POLİSTEN KAÇMAK

selamun alaeykum kısaca özet geceyim ehliyetim yok mahallemde sürüyorum motsikletimi ve plka ruhsatımı ve motor ruhsatımı yanıma almayı unuttum. ve mahallede bakkala gidecektim gıttım cadeye cıktım biraz hız yaptım sinyal verdim yavasladım döndüm ve biraz gidince bir yerden daha döndüm 10 metre kadar gittim aynama baktım arkamdan bir doblo gördüm kapısında polis yazısına benzer bişey farkettim sirenleri açık deildi polis olmasından kuşkulanarak ve ehliyetim olmadıgı için korktum heycandan hızlandım ve bana sağa çek diye anons etti. ben biraz gittikten sonra sağa döndüm ve sirenleri açtı ve ben kaçtım sonuç olarak yakalayamadı ama çok korktum ve plkamı büyük ihtimal gördü normal polisdi plakamı aldıysa bişey yapabilirmi? yoksa yapamazmı ceza gelirmi? veya plakamı kaydedip ananons edip artık baska polis görse bile beni durdururlarmı? ceza gelirse ne kadar ceza gelir ? saat 23:00 - 00:00 civarlarında oldu.

Yakalansaydın sağlam ceza yerdin bu şekilde gelicek cezayı öp başına koy ve A2 ehliyetli arkadaışım sürdü de sizden kaçtığından haberim yoktu falan fıstık işte :)

Ceza gelme ihtimalide muama :p

1 haftavicinde 1400+1400=2800tl ceza yiceksin bidahada binmezsin ehliyetsiz

Yeni nesil böyle cahil gelmesin eğitim şart. Motorcular olarak bu ve bunun gibiler yüzünden adımız çıkıyor.

Para cezasıyla kalırsan iyidir sığır kardeşim ülke ohal halinde kimlik taşımamanın 82 tl normal zamanda cezası var şuan sorgusuz sualsiz gözalti var ha senden bişey çıkmayacagını onlarda bilir ama canını fazlaca sıkabilirler hepsini geçtim kaçarken düşsen ölsen o suçsuz polis kazaya sebebiyetten suçlu oluyor . Onuda geçtim vursan birine Allah korusun yakanı kurtaramazsın cezanda gelmez inşallah ama iyi bi ders olmuş olur selametle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde polis birşey yapar mı yapamaz mı diye soruyor. Ne bekliyorsun anlamadım ki. Yok kardeşim polis hiçbir şey yapamaz. Kaçtığın sürece plakanı görse bile birşey yapamaz zaten polis teşkilatı da 300 bin kişilik bir aile ve sadece ehliyet ve pasaport işlerine bakıyorlar nüfus müdürlüğü gibi. Onlar araba takip etmesini hırsız yakalamasını cinayet zanlısı ile silahlı çatışmaya girmesini ev bina baskını yapmasını terörist ile canı pahasına çatışmasını bilmezler nereden bilecekler zaten darbeciler de helikopter ile uçak ile bu adamlara keyif olsun diye saldırdılar. Polis ne iş yapar ki bu memlekette hep mazlumlara trafik cezası keser. Senin gibi suçsuz masum vatansever kardeşlerimizi cezalandırırlar. Ama senin Allahtan sadece plakanı görmüşler. Seni görmemişler. O yüzden sana hiçbirşey yapamazlar. dememizi mi bekliyorsun. Öde cezanı aklın başına gelsin böyle mal mal ortalıkta dolanacağına git kendine bir ehliyet al. Git bir kurstan ders al motora nasıl binilir öğren ondan sonra adam gibi sorular sor da adam gibi cevaplar verelim.

Ne yazdığın şeyler bişeye benziyo. Ne de yaptığın şey bi işe benziyo. Plaka ruhsatımı ve motor ruhsatımı kavramı nedir be arkadaşım? Yedin bi b.k bari doğru düzgün yaz. Sana çok acil cevap yerine bi güzel acil ihbar lazım da neyse.

Sizden piyasada çok var. Ehliyet olmadığı gibi belkide ruhsat plaka bile yok. Ekipmana değinmeye gerek yok. Milletin malına da çarptığınız sürttüğünüz zamanlar oluyo. Sonra da kaçıp gidiyosunuz. Nasılsa kimse görmüyo dimi?
Umarım sonunuz kötü olmaz

Boş işler le uğraşıyorsunuz trafik polisi ceza yazar yunus ve diğer normal ekiplerinin dikkatini çekicek hareket yaparlarsa uraşılar ben ama hiç kimsedendd kaçmadım yeri geldi polis gördüm durdum
Hurda belgeli çok motorum oldu
Yeri geldi trafik ekibi ekibi gördüm bıraktım motoru çay içtim ama hiç bir zamanda serserilik yapmadım yaş 17 ye girincede direk ehliyete yazıldım

bugun çevirmeye bende yakalandım ehliyetim yoktu allah şükür ceza yazmadı tam takım olduğum için görmezden geliyorum dedi

bugun çevirmeye bende yakalandım ehliyetim yoktu allah şükür ceza yazmadı tam takım olduğum için görmezden geliyorum dedi
Ehliyetini yanina almayi mi unuttun yoksa hic mi ehliyet yoktu. Diyelim ki unuttun kimlik no vs soylesen en azindan ehliyet tasimama cezasiyla kurtarirmiydiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar