Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen istiyorsan satarım da bana bir scooter şart.
scooter'sız hayat düşünülmez. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledo' Alıntı:
500 cc lik bir makinadan bahsediyoruz. Tahminimce sehiriçinde 5 litrenin altına zaten düşmez de üstüne çıkabilir.
Ancak şehirlerarası yollarda kullandım demişsin. Bu da bana normal gibi gözüktü.
Gilera nexusu olan arkadaşlar sana bu konuda ışık tutacaklardır. Aynı motor ne de olsa

Nexus zaten yol bilgisayarında ne kadar yaktığını yazıyor, şehir içinde ortalama 5-5.5 lt araı yakıyor. Uzun yolda bu oran azalıyor. 45 milyonluk benzinle 350 km yol yaptığımı ölçtüm. Şehir içinde ise km de 130 krş yakıyor diğer bir deyişle. Ben daha çok yakacağını sanıyordum. Enjeksiyonlu olması işe yarıyor tabi

Arkadaşla x9 bayağı yakıyormuş şaşırdım açıkçası.Artık o scooter deil benim gözümde hem zaten aletin 500cc modeli var

Bizim başlık çok gerilere düştü :)

Yok mu bu motorları kullanıp da, bir sorunu olan ?

Yoktur tabii, ne olabilir ki ? :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledo' Alıntı:
Bizim başlık çok gerilere düştü :)

Yok mu bu motorları kullanıp da, bir sorunu olan ?

Yoktur tabii, ne olabilir ki ? :bounce:

3 ayda 6000 km yaptım, daha en ufak bir soun yaşamadım, yaşarsam yazarım :)

zed

dün runnerimi aldım bende gerçekten sürüşü ve rahatı çok güzel bi alet

Arkadaşlar merhaba,

piaggio kullananların bu bölümde toplandıklarını gördüm.
Ben de geçen hafta bir x8 200 aldım. İsteyen arkadaşlarla tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese kazasız günler...

Arkadaşlar geçen hafta 2. el 2005 model bir piaggio beverly 250 aldım motor 7000 km deydi bakımlarıda tam motorun herşeyi süper yani konfor olsun ataklık ve sürüş kabiliyeti bi scooterın çok üstünde ancak bişii dikkatimi çekti motor rolantide çalışırken tatlı bir vibrasyonu var bu normalmidir yoksa baktırmam gereken bir yer varmı?

Bu motorda hiçbir zaman vibrasyon olmaz. Sen bir gösteriver.

Belki 95 yerine katkılı 98 oktan kullanmışlardır, ama belki bence bir servise götürsen daha iyi olur. Güle güle kullanman dileğiyle, hayırlı olsun

dogasom' Alıntı:
Belki 95 yerine katkılı 98 oktan kullanmışlardır, ama belki bence bir servise götürsen daha iyi olur. Güle güle kullanman dileğiyle, hayırlı olsun
Bakalım motorun satışını aliimde henüz noter satışı yapılmadı zaten çok yakın tanıdığımızdan alıyorum ilginize şimdiden teşekkürler artık bakıcaz baktırıcaz gelişmeleri buradan sizinle paylaşacağım

zed

arkadaşlar bende yeni model runner ver ve hafta sonu uzun yola gitmme gerekti ve 22 ytl lik benzinle 270 km yol yaptım hesapladım km 80 bin civarı yakıyor benzin 3100 lira bide bence çok az ben 100 bini öldürmez demiştim ama hayret ettim not ortalama hızım 65 ila 80 arasıydı

slm arkadaşlar pazartesi günü aralıksız x9 la 510 km yol yaptım hızımda 145 lere çıktı zaman zaman biraz zorladım galiba kalkışta motordan ufak bi ses geliyor servise götürdüm kavramanın tasından geliyor dedi buna benzer sorun yaşayan varmı

bgr

motordan gelen ses boğuk mu? x8 var bende, bazen yokuş yukarı kalkışlarda yada iki kişi trafikte dur kalklarda motordan boğuk bi ses geliyor. servise sordum fan çalıştığındandır dediler.

bendede çoğu zaman iki kişi yada yokuşta ses geliyor bu gün servise uğradım daha önce dediği gibi baskı balatasının tasından geliyor dedi tam o anda 500 beverly vardı 6000 km de ondada aynı sorun varmış zorlamadan oluyormuş birkaç işlem yaptı ama olmadı yarın yine gidicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar