Sevgili @mete_han,
Bu forumda kimin ne oldugu bazılarının belli, bazılarının degil. Oncelikle bunu iyi kavramak gerek. Bulent'in bana taktıgı yok sadece "kendince bana takmıs sanıyor" o kadar. Suan burada olmayan biri hakkında pc basında atıp-tutarak sanal ortamda durduk yerde konuyu alevlendirmenin manası yok. Yalnız surası bir gercek ki, ben ne kadar bu heriften uzak dursamda amcam sermet erkin'in şapkasından çıkan tavşan misali hortlayıp cıkıyor karsıma ve inadına bulaşıyor
Mesela forumda @Harbiturk isimli bir arkadas var. Bu arkadas zamanında çevrem hakkımda sınırı asan ve hoş olmayan kişisel msj'lar yazmaktaydı. Birgun ozelden msj gonderdim ve benimle mumkunse bu tarz msj'lar ile bir daha muhattab olmamasını ve yorum yapmamasını rica ettim. O'da bu ricamı kırmadı ve o gun, bu gundur benimle bir daha hic bir sekilde, hiç bir yerde muhattab olmadı.
Buradan cıkan sonuc, @Harbiturk'un "kıl oldugu bir adam dahi olsa bazı seyleri kawrayabilmesi, anlayabilmesi ve KARSISINDAKİ İLE LAUBALİ OLMAYAN, DURMASI GEREKTİGİ YERİ BİLEN biri oldugu." Simdi aynı seyi bulent'ten rica etsem herif bin turlu abuk-sabuk cumle, laf, soylem vs ile karsıma cıkacak ve laubali olmaya devam edecek buyuk ihtimal
Yani bu arkadas ben muhattab olmak istemedikce INADINA LABUALİ OLUYOR benimle. Son olarak kendisini bugun gerek forumdan gerekse ozel msj ile davet ettim yuzyuze gorusmeye sohbete, belki var olan yanlıs anlasılmaları telafiye, tanısmaya, dostluga vs. En azından el sıkısmak icin zeytin dalı uzatan taraf ben oldum ancak yanaşmadı ve kendince birseyler yazarak bekledigim tarz ve usluplerine devam ederek gorusme talebimi reddetti kendileri.
Neyse, basınızı agrıttım konu bu olmamasına ragmen gerekli/gereksiz seylerle. Laf acıldı yazdım kusura bakmayın...