pocket bike (allahaskına bakın)

tavsiyen için saol ama almanyadan getirtebiliriz babam 2 sıfı olsun diyor ve sahibinden .com'a baktım önceden biliyodum inş.istediğin bir tane motoru alırsın bende istiyom çok güzel olur ...

sahibinden.com da vardı sıfır satıyor kartlara taksidi flnda vardı istanbulda bir yerde hatırlamıyorum :) 16 yaşında yeğenimde var biraz ufak tefek bişey o pocket bike la sabahtan akşama kadar geziyor ama çevredekiler sesinden çok rahatsız oluyor çok ses çıkartıyo eksozu. kalkışta 150cc scooter la yarıştı geçti :) 30 yaşında scooter kullanan bi abimiz denedi sürmeyi hızlandı ve düştü kolu kırıldı .bu arada yeğenim kaç kere otobüsün altına giriyordu !!! farkedilmiyor ışığı yok bazı polis ekipleri durdurup trafikte gezmemesini bidaha gördüklerinde alcaklarını sölüyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------

bu arada yeğenim bursada 700 tl civarında bi rakama aldı dışardan geliyormuş ..sahibinden.com da gördüğüm 1000 tl gibi fiyatı vardı

bende pocket bike var isteyenlere yardımcı olabilirim ( sıfır )

selam banada lazım bunlardan ararsanız memnun olurum 0535 456 64 80 haluk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------

banada lazım bundan arasanız memnun olurum 0535 456 64 80 haluk

bunlar süper bişey ya avcılarda görmüştüm 20yaşlarında eleman binmiş dolaşıyodu ama acayip bağırıyodu motor onu çekemediği içinmi yoksa hepsi öylemi bilmiyorum :D

olum bunun neresine bincen hadi bindin diyelim trafikte nası gezcen
vallaha turkiyede ezerler seni :cherry:

8A9S4379_thumb.jpg

einzinger.jpg

yuh ulen herif teke bile çakmış

Adamın kafa kocaman durmus :D:D

6 Senelik topic be yaw :queen: :queen: :queen:
Bende alacaktım bi ara süs diye bundan sonra dedim uleeyyn al bunu tak içine 250 cc motor :p gez türkiyenin her yerini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar