Plaklalık ???

orjinal hali daha güzel ama değiştirecegim diyorsan kuyruk altına dogru kııvırırsan daha hoş görüntü olur ama trafikte sorun yaratabilr :wiinkk:

zevk meselesi tabiki ...
bana kalırsa trafik polisiyle uğraşmaya değmez.
düşün acil bir işin var çevirdiler uğraş dur. gittiğin yerden mi kaldığına laf anlattığına ceza yediğine mi yanasın.

Olsun Ya Nasıl Yapılıyo Zaten Bizim Burda Kolay Kolay Ceza Yarmıyorlar Ben İlk Once scooteri kuruk iptalı yapmıstım durdurdu Ceza Yazmadı ama Plaka Kuyrugun altındaydı sadece bana bir tane lamba taktır plaka gorunsun dedi

custom motorlarda gördümde yan plakalık deniyo onlara satıylar sanırsam onları zaten

Başlıkta "Plakalık" demeye çalışmış sanırım arkadaş ama becerememiş. :)

Çok zor birşey değil git bir motorcuya yapar keser biçer halleder. Ben o motorun sadece egzostlarını beğendim. Öyle çok daha az ses çıkartır.

Plaklalık ne? diyecektim benden önce davranılmış.. :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Bi de sitenin saati 1 saaat geri alınacağına ileri alınmış sanırım.

Caner 22 motosikletine bir çift ayna takmanı tavsiye ederim ,daha güvenli sürüş için ...

arkadaşlar size bakılırsa yardım edeçeğiniz yoq yha sizne yapacaksiniz ben beyendim yapmak istiyom gereksizse o bana kalsınn tammm vazgeçtim birden kendi motorumdan tiksindim :) kalsın konu siline bilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar