platformdan düştüm moralim bozuk

beyler bisiklet bile kullanmayı bilmiyodum 2 aydır nerdeyse ehliyet kursundayım motor üstünde 16-17 saat egitim aldım teke tek ve 3 kere düştüm ve dün kursta demir platformun üstünden düştüm. Bir söz vardır bişeyi istersen ve karşına çok zorluk çıkarsa bu Tanrının seni vazgeçirme şeklidir eğer daha zorlarsan daha büyük problemler çıkar karşına diye. Çok istekliydim başlarda ama artık korkuyorum gibi bu kadar düşüyosam yapamıycak gibi hissediyorum. Büyük bi tutkumdu ögrenciyim ve 9 aydır para biriktiriyorum. Sadece sizlerle paylaşmak istedim dinlediginiz için teşekkür ederim

Hocam geçmiş olsun. Umarım bu düşüşte zarar görmemişsindir. Bende 2010 da eğitim aldığımda sağ olsun korumasız kullandırıyordu motoru kurs ve düşmüştüm. Ayağım kaldırım taşıyla motor arasında gidiyordu az kalsın. Ama korku oluşsa da hevesim den vaz geçmedim. Kaldı ki düşmemiş motorcu yok gibi :) henüz düşmemiş motorcu var... Bence canınızı sıkmayın ve yola devam edin emin adımlarla...

Demir platformun uzerinde motorla ne yapiyordun?

Bu "demir platform" tam olarak nedir? Demir platform deyince benim gozumde cok acayip bir seyler canlaniyor da...

Son düzenleme:
Bende platformdan düştüm ve sınavdan kaldım.
kendi kendime keşke hiç yazilmasaydim ne gerek vardı gibi şeyler söyledim.
sonra ehliyete niye yazildigim aklıma geldi 2 ay sonra tekrar girdim ve geçtim 3 aydır Ehliyetim var.
platformdan düşme sebebimde ön tekere bakıp gitmiştim, ikinci sınavda platformu görünce açtım gazı yola baktım tertemiz geçtim.
sen istedikten sonra yapamayacağını iş yok.

Demir platformun uzerinde motorla ne yapiyordun?
hocam yeni sınav yönetmeligine göre demir bi platformdan geçmen gerekiyor ehliyet almak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

düşüşümde zarar gelmedi sadece kalçamda ufak bi morluk var eksik korumayla sürmüyorum ancak dedigim gibi 3-4 kere düşünce umutsuzluk sardı. yoksa motoru istegim çok yüksek seviyede sonuçta 9 aydır bunun için ugraşıyorum ne biliyim dışarı çıkmıyorum arkadaşlarımla sırf bunun için

beyler bisiklet bile kullanmayı bilmiyodum 2 aydır nerdeyse ehliyet kursundayım motor üstünde 16-17 saat egitim aldım teke tek ve 3 kere düştüm ve dün kursta demir platformun üstünden düştüm. Bir söz vardır bişeyi istersen ve karşına çok zorluk çıkarsa bu Tanrının seni vazgeçirme şeklidir eğer daha zorlarsan daha büyük problemler çıkar karşına diye. Çok istekliydim başlarda ama artık korkuyorum gibi bu kadar düşüyosam yapamıycak gibi hissediyorum. Büyük bi tutkumdu ögrenciyim ve 9 aydır para biriktiriyorum. Sadece sizlerle paylaşmak istedim dinlediginiz için teşekkür ederim
İnşallah ciddi bir şeyiniz yoktur. Geçmiş olsun. Eğer hevesiniz devam ediyorsa, yılmadan dikkati hiç bırakmadan eğitime, çalışmaya devam edin.
Bir de şu açıdan düşünün yukarıdaki söz her zaman doğru olsaydı, pozitif bilimler bi gıdım ilerleyemezdi. Şu anda yaralarımız berelerimiz için antibiyotik iğnesi olmak yerine hala tükürük ile külü karıştırıp karıştırıp sürüyorduk.

Hmmm anladim, biz eskide kalmisiz o zaman.

Bence de bu kadar cabuk pes etme. Tanrinin senin motor ehliyeti almanla ilgilendigini sanmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar