pocket bike (allahaskına bakın)

Olm sacmalamayin sanki bana evin içini karting pistine cevirip hizmi yapacam ella ella gidecegim yer 10 metre bişi ne karbondioksiti ne ölümü :) Çoşmayın. Motorcu adamın evinde motosiklet posteride olur motosiklet maketide pocket motosikletide dellendirmeyin adami hüleyn :)

Ben New Yourk times la konuştum.. Manşetten verecekler abi haber :cherry:

rkadaşlar bendende Las Vegas yollarında çekilmiş bir videosu mevcut.Zamanında indirdiydim.

Minik Motorlar Büyük Motorcular

-Hız konusuna gelince mutlaka bir bakın...videoya
-Tek teker üzerinde g,itmeleri gerçekten görülmesi gereken detay...

abi bu aletler harbi harbi manyaq bişe ya... çok hoşuma gitti.. googleda arattım çok tatlı resimleri çıktı.. bi tanede benmi alsam acaba :silent: :silent:

Pocket bike Türkiyede satılmakda
ben kendim sahit oldum motorumla gezerken yolda yanımdan arı gibi bi alet gecip gidi verdi arabanın tekeri kadarda boyu vardı vede cok seri bi gidişi vardi ki peşinden azım acık kaldım trafikte :>)

ya ben size tüm bilgileri vermişim daha hala türkiyede var yok tartışması yapıyosunuz :)

bahsi gecen motorların racing ve cruiser tipi olanlarından bağdat caddesinin girişinde solda kalan bi motosikletçide mevcut. Böyle kaldırımın kenarına dizmişler ufak ufak :D

Bu arada sözü edilen genc motor sitesinde çok şahane kapı (!) modelleri de mevcut.

Süper Moderatör (BBRR)
M-F-E, baksen 1 yıl önceki mesaja cevap vermişsin bu mesajın sana kadar gelen bölümündeki çoğu insan artık zaten yok yani motoru bulmuşlar siteye girmeye gerek duymamışlar :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaslar aylardır okuyorum sızı bı makıne almadan yazmicaktım surprız yapcaktım sıze ama arkadas sormus pocketbıke ler sırkecıde dogubankın ara sokagında satılıyo ayrıca osmanbeyde bı bufenın onunde gordum

arkadaşlar istanbul kurtuluş metro çıkışında bu motordan

arkadaşlar kurtuluş metro çıkışında köşedeki kuruyemişçinin önünde bu meretlerden bir tane var. ayrıca almak ve bilgi edinmek isteyen varsa www.sohoo.de adresinde bulabilirsiniz ayrıca isterseniz türkiyeye de gönderiyorlar fiyatı ise yaklaşık: 450 euro civarında ve chopper versiyonlarıda mevcut 110 cc motor ile

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam aradığım konuyu buldum.....

Türkiyede nereler satıyor bilgisi olan var mı?.....

abi 4 yaşındaki çocuğa alsan o pocket bike'ı ne hava atar beee :cherry:
düşünsene bööle montlu kasklı bi çocuk.... eh artık anaokuluna da motorla gider valla süper olurdu...

güzel fikir aslında sevgilisini alır takılırlar falan motorla evine bırakır:queen::queen::queen:

Tam aradığım konuyu buldum.....

Türkiyede nereler satıyor bilgisi olan var mı?.....

valla abi bi ara bornovada vardı bi dükkanın önünde böle bi makine ama dükkan kapandı sora nere gittiler hiç bilmiom

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yurt dışında tanıdığımızda yokki?..... Orda 200 € ..... Burda dünyanın parasını istiyolar....

kanuninin böyle birşeyi var 49cc'lik.bundan biraz büyük.ama bunları da bazı motosiklet bayilerinde bulursun yaw o kadar bulunmaz birşey olduğunu zannetmiyorum.ara sıra görüyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar