Pokemon Go Çılgınlığı Başladı

Arkadaşlar yeni çıkan "Pokemon Go" adlı oyun iyice patlak verdi. Yolda elinde telefonlarla gezip pokemon avlayan insanları rahatlıkla görebilirsiniz. Ben de onlardan biriyim :) Yürüyüş için akşam dışarı çıktım ve çıkmışken oyuna bi bakayım dedim ve yarım saatlik yürüyüş oldu 2 saat :queen: 10.000 adımı geçtim "Pokemon Go" sayesinde :thumleft:

Oyun çok zevkli. Bilmeyenler için kısaca anlatayım. İzleyenleriniz bilir "Pokemon" u, izlemeyenler de bi zahmet açıp baksın :) Aynı çizgi filmindeki gibi gerçek hayatta telefonumuzun GPS ve kamerası sayesinde geze geze pokemon avlıyoruz, pokemonlarımızı geliştirip başka oyuncularla "GYM" denen yerlerde savaşabiliyoruz.

Benim gibi yürümeyi sevmeyenler için oyun yürüyüşe zevk kattı çok mutluyum :) Ancak süper ötesi şarj yiyor. İnterneti ne kadar kullanıyor bakmadım ancak onu da emdiğine eminim :farao: Oyun arka planda çalışmadığından durmadan telefonunuz elinizde açık halde olmalı. Bu yüzden şarj su gibi akıp gidiyor. Eminim gelicek olan güncellemelerle bu ayarlanıcaktır. Zaten oyun çıkalı bi kaç gün oldu.

Oyun daha "Play Store" a gelmedi, bildiğim kadarıyla "IOS" da mevcut ancak indiremeyenler varmış. İndirmek istiyenler internetten apk sını bulup indirip kolaylıkla oynayabilir kesinlikle tavsiye ederim :thumleft:

pokemon-go-nick_statt-screenshots-1_0.jpg

İçimi mi okudun ya, konu açsam mı diye düşünüyordum 5 dakika öncesine kadar :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iOS'da mevcut ancak henüz Türkiye pazarına giriş yapmadı.
App Store mağazanızı Yeni Zelanda konumuna aldıktan sonra oyunu indirebilirsiniz.
Oyun nick'm aHeka
İyi eğlenceler. 😄

Haha bende bu konuyu kim açar diye düşünüyordum. :)

Sıradaki konular; uzun yolda pokemon bulabilir miyim ?:)

Kendinizi bi kaptırıyorsunuz valla 1-2 kere araba altında kalıyordum 1 tanede motorlu çarpıyordu :) Ben kulaklığı takıp gezdiğimden bir yandan müzik bir yandan pokemon avlıyorum dünyayı pek duymuyorum :queen:

Balbasar varsa alırım bi dal ��

Olmamı ben de 2 tane var :bounce:

Haha bende bu konuyu kim açar diye düşünüyordum. :)

Sıradaki konular; uzun yolda pokemon bulabilir miyim ?:)

Motorda olur mu diye düşündüm de kesin kaza geçiririm ben :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sunucuda problem var. Yüklenmeyin o kadar diye uyardım sizi. :D
mLDanP.png

T3Z

İnşallah birisi pokemon yakalamak için balkondan falan atlamaz, ülkede pokemonla ilgili bi şey daha yasaklanırsa bu sefer savaş çıkar

https://www.youtube.com/watch?time_continue=241&v=XFx5ESNfeDY

şu linkten ios'a nasıl yükleneceği anlatılıyor. çok zevkli bi oyun evde 5 pokemon yakaladım :D

Super Moderator
Pokemon avlarken ceset bulanlar fln cikmis ne gunlere geldik :)

buda pikaçu yakalama rehberi :D ben yakaladım 1 tane

https://www.youtube.com/watch?v=ZMa5bhEAAX4

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Flash haber.....

Yüreğir ilçesi anadolu mahallesindeki 3 pokemonu vuran S.T.'yi linçten polis kurtardı.
cocuk-kavgasi-silahli-catismaya-donustu-18-yarali-6559791_19_o.jpg

---------------------------------------------------o--------------------------------------​
Flash flash flash.....

Bir avmnin yürüyen merdiveninde kıstırdığı pokemonu avlamak isterken tüm poketoplarını bitren O.C. silahına sarıldı.
Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

2391751.jpg

Aynı firmanın(Niantic) 3yıldır dünya çapında oynanan ingress adlı oyununun azıcık evrilmiş versiyonu. Onda portalları alıp hackleyip, birbirlerine linkleyip alanlar oluşturuyorsunuz, bunda ise portalların yerine pokemon alıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar