Piyasada sağlam motosiklet brandası yok mu?.

Öncelikle herkese merhaba;
İzmirde ikamet ediyorum buranın rüzgarı falan adam uçurmaz bazen şiddetlenir, sonra durur ama benim aldığım 3 branda ortadan ikiye ayrıldı.

Kullandığım branda her mağazada satılan, 50-60 lira fiyat aralığında olan gri brandalar. Motosikletin üzerine geçirirken aynasından bile yırtıldığı oluyor. İçinin pamuklu yapısı çıkardıktan sonra motosikletin her yerinde pamuk bırakıyor.

Tavsiye edebileceğiniz, kaliteli branda var mı?. Motosikletimi kapalı yere koyamadığım için, onu korumak için yapabildiğim 2 şey ağacın altına koyup, üstünü branda ile sıkı sıkı örtmek ama az önce çıktım yine paramparça olmuş.

Cadir-branda imalatcisina gidip istedigin kalinliga gore denyesini secip 10 dk da bir branda yaptir baglamali falan. 50-100 neyse ver.Omur boyu kullan... Tavsiye tabi.

Garip 2 sene evvel Hudson'dan aşağı yukarı aynı fiyata temin etmiştim, 5-6 defa kullanmak dışında kullanmadım ancak, dediğiniz tazrda rüzgarlarda sorunsuz kullandım, halen kıvırıp buruşmuş vaziyette eski çantanın köşesinde kvrılmış durmakta ilk günkü gibi yeni semiz, ve Gri :p

hocam izmirde çadır brandacı birine gideceksen haber ver beraber gidelim ben de bişeyler yaptırıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar