Pmyo Ve Polis Akademisi Saçmalığı !!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle bişey olabilir mi ya. Seneye LGS'ye giricem polis akademisi istiyorum ama 1 ekimden sonra doğduğum için kayıt olamıyorum !! Böyle bişey olabilir mi ya? 1 Sene Boşu Boşuna mı gidicek yani ! Böyle sistem mi olur ya !!

Astsubaylık hakkında bir bilgim yok. Fakat bu yaptıkları saçmaklıktan başka bişey değil !! Sırf 23 gün geç doğdum diye 1 sene boşu boşuna gidicek.

Mülakkatta elemeleri normal. Sanki bizim suçumuz gibi sanki biz istemişiz ya 1 ekimden sonra doğmayı. Resmen saçmalık ! Sanki kendimiz istedik " Aman 1 ekimden sonra olsun ya valla bak ben 1 ekimden sonra doğayım " mı dedik böyle bi saçmalık olabilir.

bende polis okulu öğrencisiyim..ve 1 ay erken doğduğum için biraz şanslıyım..ama yıllardır süregelen bi sorun bu tariihi en azından o yılın sonlarına doğru yapsalar güzel olacak..

aynen öyle çok saçma ya. Sanki biz kendimiz istedk ha 1 ekimden sonra doğmayı. Dava falan açılsa aslında süper olur.

emin ol açılmıştır ama yukarısı bu sorunu görmedikçe bişe yapılmaz..ve onların görmesi de biraz zor gözüküo..

ben bu 1 ekim olayını anlamadım rica etsem biraz açar mısınız? şimdiden teşekkürler...

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

araştırdım öğrendim teşekkürler.

her yıl 1ekimden sonra doğanlar sınava ertesi yıl girebiliyo.

ne yani ben 3 ekim doğumluyum önümüzdeki sene lise bitiyor ve ygs/lys sınavına gireceğim bu arada da polis akademisi sınavına da. şimdi ben polis akademisi sınavına giremiyor muyum?

malesef kardeşim giremiyosn. 94 Doğumluysan 2013'de girebiliyorsun. Ben 2 sene daha çalışmayı düşünüyorum.Yüksek puan almadıkça gitmeyeceğim üniversiteye 2013'de şansımı denicem polis akademisine.

Arkadaşım ben yıllar önce hava astsubay hazırlık için sınava girdim 100 metre ve 800 metre ve uzun atlama mülakatlarında birinci geldim o yıllar 100 metre koşuyordum lise takımında 11leri görüyordum adamlar taban düşüklüğü var diye bakın düz taban değil taban düşüklüğü var diye elediler beni ama normal çünkü çok talep var ve torpilimiz yoktu.

mülakatlarda elesinler tamamda bi 23 gün önce doğmadık diye böyle şey mi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar