Pokemon Go Çılgınlığı Başladı

Gangnam stlye dan haberim yokta, Sevgilisi ve köpeği olmayan akşamları yürüyüş yapan gariban(ben) olarak oynadim oyunu ::facepalm::

Motosikletle Pokemon yakalamak

Yürüyerek Pokemon yakalamak yorucu ve zaman alıcı oluyor. Motosikletin göstergesine telefon bağlayıp Pokemon aramayı düşünüyorum. Sizce bu iş için uygun motosiklet hangisi? 600 rr dusundum ama dur kalkta hararet yapar şehir içine uygun değil helvani yeriz deniyor. Cg tarzi şekil değil. Kararsız kaldım.

Sabah yakalayıp topcase'e attım bi tane. Eve götürüp poke topuna sokucam gece.

Haş2ar al daha çabuk yakalarsin.profiline bakılırsa hatun'sun pokemonu boşver koca bak sen;)

Çok değil daha geçen gün yazdım konuya konu sahibi arkadaş pek bi celellenmişti anlatmak istediğimde tam olarak buydu küfür vs olmamasına rağmen sonrasında gelen yorumlarda silinmişti ses çıkartmadım burası türkiye hele bi uygulama marketlere düşsün ozaman görün siz neler oluyor enazından kendilerini gebertseler başkasının canına mani olmasalar kafi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şimdiden olası pokemon avcıları için piyasayı belirleyelim.

8 saat pokemon avı sürücüsü ( artçı yakalayacak ve konum verecek );
ücret 100TL,
2 öğün yemek
Benzin masrafı.
gece mesaisinde fiyatlar değişir.

Haş2ar al daha çabuk yakalarsin.profiline bakılırsa hatun'sun pokemonu boşver koca bak sen;)

Profildeki bizim komşunun kızı, güzel poz olduğu için koydum, istersen kızın telefonunu verebilirim, o da koca arıyordu ama sevişerek evlenmek istiyor. Trollemek ile sarkazm arasında farklar vardır hacı abi, anlayana örnek bir önceki cümlede :)

Profildeki bizim komşunun kızı, güzel poz olduğu için koydum, istersen kızın telefonunu verebilirim, o da koca arıyordu ama sevişerek evlenmek istiyor. Trollemek ile sarkazm arasında farklar vardır hacı abi, anlayana örnek bir önceki cümlede :)

Bir ara buluşalım farkları anlatirsin birde komşu kızını konuşuruz

Adamın konusu normal bizim bu konuya cevap vermemiz normal değil sorun bizde beyler, dağılalım :)

İlkten çok saçma dedim indirmiyim indirmez olsaydım evde iki pokemon yakaladım hahshahhaa ama motosiklet veya yolda olucak is değil daha çok otoparklar vs avmlerde gezinirken oynanabilir özellikle alısverise çıkıldığında zaman geçmesi için oynanabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar