herköpekte saldırganlık biraz saldırganlık ruhu vardır..Kötü yönde yetiştirirsen bu saldırganlık ruhu çok olur !
Bizim hiç saldırgan tarafımız yokmu ? biz insanların ??..
Her köpeğe karşı dikkatli olmak lazım bu bi gerçek
ben çok severim köpekleri ama bi o kadarda uzak dururum kendi köpeğim hariç
''herzaman içlerinde saldırganlık '' taşımazlar.. Adamına göre değişir köpekler iyiyi ve kötüyü bizden daha iyi ayırt edebilir..
İçinde, kalbinde kötülük varsa hainlik varsa köpekler bizden önce anlar..
Gidipte bi pitbulu yada herangi bi köpeği hiç tanımadan doğrudan sevmeye çalışırsan yada yaklaşırsan tabiki ısırır..
Hiç tanımadığınız biri size tehdit edici hareketlerde bulunsa yada bunun gibi.. napardınız?? bi tepki verirdiniz heralde? köpekleride böyle düşünmek lazım
Ve en sevdiğim köpek pitbull cinsi köpeklerdir tipi, oyunculuğu ve insana yakın bi tavrı olduğu için.
( sen ufak çocuğu sokağa salarsan yada başıboş bırakırsan başına herşey gelebilir.. o aileleride kınıyorum burdan ) Ama Allah kimsenin başına vermesin
Sözün kısası bilmediğimiz tanımadığımız köpeklerden uzak duralım..
Sahipli bi köpeğide sahibinede sorarak ( saldırgan olup olmadığını ) sevelim..
Ve bi köpekle göz temasında olmamak gerekir bu onlar için tehtit anlamına geliyor..
durduk yere hiç bi köpek saldırmaz
Böyle yaparsak zaten hiç bi köpek bize durduk yere saldırmaz
Bizim hiç saldırgan tarafımız yokmu ? biz insanların ??..
Her köpeğe karşı dikkatli olmak lazım bu bi gerçek
ben çok severim köpekleri ama bi o kadarda uzak dururum kendi köpeğim hariç
''herzaman içlerinde saldırganlık '' taşımazlar.. Adamına göre değişir köpekler iyiyi ve kötüyü bizden daha iyi ayırt edebilir..
İçinde, kalbinde kötülük varsa hainlik varsa köpekler bizden önce anlar..
Gidipte bi pitbulu yada herangi bi köpeği hiç tanımadan doğrudan sevmeye çalışırsan yada yaklaşırsan tabiki ısırır..
Hiç tanımadığınız biri size tehdit edici hareketlerde bulunsa yada bunun gibi.. napardınız?? bi tepki verirdiniz heralde? köpekleride böyle düşünmek lazım
Ve en sevdiğim köpek pitbull cinsi köpeklerdir tipi, oyunculuğu ve insana yakın bi tavrı olduğu için.
( sen ufak çocuğu sokağa salarsan yada başıboş bırakırsan başına herşey gelebilir.. o aileleride kınıyorum burdan ) Ama Allah kimsenin başına vermesin
Sözün kısası bilmediğimiz tanımadığımız köpeklerden uzak duralım..
Sahipli bi köpeğide sahibinede sorarak ( saldırgan olup olmadığını ) sevelim..
Ve bi köpekle göz temasında olmamak gerekir bu onlar için tehtit anlamına geliyor..
durduk yere hiç bi köpek saldırmaz
Böyle yaparsak zaten hiç bi köpek bize durduk yere saldırmaz