polis bile bunu yapıyorsa.......

arkadaşlar burada yapmış olduğumuz yazışmaların sonucu ne bu kadar düşünceden bence bir şeylerin çıkması gerek suçluyu tek taraflı bakmamak lazım karşımızdaki suçlu ise onun suç işlemesine bizim ne kadar yardımımız var onuda ön plana getirin.
ben kardeşimi takdir ettim gitmiş ehliyet kursuna yazılmış üstelik artık ehliyet gelene kadar binmeyeceğim de dedi bence birşeylere varıyoruz arkadaşlar.
herkez kendi çevresi kadar var olur siz çevrenizi uyarın örnek olun onlarda kendi çevrelerini uyarıp örnek olsunlar. bu kadar yazının sadece bir küfür etmekle kalmaması için bu yapmamız gerekenlere lütfen kendinize bir görev bilinçiyle yaklaşın.
tekrar bu güzel yaklaşımından dolayı bur-k@ yı bir motor tutkunu olarak teşekkür ediyorum.
kazasız belasız seyirler dilerim herkeze

bu site benim ufkumu genişletti yaww :) magico_SortE abi tşk ediyorum burada tek suçlu polisin olmadığını gösterdiğin için bende haksız olduğumu sayende anladım.. ehliyetim olsaydı eğer motorumu yolun ortasına bırakır polis abimize haksız olduğunu anlatırdım....
kısadan hisse
önce kendimi düzeltmem gerek daha olgunlaşmamışım....

polis...polis tavrı...polis yöntemleri...polis gevşekliği...polis de polis işte.bu mesleğin hakkını veren çok az kişi var arkadaş.çoğu meslekte öyle ama onlarda farklı bi can sıkıcılık bi başa bela açma hevesi.bi olmadık yerde panik yapıp görev zamanı geldiğinde ağırlaşmalar.offf off sevmiyorum arkadaşım.zorla mı?sevmiyorum işte gıcığım.:farao: forumu okuyan polis abilere saygılar hayırlı görevler(dikkat kaygan zemin):queen:
bu arada bu konuyla ilgili başlık görünce devam eden sayfaları okumadan direk yazdım.ama ihtiyar adlı babacan nickli babacan motorlu arkadaşımızda yazarken hatırlayamadığım ama hep kafamı kurcalayan önemli bi noktaya değinmiş.iyi değinmiş.

Gnusher' Alıntı:
polis...polis tavrı...polis yöntemleri...polis gevşekliği...polis de polis işte.bu mesleğin hakkını veren çok az kişi var arkadaş.çoğu meslekte öyle ama onlarda farklı bi can sıkıcılık bi başa bela açma hevesi.bi olmadık yerde panik yapıp görev zamanı geldiğinde ağırlaşmalar.offf off sevmiyorum arkadaşım.zorla mı?sevmiyorum işte gıcığım.:farao: forumu okuyan polis abilere saygılar hayırlı görevler(dikkat kaygan zemin):queen:
bu arada bu konuyla ilgili başlık görünce devam eden sayfaları okumadan direk yazdım.ama ihtiyar adlı babacan nickli babacan motorlu arkadaşımızda yazarken hatırlayamadığım ama hep kafamı kurcalayan önemli bi noktaya değinmiş.iyi değinmiş.

Aslında sitede bir çok topic te 2 teker dostunu tarif ederken (sürüş giyim ve nezaket ve genel davranışlarda) kuralları uygulamayan motorcuları bizden değildir şeklinde yeriyorsak onları 2 tekere gönül verenlerden kabul etmiyor ve bizden değiller dediğimiz gibi, konu polis oluncada (polislerde) onlarda bahsi geçenleri kendilerinden saymıyorlar ama burada tek fark bu davranışı sergileyen görevli sayısının çok sayıda olması:pale: :pale: Dilerim üniformayı giyen tüm görevliler aslında bu halkın içine ait olduklarını ve aslında o üniformayı giymeyenleri korumak, onların huzur ve rahatını sağlamak için verildiğini, bunun için görev yaptıklarını, maaş aldıklarını unutmaz ve halkımızda onları kendilerinden biri olarak görüp tüm kurallara ve uyarılara uygun davranarak, karşılıklı saygı çerçevesini bozmadığı günleri görebilmeyi umut ediyorum.

Bu arada 1 şehit ve 2 yaralı ile sonuçlanan çatışmayı hatırlatır, bizlere nasıl davranırlarsa davransınlar yinede hala namlunun ucundakilerin onlar olduğunu hatırlatmak isterim. Tamamına görevlerinde başarılar diler, evlerine tek parça halinde dönebilmelerini tüm kalbimle dilerim.

Yanlız arkadaşlar polis profili yavaş yavaş degişmekte, eski küfür eden, itip kakan tipler artık yok, özellikle de trafikte gencecik çocuklar hepsi, sana beyefendi diye hitab ediyorlar.

Bu arkadaşa denk gelenler de yavaş yavaş emekli olup temizlenecekler,

Ne yapalım geçmiş olsun

bur-k@bilişim
bu site benim ufkumu genişletti yaww magico_SortE abi tşk ediyorum burada tek suçlu polisin olmadığını gösterdiğin için bende haksız olduğumu sayende anladım.. ehliyetim olsaydı eğer motorumu yolun ortasına bırakır polis abimize haksız olduğunu anlatırdım....
kısadan hisse
önce kendimi düzeltmem gerek daha olgunlaşmamışım....

başta eyvallah ama sen kendini eğittin bu konuda kendine teşekkür etmen gerek bir insanın kafasını açıpta bilgi koyamazsın kendisi almak ister :cat:
Mr.Wish
dileklerin işallah kabul olur demek istemiyorum çünkü bu söylediklerinin artık bir dilek şeklinde kalmaması gerek
diğer topikte 3 yunus motor ekibinin durumunu okuduk hepbirlikte her insanı aynı keseye koyamıyoruz bence bu zorbalığı yapan şahsı polis kimliğinden çıkartarak konuşmamıza devam etmemiz lazım kendisi bu ünvanı haketmiyor demekki
asayişi sağlamak için canını veren bir polis kardeşimizle VATAN evladıyla aynı kefede olamaz.ben kabul etmiyorum.

arkadaşım bunlarla uğraşacak vaktin yoksa neden burayada yazarak vakit harcıyorsun...???

serkankiyak' Alıntı:
arkadaşım bunlarla uğraşacak vaktin yoksa neden burayada yazarak vakit harcıyorsun...???
ben burada vakit harcadığıma inanmıyorum bu siteden hergeçen gün yeni birşeyler öğreniyorum....bu senin düşüncen :farao:

abi polisler öyle hep rüşvet bizde kamyon var resimdeki iş icabı fazla tonaj atıyoz polis biliyo ama çorba parası istiyo sorun bi kamyonculara sizlere polisleri anlatsınlar...

ahmet_ulusoy' Alıntı:
abi polisler öyle hep rüşvet bizde kamyon var resimdeki iş icabı fazla tonaj atıyoz polis biliyo ama çorba parası istiyo sorun bi kamyonculara sizlere polisleri anlatsınlar...

Türkiyenin en büyük nakliye şirketlerinden birisinde çalışıyorum, sen bana sor ben anlatayım sana......çok severler çorbayı hatta 24 saat çorba içerler :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar