Piskopat Şoför Çılgın Motorcuya Karşı

Vay be forumdan kaç tane daha karateci taekwondocu cıkacak merak ediyorum :)

İnsani zaaflar bunlar. Ancak hepimizde var. Bu durumda sabredebilen biri olmak büyük erdem. Hele ki direksiyondakinin kadın olduğunu düşününce işler iyice karışıyor. Umarım Allah böyle bir durumda bırakmaz bizi.

Peki arabaniza tekme atan birine ne yaparsiniz ?

Diyelim çok asabi sinirli biriyiz iner arabadan kavga ederiz bir iki itiş kakış bir iki yumruk sonra yola devam çoğu trafik kavgaları böyle olmuyormu oluyor.

Ama adamın üzerine sürmek bildiğin cinayete teşebbüs.. Ya araba altına alsaydı adamı ?

Zorlasak mt fight club falan çıkar bu topikten :sunny:
Kimse kimsenin arabasına durduk yere tekme atmaz olayın öncesi var muhakkak,sürücünün bayan olması büyük etken tabi şöyle bakınca panikten nasıl adamın üstüne kırdığını sonra karşı kaldırıma umarsız çıkışından korkuyla karışık bir ruh hali sezinledim.

Peki bayan olsaniz ve biri tekmelese ve tamda regl oncesi bunalimli bir anda olsa bu olay.

Beyler adam kendine yol veremeyen hurda toplayicisinin uzerimden gecti. Ve bu bir Turk. Trafik bu akillli davranmakta fayda var.
Kozyataginda yesil yandiginda biraz gec hateket eden adama uzun uzun korna calan soforun uzerine bir sarjor mermi bosaltildigini gozumle gordum.
Oyke boksorum tekvandocuyum yemez Allah gostermesin adamin aklini alirlar.
Bence fazla gazlamayin birbirinizi.
Adami dovdugunde yolun tapusunu sana veremeyecekler.

Herkes memati polat kesilmis.
25 yildir istanbul trafiginde milyon km yaptim 4 kavga ya gordum ya gormedim. Nerde bu delikanlilar yaw. Banami denk gelmedi hic.

Son düzenleme:
Peki bayan olsaniz ve biri tekmelese ve tamda regl oncesi bunalimli bir anda olsa bu olay.

Beyler adam kendine yol veremeyen hurda toplayicisinin uzerimden gecti. Ve bu bir Turk. Trafik bu akillli davranmakta fayda var.
Kozyataginda yesil yandiginda biraz gec hateket eden adama uzun uzun korna calan soforun uzerine bir sarjor mermi bosaltildigini gozumle gordum.
Oyke boksorum tekvandocuyum yemez Allah gostermesin adamin aklini alirlar.
Bence fazla gazlamayin birbirinizi.
Adami dovdugunde yolun tapusunu sana veremeyecekler.

25 yildir istanbul trafiginde milyon km yaptim 4 kavga ya gordum ya gormedim. Nerde bu delikanlilar yaw. Banami denk gelmedi hic.

Tabi o konuda haklsınız hiç uğruna adam vuranlarda var cahil çok dediğiniz gibi..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

2 yıl kaldım, istanbulun gördüğü kavgaların yarısını ben yaptım bu süre içinde :p

ya motora çarptıktan sonra banada çarptıysa canıma kast ettiyse ordan sonra silah çıkarıp vursun beni çünkü biliyorum duramam aklım insani faliyetlerim o an gider tam bir hayvan olurum düşünmem camdan çıkarır kadının azını burnunu kırarım allah yaşatmasın çoğu insanda beyin faliyetlerini kaybeder hayvan olur o pozisyonda

Vay be forumdan kaç tane daha karateci taekwondocu cıkacak merak ediyorum :)
bende varım :) beni unutmayın Dünya Arenalar şampiyonuyum.Lakabım Kızgın pire boyum 170 kilom 70.sağ kol vuruş ağırlığım 620 kilo, sol kol vuruş ağırlığım 475 kilo.
yapacağım isabetli bir direk yumrukta hasmıma yeni bir imaj kazandırabilirim.

Ben sporcunun zek cevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim.

Alinti : Ataturk

Adamin biri bana bicak cekmisti :) en son promu yakarken kusura bakma abi diyerek gitti. Dedigim gibi fazla gaz bunyeye zarar verebilir :p

Son düzenleme:
Bu trafikte insanlara vurup kacanimi istersin

Motorcuyu devirip guleni

Zorla sikistirmaktan zevk alani

Karakolluk olup memurun onunde seni gebertecegim diyecek kadar manyak cesurunu bile gordum.

Bu is bazen orman kuralina donuyor. Dis gostermez iseniz gelip isiriyorlar malesef.

Bu isin sonudna Turkiyede karsi taraf ne olur bilmem. silahta ceker, bicak ile arabadan da iner. Sizi oldurebilir de.

Ama tekrar soyluyorum. Videoda kasten adam yaralama var. Nefsi mudafa kacinilmaz.

Egitim seviyesi bu kadar kotu oldugu surece saygisizlik kacinilmazdir.

Hic tasvip etmesemde , o motor surucusunden farkli bir sey yapmazdim ben olsam.

o anda allah ya bana verecek ya ona verecek ama başını belaya soktuğuna değmez yine de en iyisi sabırlı olmak motorculara kasıtlı karaktersiz şöför çok piyasada allahtan bütün arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim

Yaklaşık 17 yıldır araba, 4 yıldır da motosiklet kullanıyorum.

Araba kullanırken alışkın olduğumuz hareketler, motosikletle daha tehlikeli olabiliyor. En azından sürücüye zarar verme risk yüksek.

İstanbul da özellikle araba kullanırken telefonla konuşanlarkan kaçınmak lazım. Gelip çarpıp "önümde durmasaydın" bile diyebilirler. Gerçekden çok dikkat dağıtıyor.
Özel olarak, telefonla konuşan kadınlardan daha tehlikelisi de, hem telefonla konuşup hep de sigara içen kadınlar -tüm kadınlar demek haksızlık olur ama gördüğüm kadarı ile çoğunluğu - yolda bir tek kendileri varmış gibi kullanıyorlar. Kaçınmakda fayda var.

En kötüsü de , iş sürücüler arasında üre yarışına girdiğinde oluyor. Kim daha çabuk hızlanacak ya da yol kimin vs.

Tahminim bu videoda da, öyle ya da böyle araba kullanıcısı motosikleti hazmedememiş ve bir şekilde taciz etmiş. Kimse başka bir şey olmasa, normal şartlarda kimsenin arabasını tekmelemez.

Tabi Türkiye de, bu sürecin içine tornavida, levye, tabanca ya da meslekdaşlar (minibüscü, taksici) da dahil olabiliyor. Böyle konularda birbilerini hep tutarlar, çok destekçidirler.

Böyle bir kavgada geri dönülemeyecek bir yara alma ihtimali en kötüsü. Hiçbirşey insanın gözüne, vücüduna bir zarar gelmesine değmez.

Sorumlu bir sürücü olarak da en önemli sormululuk kazadan kaçınmaktır.

Gücü gücü yetene olmasın. Her zaman bir üstünü çıkar çünkü.

(Videodaki araba zaten kendisine yeteri kadar zarar verdi. Şeridinden çıktı, gitti duran arabaya çarptı saçmaladı yani kısacası.)

Gerilimden, kazadan kaçınmakda yarar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar