Pokemon Go Çılgınlığı Başladı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pokemon yakalayacaksınız atci olarak iyi bir hava bükücü yada su bükücü alın iyi iş görür. Hem su bükücülerin sifaci ozeligide var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İlkten çok saçma dedim indirmiyim indirmez olsaydım evde iki pokemon yakaladım hahshahhaa ama motosiklet veya yolda olucak is değil daha çok otoparklar vs avmlerde gezinirken oynanabilir özellikle alısverise çıkıldığında zaman geçmesi için oynanabilir :)

millet yakalıyacağını yakaladı bize de pokemon mu kaldı ?

https://www.youtube.com/watch?v=FzbTpOO63MA#t=3m12s

Neymiş pokemon kalmamışmış. var abicim var. 15 sene geçti aradan. O kadar aksiyondan sonra pikaçu evlendi, çoluğa çocuğa, toruna tombalağa karıştı.

Pikaçu olmazsa torununu yakalarız. Hadi gidin tükanın önünü kapatmayın.

Az önce pikaçu yakaladım.d oyundan hiç bişi anlamadım cavurca yapmasalar eyidi.d ybr ile yakalarım bn bol bol pokemon.d

Sabır ya sabır atlatıcaz şu pokemon belasınıda zamanı gelince.....

Benim gibi köpek sahipleri için biçilmiş kaftan bu oyun. eskiden olsa 15 dk da hayvanı bir dolaştırıp çişini kakasını yapmasını umar eve hemen dönmeye çalışırdım. Şimdi en az 1,5 saat geziyoruz oğlumla :)

Bu arada Zubattan gına geldi, sağım solum zubat alıp geliştirilir ama en az 15 top yiyor şerefsiz yakalanmak için bir de yakalanmasına rağmen toptan kaçanları da çok :D

Telefona yüklenirken KABUL ET dediğiniz metinde GMAIL hesabınıza erişim için tam yetki verdiğinizi unutmayın.

Ads_z_jpg.jpg

Super Moderator
Elli tane pokemon konusu olmaz, konuyu pokemon go konusu ile birleştiriyorum.

Geri zekalı tespiti için testlere gerek yok artık . Sokakta etrafına bir bakınmak yeterli .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sokakta onca hayvan bakıma muhtaç aç bilaç geziyor millet pokemon kovalıyor ruh hastaları

normalde sokakda gezmenize gerek yok, sahte gps mesajı ilede geziyormuş hissiyatı oyun programında yarabilirsiniz,
muhtemelen 2 nokta arası uzaklığa bakıyordur, yoksa kalkıpda oyun üreticisi şu caddede şu çıkacak deme şansı yok.

ve sürekli kamera açık, arka pilanda ne yaptığını bilemezsiniz görüntü ses vs gönderebilir..

Yeni çıkan 0.29.2 APK sürümü ile artık Intel işletim sistemli telefonlarda da Pokemon Go çalışıcak bilginize.

DKN

Sokakta onca hayvan bakıma muhtaç aç bilaç geziyor millet pokemon kovalıyor ruh hastaları

kesinlikle katılıyorum. biz motosiklet sürücüleri hayvan severiz. bildiğim birkaç kişi ile beraber bende dahil yaşadığım yerde su ve yem kabını etsik etmem. bu konuya dikkat çekilmesi lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar