Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

One_Way' Alıntı:
Ledo dostum gerçekten çok doyurucu bilgiler yazmışsın parmaklarına sağlık :cat:
Biz uzun yol geziler de yapıyoruz, sanırım bu konuda da üzmez beni, 125 lik keeway arn ile bile ayvalığa gittiğime göre bunla nerelere giderim kimbilir :)

NeoSoul sana da teşekkür ederim arkadaşım :rendeer: Bilgiler çok faydalı oldu. Gilera Nexus 500 almayı planlıyordum ama 2005 model çok uygun fiyata B250 buldum. Nexusun yarısından daha ucuza bulduğum için bu kadar fiyat farkı vermeyim diye düşündüm. 2005 model 8.000 km de 5 milyara, ne dersiniz fiyat iyi dimi? Moto urun durumu çok iyi bu arada

rica ederim arkadasim..
oo fiyat cok iyi kacirma! ben 2002 model 3000 km'de aldim, binmemis ilk sahibi dogru duzgun..egzozundaki jelatini yeni soktum daha :) 4,5 milyara aldim.. yaza o buldugun beverly min 6 bucuk milyar olucak o yuzden kacirma..makina ayrica su sogutmali,trafikte sismio etmio, bi fan acio walla actigi zaman sende rahatliosun ne gusel calisio yaa diye :queen:
kacirma!
ne renk? patlican moruysa sakin kaciriim deme ben bile alabilirim walla :queen:

ne renk? patlican moruysa sakin kaciriim deme ben bile alabilirim walla

haydaa patlıcan ne? mor nereden çıktı ? sanırım sen "imperial blue" kastediyosun, yani bi çeşit mavi hadi lacivert olsun ama mor değil :pr: :p

ben kendime "patlıcan moru" motora biniyo dedirtmem kardeşim :mrgreen:

ledo' Alıntı:
ne renk? patlican moruysa sakin kaciriim deme ben bile alabilirim walla

haydaa patlıcan ne? mor nereden çıktı ? sanırım sen "imperial blue" kastediyosun, yani bi çeşit mavi hadi lacivert olsun ama mor değil :pr: :p

ben kendime "patlıcan moru" motora biniyo dedirtmem kardeşim :mrgreen:

efeniiim efeniiiiimm lutfeeen lutfeeeennn... :cherry: lutfen bi bakalim nasilmis once;

beverly03.jpg

beverly08.jpg

beverly04.jpg

beverly07.jpg

beverly05.jpg

beverly06.jpg

beverly09.jpg

beverly01.jpg

yalniz ben bu motorun ustundeki adami begenmedim..bi insan makinaya bu kadar eziyet edebilir estetik bakimindan hahahahahah :queen: :cherry:

efeniiim efeniiiiimm lutfeeen lutfeeeennn... lutfen bi bakalim nasilmis once;
hah tamam bu benimki değil, yalnız bu renk 2005 modellerde yok, zaten koyduğun resimlerde eski model :king: gerçi hiç fark yok ya, bi tek rüzgarlık ve göstergeler
Bu arada bu da patlıcan moru veya lahana morciverti falan değil, illa bi zerzevat yakıştırması yapacaksan belki vişne çürüğü.... :mrgreen: ama en iyisi kısaca "bordo" ben canlı gördüm resimdeki renk pek aynı değil

yalniz ben bu motorun ustundeki adami begenmedim..bi insan makinaya bu kadar eziyet edebilir estetik bakimindan hahahahahah

sen bide beni gör :santa: motorunu satarsın :mrgreen: :mrgreen:

ledo' Alıntı:
efeniiim efeniiiiimm lutfeeen lutfeeeennn... lutfen bi bakalim nasilmis once;
hah tamam bu benimki değil, yalnız bu renk 2005 modellerde yok, zaten koyduğun resimlerde eski model :king: gerçi hiç fark yok ya, bi tek rüzgarlık ve göstergeler
Bu arada bu da patlıcan moru veya lahana morciverti falan değil, illa bi zerzevat yakıştırması yapacaksan belki vişne çürüğü.... :mrgreen: ama en iyisi kısaca "bordo" ben canlı gördüm resimdeki renk pek aynı değil

yalniz ben bu motorun ustundeki adami begenmedim..bi insan makinaya bu kadar eziyet edebilir estetik bakimindan hahahahahah

sen bide beni gör :santa: motorunu satarsın :mrgreen: :mrgreen:

hahahahahaha alem adamsin abi, :santa: ok yarin satisa cikariorum o zaman aleti :cherry:
bi kere visne curugu renki 2005 Yamah YZF-R1'in rengidir lutfen! Sekil 1 A'da bendeniz resimde gorunmusum kismen o makinayla :cherry:

:mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
One_Way, ,
Ne oldu yaw 2 gün kaybolduk olay değişmiş.

eee ali kardeş sen beni msn de ihml ettin bak ne kararlar almaya başladım :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ama ben bugün yağmurda gördüm bu rengi :silent:

bu arada izmirede nihayet yağmur uğradı, sağanak yağmur altında scooter kullanmak cidden çok zevkliydi :)

bilirim.. :) bi kere araba sileceginin full calistigi zaman bile yetmedigi bi yagmurda gitmistim 12 km'lik evin yolunu, nerden biliosun diceksin abim arabadaydi, inat ettim motorla gidicem diye, eglence olsun..altimdada piaggio skipper 150 ve kabak lastikler..eve vardigimda ustumdeki su gecirmez dainese monta ragmen havuza dusmus gibiydim..ayakkabilarimdan adim attikca ses cikiodu viiiijjkkkfpppttssss viiiijjjjkkppfffttssss diye..corabimi cikardim su damliodu sip sip.. hahahahhahah :queen: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yav ben de keeway arn ile uzun süre sağanakta kulllandım bugün, sadece pantalonum kötüydü, mont su geçirmedi, ayaklar da kupkuruydu, sevdim ben bu işi :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada Gilera Runner 180 kullanıcıları varsa motorlarıyla ilgili fikirlerini yazabilirler mi. Aramızda bu modelden almak isteyenler var da :)

Ben Liberty 200 kullanıyorum ve Beverly250 veya Beverly 500 almayı düşünüyorum. Ama kalbim Vespa Granturismoda. Buarada Liberty sehir icinde cok cok iyi . Tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler.

Majesty' Alıntı:
Ben Liberty 200 kullanıyorum ve Beverly250 veya Beverly 500 almayı düşünüyorum. Ama kalbim Vespa Granturismoda. Buarada Liberty sehir icinde cok cok iyi . Tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler.

ne diyim..... :cherry:

her zaman kalbinin sesini dinle.... :joker: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim de gönlüm Gilera Nexus 500 den yana. Bunu alma sevdası ile Beverly 250 yi uygun fiyata almayı geciktiriyorum. Bakalım ne olacak :)

Gilera Runner 180 SP

One_Way' Alıntı:
Bu arada Gilera Runner 180 kullanıcıları varsa motorlarıyla ilgili fikirlerini yazabilirler mi. Aramızda bu modelden almak isteyenler var da :)

slm kardes, :king: bnde Gilera Runner 180 Sp var, 2 zamanli. bence gilera 2 zamanli runner'lar piyasadaki en ii 2 zamanli motorlar. Hiz, gorunum, performans :cat: ...ama 4 zamanlilar daha iyi dayaniyor. az arizalaniyor az benzin iciyor.

benim gilera hastaligi 5 yil once basladi. 50 cc'den basladik, sonra 125. 125'e preformans 172cc malossi silindiri, hava filtresi,eksoz taktim. sadece bu kadar modifikasyondan sonra saatte 100 mile kadar cikti :queen: . normal 180leri rahalikla eziyordum, hatta 4 zamanli 200 VXR'yi ezdi. ama benzini bayagi icmeye baslamisti. 6 ay once universitenin onunden calindi kamyonete mi ne attilar :jocolor: .simdi standart 180 aldim. saatte 90 mile dayaniyor.

Aramizda 180ni olan varsa, soylesin nasil bisey bunlar. adeta cep roketi.
umarim fikirlerim Gilera 180'ci arkadaslara yardimci olmustur. baska sorular varsa sorun.....

1yada2teker, bir arkadaşımda vardı arabasında daha çok yakıt tükettiğini söylemişti acaba öylemidir??? Arabası da yanılmıyorsam honda civic 1.6 falan dı... Eğer böyle bir şey yoksa alınacak en güzel motor runner 'dır bence...

az daha anlamlaı bir cümle kuracaktım :mrgreen: motosikletinin (gilera runner 180) arabasında daha fazla yakıt tükettiğini söylemişti...

cafein bende de nexus var yeni aldım 2 el.700 kmde..
titreşim var biraz gibi geliyoo
senin söliceklerin varmı?
ön cam biraz titriyor falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar