Forumun geyik kralı neyin ne olduğunu bilmeden iki yazıyla milleti lafmı sokuyosun. Geçmişte ne olduğunu bilmeden sanal aleminde insanları asıp kesme konusunda üstüne yok zaten. Gündüzleri okuyabiliyormusun forumu. Öyle akşamları geyiğine her topiğe 5-10 mesaj atmakla olmuyo bu işler. Boş konuşmakta üstüne yok. İlk önce söylersin sonrada tükürdüğünü yalarsın. Sana tavsiyem bilip bilmediğin şeylere burnunu sokma. Benim adımıda zikretme sanal ortamda. Sen sanalın bu forumun hastalıklı insanının o yüzden seni burda muhatap almıyorum sende beni alma yoksa 5 senelik sohbetimizde son bulur....
Bu lafından sonra benimle selamını sabahını kes canım kardeşim. Allaha yakın bana uzak ol tamammı biraderim. Hadi git şimdi kendi parkında oyna.
Arkadaşım sana taktım niyemi:
Çünkü bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kafanca birşeyler kurarak hüküm veriyorsun. Kimin ne olduğunu bilmeden sanaldan 3-5 mesajla insanları değerlendiriyosun. Yukarıda yazdıklarından da tanımadığında ve öylesine boş bir mesaj yazılmış olduğu belli. Seninle tanışmak istemedim çünkü pekde sabırlı ve sakin bir insan değilim. Ben sana sen bana bir iki istenmeyen laf etsek sonunda birbirimizin kafasını kırarız bu belli. Yani en azından ben sinirlerime hakim olacağımı sanmıyorum. Şunuda bilmeni isterimki senden önce 3 senedir bu forumda kimseye böyle takmamıştım.
Bilmiyosun, öğrenmek istiyosun bunu anlayışla karşılıyorum. Ama sana bilgi vermek isteyen veya yılların tecrübesiyle seni uyarmak isteyen insanlara karşıda ukalaca davranıyosun. İnsanları yüz yüze tanımadan kendinden itiyosun. Bu hiç hoş birşey değil. Bizde zamanında hiçbirşey bilmiyoduk ama dinleyek insanların tecrübesine saygı duyarak öğrendik bu işi. Senin gibi ukalalık yaparak değil. Scooter ve vitesli motor başlığındaki mesajlarıını hatırlatırım sana. Beni tanımış olsan hiçde laubali bir adam olmadığımı anlamış olurdun ama tanımadan 40 senedir tanıyormuşçasına yorumlarda bulundun. Bunlarda senin cahilliğini gösterir. Dikkat ettiysen seninle o tartışmamızdan sonra bende hiçbir mesajına cevap atmadım taaki vitesli motorla ilgili başlık açana kadar. Bunada tepki vereceğimi önceden belirtmiştim. Çünkü daha önceden çok sert ihtamlarda bulunmuştun vitesli motorlarla ilgili.
Yani bir nevi tükürdüğünü yaladın.
Yaş kaç olursa olsun insanların yeni öğreneceği şeyler vardır. Aynı şekilde seninde var. Forumda yenisin ve heyecanlısın. O yüzden seni kendi haline bırakıyorum artık.
Barış abi çok şükür yetiştin. Şu forumda 10 tane mod admin var ama bunları okumaya vakitleri yok sanırım.

r: