plakasına bayrak takmış ama kültürünün öz benliğine yakışmayan hareketleri benimsemiş insanları milliyetçi diye sınıflandırmak ne kadar yanlış ise . öte yandan plakasına bayrak takmamış insanları da milliyetçi olmadığını söylemek bir o kadar yanlış.
benim gibi plakasına bayrak takmamış insanlara yanlış yapılıyorsa. sırf plakasına bayrak taktı diye birisine milliyetçi sıfatının yakıştırılması da benim gibi milliyetçi insanlara ikinci bir hakaret nedeni oluyor.
bırakın adamı milliyetçi olmaya bilir ama plakasına bişi takmak istiyordur, plakasına bişi takanların geneli türk bayrağı takıyor diye bayrak takıyordur.
takmak isteyen taksın. bunu lütfen artık milliyetçi dir değildir ucuzu idi pahalısı idi diye sınıflandırmayın.
samimi olarak milliyetçi düşünceye sahip arkadaşlar her iki durumda da rencide ediliyor.
öle insanlar var ki milliyetçiyim imajı vermek için bayrak yapıştırıyordur ama, trafikte başkaların hakkına tecavüz edip kural tanımaz bir şekilde motor sürüyor dür. onun milliyetçi olmadığı gün gibi aşikarken bunları referans gösterip milliyetçiliye değer biçmeyin.
dediklerine katılıyorum ama şunu belirtmek istiyorum bu ülkede bu refah düzeyinde bu tartışmayı yapmak bana anlamsız geliyor kim bunlar kendini aşmış ülkelerin tartışmaları bence bak ingilterde oldu buna benzer bir olay euroya geçiş yüzenden adamlar çatır çatır kameraların önünde euroları yaktılar yani milliyetçilik öyle plakaya bayrak yapıştırmakla olmaz arkadaşım toplanırsınız boykot edersiniz biz bu mavi bayrağı istemiyoruz diye sonra bakarsın bir kanun çıkar RAHAT RAHAT Kırmızı bayraktı trni takarsın plakana hem devletin kurallarını ihlal et sonrada ben milliyetçiyim diye gezin arkadaş olacak ismi devletini seven kurallara zarar vermemeye çalışır her şeyin bir yolu yordamı var bence .... Yani öyle ışte kim sigarasını içipte izmariti cebine koymuş kokusuna dayanarak yada kim devletini milletini sevipte vergi kaçırmamis burda kaçak vergi o kadar çok hemde o kadar çokki ne kadar vatansever insan olduğunu anlıyorsun Allah'tan benim halkım kredi kartı kullanıyor yoksa ayvayı çoktan yemiştik yani vatanini seviyorsan bu tür işlerle uğraş o kadar yolsuzluk varki bu ülkede bunun tartışmasını bile yapmak beni önemsemiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
Yani demek istediğim bu ülkede bu kadar yolsuzluğun , adaletsizliğin içinde bu tartışmayı yapmak bana anlamsız geliyor o kadar çok şey varki daha buna gelene kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
Bu arada ilk yazdığında (kim bunlar ) cümlesini yanlışlıkla yazdım hakaret yada küçümseme olarak anlaşılmasın özür dileyerek söylüyorum yanlış yazdım