- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar serimizin ikinci kısmısına kuralkana kallavi bi küfür ederken başlıyorum tabi içimden... neyse dün pistonları honda olan dandik kross kanunimi tekirdağdaki nuray ustadan teslim aldım sanki çekişi daha iyi gibiydi sapa sağlam ... bu sabah erkenden yola koyuldum işe gidiyim diye marmara ereğlisini 5-6 km geçtim çat motor gene patladı ...
marmara ereğlisine kadar it motoru ittim.. kamyoncu durdur durduramadım.. en son çarre babayı aradım geldi arabayla çektik iple bağlayıp 33 km yolu... şehir merkezinden sanayiyie ittim motoru bide ne çıksın pistonun altındaki grend kolumu grand kolumu her ne zıkkımsa o bozulmuş adam güldü halime ne bahtsız adamsın diyo... bi dünya daha masraf kaybettiğim zaman cabası... kaybettireceği zaman cabası...
bi çinzede olarak sizi uyarıyorum arkadaşlar!!!
marmara ereğlisine kadar it motoru ittim.. kamyoncu durdur durduramadım.. en son çarre babayı aradım geldi arabayla çektik iple bağlayıp 33 km yolu... şehir merkezinden sanayiyie ittim motoru bide ne çıksın pistonun altındaki grend kolumu grand kolumu her ne zıkkımsa o bozulmuş adam güldü halime ne bahtsız adamsın diyo... bi dünya daha masraf kaybettiğim zaman cabası... kaybettireceği zaman cabası...
bi çinzede olarak sizi uyarıyorum arkadaşlar!!!
Son düzenleme: