Popcorn mu Mirror mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba ben 17 yasındayım ve motor aldırmaya karar verdım.Ben popcorn istiyodum ama dedem 50cc bianchi mirror almak istiyor tabı yavas olmasıda tercıh faktorlerınden ama yınede bana bıraktılar bıanchınn 4 zamanlı olması yonunden ve kalıtelı olması yonunden iyi diyorlar.Benım icin hız cok fazla onmlı de deıl onemlı olan motorun seri ve atak olması ve popcornun tipinin guzel olması onmli sizce hangısını almalıyım.

yardım edersenız cok sevınırım
msn den ekleyıp yardım da alabılırım
simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yogun ılgınıze tesekkur ederım :)

4 zamanlı 50 cc olması düşük yakıt tüketimi ve düşük güç olacaktır.
eğer motordan beklentin çok yüksek değilse seni bir yıl kadar idare edecektir.
eğer amacın yüksek hızlar değilse o zaman başlangıç için fazlası ile yeterli olacaktır. başlangıç için 50 cc iyidir. 2 yıl ve fazlası ile kullanmak istersen o zaman popcorn. başlangıçta hızlanmayı yavaş yaparsan kaza ihtimalin azalacaktır.
iki zamanlıda dikkat etmen gereken nokta çabuk devirlendiği için kimi zaman kontrolü zordur. ve iki zamanlı motor yağını sürekli kontrol etmelisin

Forumdan Uzaklaştırıldı
4 zamanlı 50 cc olması düşük yakıt tüketimi ve düşük güç olacaktır.
eğer motordan beklentin çok yüksek değilse seni bir yıl kadar idare edecektir.
eğer amacın yüksek hızlar değilse o zaman başlangıç için fazlası ile yeterli olacaktır. başlangıç için 50 cc iyidir. 2 yıl ve fazlası ile kullanmak istersen o zaman popcorn. başlangıçta hızlanmayı yavaş yaparsan kaza ihtimalin azalacaktır.
iki zamanlıda dikkat etmen gereken nokta çabuk devirlendiği için kimi zaman kontrolü zordur. ve iki zamanlı motor yağını sürekli kontrol etmelisin

tamam bılgıler ıcın cok tesekkur ederım saol

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mirror u bilemeyecegim ama popcorn 90 84 cc motr gücü var ve 2 zamanlı onu kullanırken yagına dikkat etmen lazım bende var 550 km de ve satılık düşünürsen haberleşelim

popcorn u bir kez deneme şansım oldu ve gerçekten çok atak buldum...sende yani başlayacagına göre mirror daha mantıklı geliyo bana ... ama sen dersen ki ben yavaş kullanırım fazla basmam dikkatli giderim(ki çok düşük bi ihtimal...:))o farklı ama bunu yapabilecegini pek zannetmiyorum:)
ben şahsen motora ilk bindigimde(piaggio typhoon 80)yavaş gidecegime dair soz verdigim halde kendimi tutamamıştım ama Allah tan başıma bişey gelmemişti...
bişey daha ekliyim...motora alıştıktan hemen sonra deiştiricem diyosan mirror u al...he uzun süreli kullanacaksan ki mirror bi süre sonra seni tatmin etmemeye başlayacak o zaman popcorn derim...
bu arada Popcorn,aynı kalitede 150 cc 4 zamanlı bir motora kalkışta kafa tutabiliyo...hatta yüklenirsen şaha bile kalkabiliyo o yüzden biraz tehlikeli geliyo bana:queen:

valla kardeşim bende 17 yaşındayım ee işte geçen sene today aldım oda 50 cc:(yani ilk günler çok güzel geldi çok hızlı geldi ama şimdi ise hiç:( ama popcorn tercih ederim onlar 90cc olması lazım ama çok egzost sesi çıkarıyor biliyorum ve o motorun sesini duyayım hemen anlarım bu popcorn diye:) ama eğer param var diyorsan biraz daha beklerim diyorsan honda today alabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar fıkırlerınız ıcın tesekkur edrım son anda bı degısıklı oldu popcorn ve mırrordan vazgectım.Yenı kararım yamaha bws cok ıstıyorum ama 2 zamanlı olması yakıt yonunden canımı cok sıkıyor.3 mılyar cıvarı dusunuyrm popcorn ve bws tıpı motorlardan hoslanıyorm sız ne onerrsıznz tesekkurler

popcorn a göre yamaha bws zaten fazla kaliteli...eğer ikisinden birini alcaksan düşünmeye gerek yok... BWS:cat: ...bunların dışında honda beat i tavsiye ederim ama hoşuna gidiyomu bilmem hem beat 4 zamanlı daha az yakar ve uğraştırmaz...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beatın seklını cok begenmıyorum.Ama onuda dusunmuyo deılım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar