- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sana kumbara yapimmi ???:cherry::queen:
yapım aşamasını sitede yayınlayacaksan yapma :mrgreen:
sana kumbara yapimmi ???:cherry::queen:
yapım aşamasını sitede yayınlayacaksan yapma :mrgreen:
arabanın farlarına yeni kırmızı ve beyaz led aldım onları servo pillerine bağlıycam bu sayede arabanın anahtarının acık olup olmadığıda belli olucak 12 volt 7.2 A akü ve şarj aletini aldım artık kumanda pilleriyle uğraş mayacağım aküyü sırt çantama atıçam keyfime bakıcam
bu ufak ledler ne kadar enerji harcarki zaten. şimdi başka bir pille uğraşmaya gerek yok hazır anahtarıda üzerinde hem on off konumunuda öğrenmiş olucamaslında benim aklıma gelmedi değil hatta zaman olsa ben sana yapıp verecektim emme sende koray gibi arızasın diye sesetmedim malum servoların enerjisini kullanmak mantıklı olmadı ayrıca düğmeye gerek yok baka insan boş kalınca nası proce üretiyor doğru yoldasın ,
yalnız o servoların enerji kutusunda alıcı modülleri vs. zımbırtılarda var ondan elleşmedim![]()
bu ufak ledler ne kadar enerji harcarki zaten. şimdi başka bir pille uğraşmaya gerek yok hazır anahtarıda üzerinde hem on off konumunuda öğrenmiş olucam
abi bigün seni beklerim misafirim ol hem evde de bi kaç onarılcak yer vardıeeeee şeytan ince ayrıntıda gizlidir güzel olur güzel eski sistemi boş ver sen bu daha iyiymiş hatta önlere takacağın ledleri biraz daha irice alaydın daha güzel olurdu , yandıkları zaman ayrıca sisteminde açık olduğunu görmen mezusu çok daha kullanışlı olacak kolay gelsin len bu gün neredeyse basıp gelecektim izmite emme malum durumları biliyorsun![]()
Abi Kocaeli sanayi esnafı sana suikast düzenleyebilir dikkatli ol. Adamlara yapacak iş kalmıyor.![]()
İrfan abi senin koyduğun anahtarı genel anahtar yaptım diğerini iptal ettim hem senin yaptığın daha el altında, ulaşılması kolay. Bitmek üzere....