plakaya bayrak yapıştırmak ??

plakasına bayrak takmış ama kültürünün öz benliğine yakışmayan hareketleri benimsemiş insanları milliyetçi diye sınıflandırmak ne kadar yanlış ise . öte yandan plakasına bayrak takmamış insanları da milliyetçi olmadığını söylemek bir o kadar yanlış.
benim gibi plakasına bayrak takmamış insanlara yanlış yapılıyorsa. sırf plakasına bayrak taktı diye birisine milliyetçi sıfatının yakıştırılması da benim gibi milliyetçi insanlara ikinci bir hakaret nedeni oluyor.
bırakın adamı milliyetçi olmaya bilir ama plakasına bişi takmak istiyordur, plakasına bişi takanların geneli türk bayrağı takıyor diye bayrak takıyordur.
takmak isteyen taksın. bunu lütfen artık milliyetçi dir değildir ucuzu idi pahalısı idi diye sınıflandırmayın.
samimi olarak milliyetçi düşünceye sahip arkadaşlar her iki durumda da rencide ediliyor.
öle insanlar var ki milliyetçiyim imajı vermek için bayrak yapıştırıyordur ama, trafikte başkaların hakkına tecavüz edip kural tanımaz bir şekilde motor sürüyor dür. onun milliyetçi olmadığı gün gibi aşikarken bunları referans gösterip milliyetçiliye değer biçmeyin.

dediklerine katılıyorum ama şunu belirtmek istiyorum bu ülkede bu refah düzeyinde bu tartışmayı yapmak bana anlamsız geliyor kim bunlar kendini aşmış ülkelerin tartışmaları bence bak ingilterde oldu buna benzer bir olay euroya geçiş yüzenden adamlar çatır çatır kameraların önünde euroları yaktılar yani milliyetçilik öyle plakaya bayrak yapıştırmakla olmaz arkadaşım toplanırsınız boykot edersiniz biz bu mavi bayrağı istemiyoruz diye sonra bakarsın bir kanun çıkar RAHAT RAHAT Kırmızı bayraktı trni takarsın plakana hem devletin kurallarını ihlal et sonrada ben milliyetçiyim diye gezin arkadaş olacak ismi devletini seven kurallara zarar vermemeye çalışır her şeyin bir yolu yordamı var bence .... Yani öyle ışte kim sigarasını içipte izmariti cebine koymuş kokusuna dayanarak yada kim devletini milletini sevipte vergi kaçırmamis burda kaçak vergi o kadar çok hemde o kadar çokki ne kadar vatansever insan olduğunu anlıyorsun Allah'tan benim halkım kredi kartı kullanıyor yoksa ayvayı çoktan yemiştik yani vatanini seviyorsan bu tür işlerle uğraş o kadar yolsuzluk varki bu ülkede bunun tartışmasını bile yapmak beni önemsemiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

Yani demek istediğim bu ülkede bu kadar yolsuzluğun , adaletsizliğin içinde bu tartışmayı yapmak bana anlamsız geliyor o kadar çok şey varki daha buna gelene kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

Bu arada ilk yazdığında (kim bunlar ) cümlesini yanlışlıkla yazdım hakaret yada küçümseme olarak anlaşılmasın özür dileyerek söylüyorum yanlış yazdım

Ben yapıştıran adamın neden yapıştırmış olabileceğine dair düşüncelerimi yazdım. Tersi durum için de bir yorumda bulunmadım. O sizin yorumunuz. Bilmek istiyorsanız benim plakamda Türk bayrağı yok. Ama asıl ucuz ve sığ olan şey yapıştıran insanları kuralsızlıkla, yasa tanımamazlıkla, veyahut sözde milliyetçilikle itham etmektir.

Madem düşüncelere fiyat biçiyorsunuz, alın; ben de biçtim.

Yüz yüze geldiğimde söylemekten çekineceğim şeyleri sanal ortamlara yazmam.

Katılıyorum onlar seni anlamadı :)
Burda ucuz pahalı millyetçilik yok...
Herkez yanlış anlıyor takanlar sevdasına sevdiği için takıyor...
Takmayanlar Bayrağı sevmez Vatan haini diyen varmı ?
Olursa bende derim ona bayrak sevmek plakaya yapıştırmaklamı oluyo..
Yani sen yapıştırırsın yapıştırmazsın bu kimseyi ilgilenmez senin milliyetçiliğinide göstermez değilmi?

