Artik oraya dogru gelirsek (Alman arkadas gurubu) yanina ugrar bir kahveni iceriz.Sende tekrar Berline gelirsen mutlaka yanima ugra,motorumla seni Berlini gezdiririm.birde aci kahvemi icersin nede olsa 40 yil hatiri vardir.:queen: :queen:kite' Alıntı:Selam Berliner,
Varsovada yasiyorum son 5 yildir. Mimarim. Once Turk firmasi ile geldim. Son 2 yildir bir Polonya firmasinda calisiyorum. Alisveris merkezleri tasarliyoruz. 74 dogumluyum.
Berlini 2 kez ziyaret ettim. Cok guzel bir sehir. Polonya Avrupa Birliginde ancak daha cok yol katetmesi lazim.
Eger olurda gezintiye gelirseniz kapim acik.Gerci oturdugum yer 18m2! : )) Ama buluruz bi caresini.
Sen ne yaparsin Berlinde??
öz_kan' Alıntı:hoş geldin:rendeer: duygu inşallah sende iyi bir motorsiklet sürücüsü olursun kusura bakma arkadaşlar daha uyanmamışlar yoksa encok bayan arkadaşlara hoş geldin diyorlarda:wiinkk: vlad; xxxxx;watercolors öncü birlik
Bende burda Almanca olarak yaptim ehliyetimi,hemde üc defa.Ilki araba,ikincisi agir vasita,ücüncüsüde motor ehliyetiydi :queen: Isteyen Almanyada Türkce olarakta ehliyet yapabiliyor ama benim Türkcem yetersiz oldugundan Almanca yaptim.kite' Alıntı:Verdiginiz gaza tesekkurler! Artik damarlarimda motor kullanabilecegimi hissediyorum! Nisana da az kaldi zati.
Maalesef TCde ki ehliyet burada gecmiyor! Pasa pasa lehce verecegim bu sinavi!
Tekrar tesekkurler sicakliginiza!:mrgreen: