23:23 PM mhyen sana p.m attım bılgın olsun
Aynı şekilde cevapladım.Senden acele cevap bekliyorum abi:cat:
Aynı şekilde cevapladım.Senden acele cevap bekliyorum abi
selamlar hayırlı olsun 0212 2496045 i bi ara
Sevgili Kardeşlerim,
Burası bilgi paylaşılan bir başlık. Sonradan tüm yazılanları okumak isteyenleri yormamak adına yukarıdaki tipte mesajları yazmamanızı rica edeceğim.
Bunlar özel mesaj ile hallolacak konular.
biraz makineye özel bir durum gibi zira italyan grubu bu makinelerin ısınan debriyaj sesi problemleri sadece eski kasa X9'larin bir kisminda gorulmekteydi onun dısında diger modellerde pek karşılaşılan bir sorun degil...
benim 2007 X9 umda bile var aynı problem.
dur kalklar yoğunlaştıkça bağırmaya başlıyor.
Dostum,Arkadas parca arıyor ve cevap veriyoruz,nerede bulabilecegini telefonuna kadar yazıyoruz baska biri daha parca olayını arama yaptıgında yardımcı olur hemen oyle atlamayın lutfen anlayıp dinlemeden
cevap veriyoruz,nerede bulabilecegini telefonuna kadar yazıyoruz baska biri daha parca olayını arama yaptıgında yardımcı olur
Lafın tamamı, zeki insanlara soylenmezmis hocam.
Ben isterdim ki bu yazdıklarını telefon numarası isteyen kisi yazsın ama o anlamıskı yazmıyor.
Benim bu forumda kızdıgım olay bilen bilmeyen herkes bir seyler yazıyor.Geyigin bini bir para. ben yanlıs anlamalara mahal vermemek icin kısa ve net yazmaktan hoslanıyorum
Telefon numarası konusundada; bu teli bana veren kisiden sadece ''burayı arasın'' cevabını aldıgım icin bende o sekilde yazdım istersen aks motordan ibrahim ustayı arayabilirsin.(piaggio ile gercekten aranda bir sevgi bagı varsa eminim ibrahimi tanıyorsundur)
Birde hosolmayan birsey topici acan kişilerin artık herseye karısmak ihtiyacı duymalarıdır.
scooterla ilgili diger sitelerdede yazılarımı okuyabilirsin oralarada beklerim hocam
Saygılarımla
Aynı şekilde cevapladım.Senden acele cevap bekliyorum abi:cat:
ÖM yolladıktan sonra yolladığınız kişileri forumun otomatik bilgilendirme sistemi haricinde forumdan ayrıyeten bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.. MT 'nin bilgi çöplüğü olması yolunda gösterdiğiniz üstün gayretten ötürü tebrik ederiz ::shake2:: :cat:
Önümüzdeki hafta yeniliklerimiz olacak forumda bundan sonra ÖM attığınız üyeler e-posta ve site içerisi olmak üzere hizmet veren çifte otomatik bilgilendirilme sistemimiz haricinde SMS ile uyarılacak, msn titreşimi ile çırpılacak, cep telefonu titreşimi ile sarsılacak, sponsor desteği ile evine çocuk yollanarak amcamgiller size öm atmış denilecek, "Kestane kebap acele cevap" yazılı kağıt uçaklar camlarından içeri atılacak..
---------
"Kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız." diyoruz, yazılıyor..
"Forumlarımıza içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz." diyoruz, gönderiliyor..
"Mesaj/Konu baslik ve içeriginin anlasilabilir bir dille, imla kurallarina ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazilmasi, yanlis anlasilmalara mahal verilmesini engelleyecegi gibi, diger üyeler tarafindan da daha kolay anlasilmasini saglayacaktir." diyoruz, inadına kısa & öz olsun diye yarım yamalak cümleler kullanılıyor.. Türkçemiz katlediliyor.
---------
Şansa burada denk geldim burada yazıyorum, dün gece 5 saat aralıksız yeni forum kuralları ile cebelleştim, MT artık çok büyüdü, takip edemiyoruz, yetişemiyoruz, bunun için bir takım yeni yapılanmalar içerisine gireceğiz, ağır yaptırımlar uygulayacağız..
Özellikle benim üzerinde durduğum konu forumumuzun yakalamış olduğu seviyedir, bunun aşağı çekilmesine izin vermeyeceğim. Yeni kurallarımızın yayına girmesi ile beraber yukarıda ve benzer tarzda mesajlara ve yazanlara katiyen izin verilmeyecektir.
merhaba Bende Bir Vespa Kullanıcısı Olarak Aranıza Katılmak ısterım
merhaba Bende Bir Vespa Kullanıcısı Olarak Aranıza Katılmak ısterım