Ben seviyorum hoşuma gitti yapıştırdım...
Sen yapıştırma ama yapıştıranada laf söleme....
Burda kimse yapıştırmayana laf sölememiş ...
Ama yapıştıranlar ucuz millyetçi oluyo nasıl iş ??...

Shrieker'a katılıyorum

birkan ve inci arkadaşlar beni anlamış. ve motor olsun araba olsun bukadar cok eksiyimiz varken plakaya takılan türk bayrağını na odaklanmayalım. mesela muayenede far ayarları önceden ağır kusurken bu artık hafif kusur olarak işleniyor. bence bunu tartışmak daha önemli. inci arkadaşımın deyindiği gibi vergi olayını tartışalım hatta ülkemi ve motorumu seviyorum vergimi ödüyorum gibi bir form sayfası açalım.
sanırım daha faydalı oluruz.

sanırım herkes aslında aynı şeyi söylüyor da kelimeleri seçerken yazarken ve okurken küçük yanlışlıklar yapıyoruz.

inci arkadaşımın deyindiği gibi vergi olayını tartışalım hatta ülkemi ve motorumu seviyorum vergimi ödüyorum gibi bir form sayfası açalım.
sanırım daha faydalı oluruz.

.

Ben vergilerimi tıkır tıkır ödüyorum da, onlar bu vergilerle ne yapıyorlar meçhul :) (aslında değil ya, neyse...)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu bayaa uzamış. bir soruyla daha katkıda bulunmak istiyorum :

"aracın üzerinde, değişiklik yapılabilecek ve yapılamayacak yerler" aşağı yukarı belli. plaka için ister beğenin ister beğenmeyin, ister şu ülkede şöyle böyle diye anlatın, türkiye için yasal çerçevesi çizilmiş. nasıl olacağı, hangi renklere sahip olacağı hatta yazı fontunun ne olacağı bile yasalarla belirlenmiş. bu nedenle çok güzel görünmesine rağmen APP plakaya resmi soğuk damga vurduramazsınız "trafik tescil şubelerinde".

bununla birlikte, aracınızın diğer bölgelerine örneğin camlarına abartıya kaçmadan yapıştıracağınız sticker, yazı, sembol vs. için yasal hiç bir kısıtlama yok.

şimdi maksat bayrak yapıştırmaksa, yasak olmayan cam dururken, yasak olan plakaya yapıştırma inadının nedeni nedir? söyleyebilecek olan var mı?

COQ

Motosiklet Eğitmeni

"aracın üzerinde, değişiklik yapılabilecek ve yapılamayacak yerler" aşağı yukarı belli. plaka için ister beğenin ister beğenmeyin, ister şu ülkede şöyle böyle diye anlatın, türkiye için yasal çerçevesi çizilmiş. nasıl olacağı, hangi renklere sahip olacağı hatta yazı fontunun ne olacağı bile yasalarla belirlenmiş. bu nedenle çok güzel görünmesine rağmen APP plakaya resmi soğuk damga vurduramazsınız "trafik tescil şubelerinde".

bununla birlikte, aracınızın diğer bölgelerine örneğin camlarına abartıya kaçmadan yapıştıracağınız sticker, yazı, sembol vs. için yasal hiç bir kısıtlama yok.

şimdi maksat bayrak yapıştırmaksa, yasak olmayan cam dururken, yasak olan plakaya yapıştırma inadının nedeni nedir? söyleyebilecek olan var mı?

Sorunun cevabini verdik daha önce.
Bir daha mi yazalim?:silent:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorunun cevabini verdik daha önce.
Bir daha mi yazalim?:silent:

ben biraz kalın kafalıyım, kolay anlamıyorum. hele cevap, afilli metinlerin içine sokuşturulursa çözmekte zorlanıyorum. daha net ve kısa yazılırsa daha kolay anlarım...

adamın motorunda cam yoksa :)

Bizim burda Ülkücüler takıyo ağır abiler falan ya da öğle gözükmek isteyenler yapıyor o işi.Kanuni yönünü bilmiyorum ama güzel gözüküyor.Ama bizim ülkemizde hemen biyerlere çekiliyor.Örnek bıyıklarımı biraz aşağı saldım Dudak altı sakal...Ülkücüler öğle olmazki ulann dediler.Bu ülkede ne yaparsan yap bi yerlere çekiliyo malesef.Yoksa plakaya bayrak takıp takmamakla Vatan sevgisi ölçülmez.Bayram seyran günlerinde bayrak asmakla da ölçülmez.O sevgiyi içinde yaşar,anlatmanın tarifi de yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar