Polonyadan merhaba

Aramıza Hosgeldin Duygu.Insallah alırsın ehliyetini seni Türkiye'de motorunla gormek dılegıyle:rendeer:

Ah! Yuregimden vurdun beni Pelin.. Umarim birgun Avrupayi motorumla asip gelirim. Sen motor kullaniyor musun? Bir bayandan aslinda daha cok destege ihtiyacim var.

kite' Alıntı:
Selam Berliner,
Varsovada yasiyorum son 5 yildir. Mimarim. Once Turk firmasi ile geldim. Son 2 yildir bir Polonya firmasinda calisiyorum. Alisveris merkezleri tasarliyoruz. 74 dogumluyum.
Berlini 2 kez ziyaret ettim. Cok guzel bir sehir. Polonya Avrupa Birliginde ancak daha cok yol katetmesi lazim.
Eger olurda gezintiye gelirseniz kapim acik.Gerci oturdugum yer 18m2! : )) Ama buluruz bi caresini.
Sen ne yaparsin Berlinde??
Artik oraya dogru gelirsek (Alman arkadas gurubu) yanina ugrar bir kahveni iceriz.Sende tekrar Berline gelirsen mutlaka yanima ugra,motorumla seni Berlini gezdiririm.birde aci kahvemi icersin nede olsa 40 yil hatiri vardir.:queen: :queen:

hoşgeldin kite izmir e gelirsen bizim grubu görmeden geçme sakın bu arada motorunu aldıktan sonra polonyada bir tane de grup kurarsın işallah:cherry: :rendeer: :cat:

İzmir/Karşıyaka'dan selamlar, hoşgeldin.
saygı ve sevgiyle kal.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuh be uyumuşuzzz :p

aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya water bizden bahsetmişler.ne iş yaa.ilk sayfada görünmemiz gerekiyomuş meğer:silent: bayanlara genelde ilk biz hoşgeldin dermişiz de.senin haberin varmı böyle bişeyden

neyse hoşgeldin:rendeer:

öz_kan' Alıntı:
hoş geldin:rendeer: duygu inşallah sende iyi bir motorsiklet sürücüsü olursun kusura bakma arkadaşlar daha uyanmamışlar yoksa encok bayan arkadaşlara hoş geldin diyorlarda:wiinkk: vlad; xxxxx;watercolors öncü birlik

öz_kan bizi başkalarıyla karıştırmış. çoğunlukla ilk hoşgeldini dediğimiz doğru ama erkek kız ayrımı yapmıyoruz hiç.
veya şöyle diyeyim. her hoşgeldinde biz varız. ama yeni gelen bayan arkadaşların topiklerinde herkesi görürken, erkek arkadaşların tanışma topiklerinde herkesi göremiyoruz. neden acaba?

Hoşgeldin Kite :rendeer:
Ex arkadaşının başına gelenlere üzüldüm :salut: İyi ki sen yokmuşun o sırada.
Motoruna bir an önce kavuşmanı dilerim.

ati

hoşgeldin duygu kardeşim :rendeer: avrupadan bile üyelerimiz var.ne güzel bir olaydır bu yahu:cherry:

Verdiginiz gaza tesekkurler! Artik damarlarimda motor kullanabilecegimi hissediyorum! Nisana da az kaldi zati.
Maalesef TCde ki ehliyet burada gecmiyor! Pasa pasa lehce verecegim bu sinavi!
Tekrar tesekkurler sicakliginiza!:mrgreen:

hoş geldin motor kullanmak gazla olmaz içinden gelicek cesur olucaksın tabi her konuda olduğu gib fazlası motorda ölüme götürebilir

ama verdiği zevkin yanında gerisi yalan olur sanki hep kullanıcakmışın ve hiç sorunla karşılaşmıcakmış gibi olursun yani ben öleyim

kite' Alıntı:
Verdiginiz gaza tesekkurler! Artik damarlarimda motor kullanabilecegimi hissediyorum! Nisana da az kaldi zati.
Maalesef TCde ki ehliyet burada gecmiyor! Pasa pasa lehce verecegim bu sinavi!
Tekrar tesekkurler sicakliginiza!:mrgreen:
Bende burda Almanca olarak yaptim ehliyetimi,hemde üc defa.Ilki araba,ikincisi agir vasita,ücüncüsüde motor ehliyetiydi :queen: Isteyen Almanyada Türkce olarakta ehliyet yapabiliyor ama benim Türkcem yetersiz oldugundan Almanca yaptim.
Nisanda basarili olmani diliyorum,Lehce basaramassan buraya gelip Türkce olarak yapabilirsin ehliyetini,burda ayrica bir cok Türk söför okulu var,Burda yaptigin ehliyet polanyadada gecerli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar