kardeşim.. Denizci olmuşsun, rahat geçer askerliğin.. Karacılık asıl boktan olan.. Öptüm.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı tezkereler ....
Bu arada skull şu modlar artık gizlilikten kurtulsun...

Yapın beni mod ben saklamam valla... :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayirli teskereler arkadasim :rendeer: bu arada seni bu gizlilikle ozel time falan almasinlar moderator kardes :mrgreen:

Aydın demek aramızdaki ajan sendin :bounce:

Heyt be yakışıklı kardeşim, bir şey lazım olursa hesap numaranı hemen çekinmeden yaz ama yok abi para çok diyorsan ben hemen hesap numaramı yazarım :queen:

Kendine iyi bak, çarşıya çıkınca bizi unutma, allaha emanet ol, asker ocağı ana kucağı değildir bunu hiçbir zaman unutma, mantık sakın arama ve mantıksız gelen durumlar olunca sakın şaşırıp kalma ve kafana takma.

Ve en önemlisi ne kadar sorunun varsa kafana takılan ve seni sıkan bunların hepsini nizamiyeden girerken nizamiyede bırak, askerlik bitince onları ordan al ve bize doğru koş, koş run run durmadan koş.... :flower:

Seni çok seviyoruz :joker: we love you :joker: jotemuaaa :joker: tiamooooo :joker: ich liie bedichhhhh :joker: wudfgrtyejdmcxx :joker: ( afganistanca )

Güle güle :queen: git, güle güle :queen: gel............ :rendeer:

Aydın, namıdeğer powerbyaydın

hem hayırı tezkereler hem de hayırlı askerlikler dilerim. Askerlik bence bir erkeğin hayatındaki en önemli süreçlerden biridir.
Bu süre boyunca ya hergün kendine acırsın ya da her gün kendine yeni birşeyler eklersin...

Motosikleti
Su Motoru
Aydın, şimdiden hayırlı teskereler kardeş ...

hayırlı teskereler tez gel inşallah darısı gitmeyenlerin başına :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı tezkereler inşallah, sağlıcakla git sağlıcakla gel :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı tezkereler... şafak demiş 180 heheuhuu

Süper Moderatör (BBRR)
aydınım powerim
demek sen moddun ha ii antalya tayfasına havale ettim ben seni semihte ha bire benim mesajları kim siliyo diye soruyodu faili belli oldu artık :cherry:
güle güle git :rendeer: allah gönlüne göre versin :cherry:
eraser im benim :salut:

Moderatör (forrap)
Hayırlı teskereler aydın abime...Aydın abi ne olursa olsun yalnız olmadığını ve burada koca bir site ve o koca siteden yürekleri koca koca olan arkadaşlarının kalbinin seninle attığını sakın unutma...Sayılı gün sonuçta ben geldim diye başlık açacağın günlerde yakında sadece bi müddet başka bi alemdesin.Sen bizim yeri doldurulmaz dostumuzsun.Bunu asla unutma ve daima bizi haberdar et durumundan bi çarşı izninde falan yaz nete 5 dakika bizi sevindirmiş ol yeter... :rendeer: :cat:

Mod olayıda ayrı abi harbi dedektif gibin adamsın vallaha karda yürüyüp iz belli etmeme olayı :)

CBR1000RR' Alıntı:
EEEE bizde gidioruz ama kardeşim tertipim aydınıma hayırlı teskereler

Sanada hayırlı teskereler dostum umarım askerliğin sıkıntısız,dertsiz geçer ve aramıza yeniden dönersin...Döneceğin gün senide burada dostların bekliyor olacak yalnız değilsin sende sakın unutma... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar