plaka alabiliceğim süpermoto tarzı motor önerileri istiyorum

Arkadaşlar ben eskişehirde oturuyorum plaka alabiliceğim süpermoto tarzı birşey istiyorum genellikle okula gdip geliceğim 10 km civarları yol neler olabilir önerirmisiniz pek bir bilgim yok açıkçası :pr: :pale:

Son düzenleme:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben eskişehirde oturuyorum plaka alabiliceğim süpermoto tarzı birşey istiyorum neler olabilir önerirmisiniz pek bir bilgim yok açıkçası :pr: :pale:

eskişehirde oturuyon plaka almak istiyorsun önce sonrada süper moto alacaksın ben bişe anlamadım :sunny:

Boyle soru mu olur? Butce? Tecrube ? Kac cc? Koruma ekipman? Ehliyet? Bunlari soyle de ona gore yorum yapalim. Birde tanisma bolumune ugra istersen.

abim öncelikle hoş geldin ufak cc lerden başlamalısın tecrübe kazandıkca CC büyütürsün mesela cbr 125r ile başlıya bilirsin :)

bütçe nedir ekipmanlara ne kadar ayırdın ?

ehliyetin var mı ?

aşırı hız meraklısımısın malum adrenalin bağımlılık yapar :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

eskişehirde oturuyon plaka almak istiyorsun önce sonrada süper moto alacaksın ben bişe anlamadım :sunny:

sanırım arkadaş motor ilanlarına bakmış bazılarında

-satış yok böyle anlır

-ruhsat sahibi kayıp satış yok

gibi yazıları gördüyse üzerine alabileceyi bir motor aradığını söylüyor ben böyle anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar