pitbull köpekleri hakkında..

herköpekte saldırganlık biraz saldırganlık ruhu vardır..Kötü yönde yetiştirirsen bu saldırganlık ruhu çok olur !
Bizim hiç saldırgan tarafımız yokmu ? biz insanların ??..
Her köpeğe karşı dikkatli olmak lazım bu bi gerçek
ben çok severim köpekleri ama bi o kadarda uzak dururum kendi köpeğim hariç
''herzaman içlerinde saldırganlık '' taşımazlar.. Adamına göre değişir köpekler iyiyi ve kötüyü bizden daha iyi ayırt edebilir..
İçinde, kalbinde kötülük varsa hainlik varsa köpekler bizden önce anlar..
Gidipte bi pitbulu yada herangi bi köpeği hiç tanımadan doğrudan sevmeye çalışırsan yada yaklaşırsan tabiki ısırır..
Hiç tanımadığınız biri size tehdit edici hareketlerde bulunsa yada bunun gibi.. napardınız?? bi tepki verirdiniz heralde? köpekleride böyle düşünmek lazım
Ve en sevdiğim köpek pitbull cinsi köpeklerdir tipi, oyunculuğu ve insana yakın bi tavrı olduğu için.

( sen ufak çocuğu sokağa salarsan yada başıboş bırakırsan başına herşey gelebilir.. o aileleride kınıyorum burdan ) Ama Allah kimsenin başına vermesin

Sözün kısası bilmediğimiz tanımadığımız köpeklerden uzak duralım..
Sahipli bi köpeğide sahibinede sorarak ( saldırgan olup olmadığını ) sevelim..
Ve bi köpekle göz temasında olmamak gerekir bu onlar için tehtit anlamına geliyor..
durduk yere hiç bi köpek saldırmaz
Böyle yaparsak zaten hiç bi köpek bize durduk yere saldırmaz

bazı arkadaşlar yetiştirme tarzından bahsetmiş. büyük yanılgı.bu hayvanların genleriylemi oynadınız arkadaşım beslerken

laboratuvarınızmı var yoksa.bilim adamı profmusunuz

siz hiç pitbulun parçaladığı bir çocuk gördünüzmü muhtemelen hayır en son İngilterede meydana geldi bu ihmaller yüzünden çocuklar feci şekilde can veriyorlar

o bebeğim diye yetiştirilen köpeklerin kıskanclık ve aşırı itaatkarlıkları yüzünden bu tarz facialar meydana gelebiliyor

bu tarz saldırgan genli köpekleri evlerine alan insanlar bence psikolojik tedaviye muhtacdırlar

tatminsizlik eksiklik zayıflık buna benzer travmalar yaşayıp bu tarz köpeklerle kendilerini tatmin ederler insanlıklarından şüphe ederim ayrıca bu hayvanları beslemek yasaktır

bu konuda araştırma yapıp buradan size yasal haklarınızı anlatabilirim

meslektaşlarım biraz işgüzar olmasa veya belediye görevlileri bu kadar tembel olmasa hepsi tek tek itlaf edilir

Valla beni bi kere husky ısırdı bi kere de sokak köpeği paçama yapıştı:pr:O zaman huskylerde yasaklansın kap kalın kont pantolumu delip dizime dişlerini geçirdi biri değil bu huskylerin hepsi boyle.Benim hayvanım ise ben demeden kediye bile hırlamıyordu tut oğlum deyince karşısındaki yabancıysa affetmez Ne yapayım teker tekermi söyleyim.Bukaleon arkdaşımında bazı dedikleri doğru,el bebek gül bebek büyüktülen köpeklerde o psikolojik hastalık var hemde%99 unda

Valla beni bi kere husky ısırdı bi kere de sokak köpeği paçama yapıştı:pr:O zaman huskylerde yasaklansın kap kalın kont pantolumu delip dizime dişlerini geçirdi biri değil bu huskylerin hepsi boyle.Benim hayvanım ise ben demeden kediye bile hırlamıyordu tut oğlum deyince karşısındaki yabancıysa affetmez Ne yapayım teker tekermi söyleyim.Bukaleon arkdaşımında bazı dedikleri doğru,el bebek gül bebek büyüktülen köpeklerde o psikolojik hastalık var hemde%99 unda

Husky , dişlerini etinize geçirmediyse bazen oyun oynamak için, bazende çişi ile işaretlelediği alana girdiğiniz de , sizi tehdit unsuru olarak algılarsa , uyarmak maksadıyla böyle hareketler yapabiliyor.husky teknik olarak kurt kökenli ve bölgeci. işaretlediği bölgesine giren herkez gözlerine dikkatli baksın.sinsi sinsi bakıp , başını yere çok fazla eğip üzerinize geliyorsa koşar adım kaçın.saldırmaya hazırlanıyor.bogaz yapısından dolayı havlayamadığı için husky i tanımıyan bu hareketi anlayamıyor.

Köpekler doğası gereği kaçanı kovalar , ancak husky, bölgesinden çıktığınız an size olan ilgisini kaybeder.kovalamaz.bende bu yüzden işaretlemesi için çok kısıtlı bir alanda dolaştırıyorum.

Aşadaki vatandaşın adı "Haydut" , biz onu haydut efendi diye çağırıyoruz.yanında biz yokken kimsenin yanına yaklaşmasını tavsiye etmiyoruz.ancak bir kere alışırsa kediden beter sırnaşıyor deyyüs.

.

Köpekler doğası gereği kaçanı kovalar , ]

sen şakamısın sayın arkadaşım:farao:

peki çocuklar doğası gereği kaçmazmı.

doğası gereği kaçan çocuğu bu lanet hayvanlar doğası gereği ısırmazmı:farao:

şu zekanı enerjini içindeki dünya sevgini paylaşacak varlık bulamadınmı:farao:

Darülacezeye git çocuk esirgeme kurumuna git sevgiye muhtac ne kadar yavru var gör kendine gel irkil:farao:

evine köpek sokan insanların hijyenlerindende şüphe ederim

Allah sizi ıslah etsin daha diyecek birşeyim yok:farao:

Arkadaşım hiç köpek beslemediğiniz ve beslemeyi de düşünmediğiniz anlaşılıyor.

her kovalayan köpek ısırmaz. kaldı ki ben açıklamamı bir önceki satırda husky tarafından ısırıdığını beyan eden March 1 e husky nin pek bilinmeyen bir huyunu belirtmek için yaptım. pitbull köpekleri ile alalaklı bir başlığa darulaceze yi çocuk esirgeme kurumuyla ilişkilendirmeniz ilginç , darulacezeye gitmediğimi nerden çıkartıyorsunuz. ? Köpek kaçanı kovalar , tehdit hissederse ısırır. bunu ilk kez buradamı öğrendiniz ki bu kadar tepki veriyorsunuz . ? resimdeki huskyi evime soktuğumu nerden biliyorsunuz ? ben size sorayım. siz şakamısınız arkadaşım.??? Allah sizide islah etsin.

bukaleon nikinden anlaşılacağı gibi kendiside bukalemun mu yoksa leon mu olduguna karar verip henüz oturtamamış bazı şeyleri ki gelmiş burda ki arkadaşların kişiliklerine laf ediyor.pitbull değil ozaman atlar eşekler,filler,akrepler,yılanlar ne varsa yasaklansın.alman kurtlarıda yasaklansın senin mantıgın buna çıkmıyor mu?onlarda insanlara zarar vermiyor mu?sen havyan düşmanından başka birşey değilsin ve konu hakkında bilgin afaki.sadece atıp tutuyorsun mesleğin ne?sayın halk kahramanı yasalara önem veren bir polismisin?ozaman ne yap biliyormusun?git bütün VCD satan yerleri bas çünkü hepsi korsan satıyor yasak değil mi?he elin deymişken yol kenarlarında park yasağı oldugu halde park eden fakat hiç ceza almayan araçlarada bir el at olur mu?bu memlekette çok şey yasak ama uygulamada seninde dediğin gibi meslektaşların bu konuda değil birçok,çok çok çok konuda işgüzar sana onlarca örnek sayarım.ne yap biliyormusun başka şeylerle ugraş boş olayları bırak gereksiz olayları.bak millet işsiz birbirini dogruyor daha 1 hafta oldu 17 yaşında gencecik çocugu kalbinden bıçakladılar çarşı göbeğinde bunlara mani ol,genç bir adamı önüne arabayı kırdı diye şah damarını kesip öldürdüler buna mani ol,git bak gençlerimiz şehit düşüyor pkk teröründen bunla ilgili bişey yap,filistine yardım yap,sokak çocuklarına yardım et bak tinerden baliden ölüyor,hayatları yitiyor çürüyüp gidiyor binlerce insan sen gelmiş 2 tane pitbull parçaladı aman way dünya battı diyorsun.mutlaka olmamalı ama bu şekilde gereksiz ve yersiz propaganda da yapılmamalı

Son düzenleme:
Husky , dişlerini etinize geçirmediyse bazen oyun oynamak için, bazende çişi ile işaretlelediği alana girdiğiniz de , sizi tehdit unsuru olarak algılarsa , uyarmak maksadıyla böyle hareketler yapabiliyor.husky teknik olarak kurt kökenli ve bölgeci. işaretlediği bölgesine giren herkez gözlerine dikkatli baksın.sinsi sinsi bakıp , başını yere çok fazla eğip üzerinize geliyorsa koşar adım kaçın.saldırmaya hazırlanıyor.bogaz yapısından dolayı havlayamadığı için husky i tanımıyan bu hareketi anlayamıyor.

Köpekler doğası gereği kaçanı kovalar , ancak husky, bölgesinden çıktığınız an size olan ilgisini kaybeder.kovalamaz.bende bu yüzden işaretlemesi için çok kısıtlı bir alanda dolaştırıyorum.

Aşadaki vatandaşın adı "Haydut" , biz onu haydut efendi diye çağırıyoruz.yanında biz yokken kimsenin yanına yaklaşmasını tavsiye etmiyoruz.ancak bir kere alışırsa kediden beter sırnaşıyor deyyüs.

Pardon husky demisim terier olcaktı huskynin günağını aldım:pr:.Huskylerde çok güzel asil bir köpektir.

bilim adamı profmusunuz

en son İngilterede meydana geldi bu ihmaller yüzünden çocuklar feci şekilde can veriyorlar

bu tarz saldırgan genli köpekleri evlerine alan insanlar bence psikolojik tedaviye muhtacdırlar

tatminsizlik eksiklik zayıflık buna benzer travmalar yaşayıp bu tarz köpeklerle kendilerini tatmin ederler insanlıklarından şüphe ederim ayrıca bu hayvanları beslemek yasaktır

meslektaşlarım biraz işgüzar olmasa veya belediye görevlileri bu kadar tembel olmasa hepsi tek tek itlaf edilir

Komik birisiniz şu yazmış olduğunuz garip satırlara söyleyecek çok fazla sözüm var fakat hayvanlara değer vermeyen siz ,bize de pek değer vermediğiniz için aynı değersizliği size yaşatmak adına yorum yok
bilginiz size kalsın yolunuz açık olsun

Temperament

The APBT is a breed that is loyal to friends and family, and friendly to strangers. Proper training can make the dog obedient and have a high desire to please. Without proper guidance, though, the breed can become stubborn, and at times, aggressive. A study done by the CDC showed that "pit bull" breeds accounted for the majority of dog related fatalities in the United States between 1979 and 1996, though the study admits some limitations in its data.[4]

The American Temperament Testing Society shows a pass percentage of 84.3% for American Pit Bull Terrier.[5] Still, a firm, even hand and early obedience training are best. They generally have a lot of energy and high prey drive; they need exercise and stimulation in order to channel their energy properly and not become frustrated, bored, and destructive. Additionally, APBTs can often display dog aggression - especially towards unfamiliar dogs of the same sex or level of assertiveness - so early socialization and good training are needed.[6]

Arkadaşlar tabii ki önce yetiştirilişine bakar.Burda yazan arkadaşların çoğunun bo köpeği yetiştirebilecek sorumluluk ve bilgi seviyesine sahip olduğunu düşünüyorum.Ama..

Yukarda da verdiğim American Pitbull Derneği araklamasında da görüldüğü üzere,bu köpek diğer köpeklere oranla çok daha zahmet isteyen bir köpektir.
İşinin ehli tarafından yetiştirilmesi gerekir.Ben şahsen köpek beslediğim halde bu köpeği gezdirenlerden rahatsız olurum,çünkü İstanbul da genelde apaçi diye tabir ettiğimiz,köpeği faça aracı zanneden gerizekalılar tarafından yetiştirilir.Tipin kendisi zaten öğle iğrençtir ki,onun yetiştirdiği köpekten de hayır gelmeyeceğini bilirsiniz.Hele bir de dövüştüren adamlar vardır ki,haklarında söyleyeceğim şeyleri buraya yazsam annelerine ayıp olur.

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar yetiştirme tarzından bahsetmiş. büyük yanılgı.bu hayvanların genleriylemi oynadınız arkadaşım beslerken

laboratuvarınızmı var yoksa.bilim adamı profmusunuz

siz hiç pitbulun parçaladığı bir çocuk gördünüzmü muhtemelen hayır en son İngilterede meydana geldi bu ihmaller yüzünden çocuklar feci şekilde can veriyorlar

o bebeğim diye yetiştirilen köpeklerin kıskanclık ve aşırı itaatkarlıkları yüzünden bu tarz facialar meydana gelebiliyor

nasıl insanların yetiştirilme tarzı kişiliklerinde davranışlarında ekili oluorsa köpeklerde aynı şekildedir

insanlar katil doğmaz yaşadığı ortam onu sürükler inanın köpeklerde böledir
sahibi saldırgansa dövüyosa ve iyi davranmıyoa köpeğine o da aynı şekildedir

arkadaşımın evinde 2 tane pitbullu var harika tatlı köpekler hiç de saldırgan deiller gayet itaatkar davranıyolar
hepsi hayvan sonuçta düşünemiyorlar ama nası davranacakraını öğretebilirsiniz

tek beslemiyeceğim hayvan bukelamundur.. hee bide leon yani aslan :)
bu hayvanlar doğası gereği cahildir, diğer hayvanları sevmezler insanları sevdiğide meçhul.. O yüzden beslemem abi bu hayvanları ısırır valla =)
Ve herkese söylüyorum böyle hayvanları evinize sokmayın..
Aklınızdan şüphe ederim he ve temizliqinizden :p

Bi vatandaş evinde köpek besleyen temiz olmaz demiş.. ??

benim köpeğimin tuvalet eğitimi var.. Ve içinde sevgi var arkadaşım
aklıda var merak etme..:cat: bunlar sende varmı ?

benim köpeğimin tuvalet eğitimi var.. ?

o hayvan senden zeki muhtemelen:)

daha bukalemun bile yazamazken bana cevap vermen garip dogrusu:)

gormedigin milyonlarca bakteri ve mikroplar vardir gezindigi yerlerde

sen alIstIn belkide pislige:p

kedi kopek besleyenler genelde belli bir zumre veya bahceli evi olanlar. ama kendi ac karnini doyuramayip hayvan besleyenleride gormedim degil

ki kediler cogunuzdan daha asil hayvanlardir onlara saygi duyarim bazilariniza duymam:p

TDK ya bak once kopekten once kendi kulturunu gelistir:cat:

Son düzenleme:
Öküzün altında buzağı arayacağına kendini doğru buluyosan söylediklerinin arkasında dur bunu göster ki doğru değilsin hiçbirimize göre saçma sapan şeyler yazma..:wiinkk:
:

''laboratuvarınızmı var yoksa.bilim adamı profmusunuz'':

'' bana TDK ya bak diyen arkadaş sen önce ''laboratuar'' yazmasını öğren, İMLA KURALLARINADA DİKKAT ET.. Noktadan sonra büyük harfle başla..''
yazılarına baktımda köpeğim bile noktadan sonra büyük harfle başlamasını bilir..:rendeer::cat:

''Ben TDK'ya bakıcam ama sende bi okula git bence en baştan,,,,, gittiğinde meçhul :bounce: ''

'' o hayvan senden daha zeki demişsin.. Hayvanlarda zeka olmaz! akıl vardır..
Akıl ile zeka nın farkını bilmiyosan anlatabilirim..''

'' Aç olupta köpek besleyen falan görmüşsün.. Gördünde hiç utanmadınmı !!
anlamadınmı yani aç olanların yada küçük gördüğün insanlarında SEVGİ verebildiğini.. ''
Onların kalpleri seninkinden daha büyüktür iddayada girerim..:wiinkk:

Daha çok şey yazıcamda bu kadarı sana yeterde artar bile.. Fazlası boşa gider diye düşünüyorum by :bounce:

Son düzenleme:
Annem kızmasa eve dogo argentino alacam ama evi çok kirletiyor diye istemiyor:mrgreen:Onu bile pit bulla karıstıran o kadar kişi varki

5 yaşında bunadımı :silent:
benm bildiğim canavar gibi olması lazım 9-10 yaşlarında baston kullanmaya başlıo kangallar :queen:

öle salaklaşmadı sadice bütün motorları ben sanıyo yoksa diyer türlü çok akıllıdır şu foruma resim koymayı bi çözebilsem koyardımda 2 senede hayla öğrenemedim:)

hehe dogolar süperler ama nefesleri kısa oluyor,çokta pahalı ve safkan bulmak zor çok üç kağatçı war nette..bu arada dogoların amerikada polis köpeği yapılmaya çalıştıkları hikayesini biliyorsundur umarım =)

hehe dogolar süperler ama nefesleri kısa oluyor,çokta pahalı ve safkan bulmak zor çok üç kağatçı war nette..bu arada dogoların amerikada polis köpeği yapılmaya çalıştıkları hikayesini biliyorsundur umarım =)

Yok saf kan arkadaş vercek elinde bi tane kaldı oda benimde hafta sonları görmeye gidiyorum ama daha üstüme geçirmedim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar