Arkadaşlar vespa lx 150 almayı düşünüyorum, bu makineye sahip kimse yokmu biraz bilgi versin yaw!:silent:
memnuniyetle.
tanisali ve kaynasalı 2 ay oldu. su an 3 bin km'deyim.
calismasi cok kolay. trafigin icinde yeteri kadar kucuk ve atak.
ancak tem e cıktıgımda keske biraz daha guclu ve agır olsaydı dedigim anlar yasamıyor değilim. fakat daha agır abilerini de kullandım. (Piaggio x9 250 evo gibi) onlar da trafigin açık oldugu yollarda çok keyiflilerken maslak trafigine girdiginde kol yormaya başlıyorlar. malum dur kalklar...
genel olarak ozetlemem gerekirse, yol tutusu bence çok başarılı. titresimi neredeyse sıfır. sele bolmesine bir kask, eldivenler, 2 metrelik kilit, parfum ve daha baska ıvır zıvırlar sıgabiliyor. keske yolcu kaskı icin de yeri olsa.
yakıt tuketimi ortalama bir depoyla 200 km civarında. belki ruzgarın daha az oldugu bahar aylarında bu rakam daha da yukselebilir. immobilizerı var ve kontagı kapattıgın anda kırmızı ışığı göz kırpmaya başlıyor. bu sistem sayesinde sendeki kodlu anahtar dısında hicbir anahtar onu çalıştıramıyor.
onde disk fren, keske arkada da olsa dedirtecek kadar basarılı. çizgileriyle ilgili yorum yapmıyorum. bendeki inci beyazı gündüzleri beyaz eşya, geceleri mücevher gibi.
detaylı teknik bilgiye markanın kendi sitesinden ulasabilirsin.