polis motorunun vay haline !!!!

koşarak kaçsa yakalayamazlardı..
hakkaten çok zeki bir kanun kaçağıymış..
sadece yakalanmadan önce polisleri kızdırdı akıllı..

yazık Valla bu ne bıcım ıstır adam resmen polısı oldurmek ıcın gerı gerı ustune cıkıyo bızm ulkemızde İzmir'de polis ekibinin 'dur' ihtarına uymadığı için açılan uyarı ateşi sonucu kafasından vurularak oldurunler olay lar oluyo :pr:

asm

Bunlar AB polisi galiba;biraz kibarlar

Amerikan kovboyları direkt saydırmaya başlıyorlar galiba araba biraz hareket etse dahi(hatta araç dışında iken eller belden aşağı inse)

gerçekten yazık olmuş :salut: Honda European 1300 e :salut:şimdi onun parçasıda pahalıdır

yazık oldu polise gerçi devletin malı devlet öder :queen:

Komik ve çok saçma böyle şey olur mu ya ne bu araba zırhlı falan mı bi kıramadılar camı ne beceriksiz polislermiş olan moora oldu ben olsaydım orda

arkadaşım adamlar cama jop la vuruyor jop kauçuk bide esnek o yüzden çizmez bile oandada sopa bulmak mesele adamlar yine elinden geleni yapmışlar türkiyede olsa polis bence silahın namlusu ile cama vurmayı akıl ederdi ama türk polisleri arabadan indirdikten sonra maaferder adamı :p

polisin kafasında kask olmasıymış (kafası sıkışıyo)

yerdeki muza basıncaki gibi vıııırckk

ya ben gercekten motora degılde ustundekı polıse acıdım ya ama genede ıyı kalktı ayaga bu aradada araba hasat oldu ya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayda bişey dikkatimi çekti motorize ekipe araba çarpıp yere düşürdü polis kalktı ve motordan bir ip gibi bişi kopardı ne orkadaşlar (polisin hava yastıklı montunun ipi olduğunu sanıyorum ) :cat: adamlar için güvenlik en üst düzeyde. Suçluya gelince o da sanırım bizimkiler gibi alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdıysa napsın gariban :) çarayi kaçmakta bulmuş tabi bide becerebilse :mrgreen:

evet Avrupa'lı olunca demekki arabada çalsanız,polis motorunu da ezseniz sadece camınıza jopla vururlarmış... Jopta pamuktan yapılma fantezi jopu herhalde bi camı kıramadı :queen: ..

Türkiye'de olsa bu vatandaş,hem polisten kaççak,hem polisin üstüne araba sürecek üstelik bir de motorlu polisin Ana!.. Polis çıkardığı gibi kırıkkale'yi kafasına kafasına boşaltırdı şarjörü :mrgreen:

Gerçi ingiliz polisi silah taşımıyor.Ve en yüksek maaşı çöpçülerden sonra polisler alır :cyclopsan

nasıl polis bunlar çekip vursunsalar yeridir.adam nasıl kaçmaya çalışıo :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar