Eyvallah hocam sağol .şimdilik başka problem yok zevkliymiş hee piaggio yu kullanması.:wiinkk::cat:
yaa ben sana ne demiştim alişan en son genc motoya git dedim ahh be azcık söz dinle ticaret yapa yapa sarraf olduk bizde kanka nededim sana 1 kere gittim hiç hoşuma gitmedi gözüm hiç tutmadı dedim çünkü işcilik sıfır hala hula paldır kuldur canta takıorlardı kymco marka bir motor sıfır ama 3 çizik vadır motora az kibar olun bea bişi soruyorsun adam 2 bilinmeyenli denklem çözüyor
Kadıköy Ziverbeyde'de Menderes usta var ona bi uğrayın eli hafif ve özenerek yapıyor bu işi.
Arkadaşlar bende ,ilk defa motor almak istiyorum ama LX 150 ile Bevrly arasında kararsız kaldım? Tabi sizlerin başka tavsiyeleriniz olursa onuda dikkate alırım. Ancak İtalyandan başka bir şey düşün müyorum?
http://www.rsvmoto.com/menderes.htm
bu mudur menderes usta ve adresi falan da doğru mudur?
Arkadaşlar bende ,ilk defa motor almak istiyorum ama LX 150 ile Bevrly arasında kararsız kaldım? Tabi sizlerin başka tavsiyeleriniz olursa onuda dikkate alırım. Ancak İtalyandan başka bir şey düşün müyorum?
Ta kendisidir , alternatif tamirci aramana gerek yok gittiğinde göreceksin.
eğer aralara derelere giriceksen lx al derim, beverly'ye göre daha küçük.
lx de beverly'nin yerini tutmaz be, ben de beverly al derim. enjeksiyonlu.
sağol, anladığım kadarıyla bu mekanik ustası. benim sorunum janttan. maslak sanayiye gittim kimse istemedi uğraşmayı. motosiklet jantını gören tırsıyo. jantın düzelmesi lazım.