Ben daha 3 hafta önce 2004 model skipper 150 aldım.Gri renkte ve orijinal çantalı.Aldığımda 4900 km deydi ve 5000 bakımını ben yaptırdım. Bu benim ilk motorum daha önce hep başkalarının motorunu kullanmıştım.
Motor Vespa Fun Club 2. Başkanı Ümit Abinin motoruymuş onla da tanıştım çok iyi oldu...
İlk birkaç gün çok zorlandım;çok ağır geldi motor bana..Sonra alıştım.Çok memnunum ...Hızlı gitmediğim için bu bana yeter sadece zevk için belki GT 200 alabilirim.
Yaz kış kullanmak için aldım ve kullanıyorum,tabi tüm aksesuarları da kullanıyorum.
Yalnız motor biraz fazla yakıyor.Bakımları yaptırmadan önce 140-150 bin yakıyodu. Şimdi max 100 bin lira yakıyor. Serviste normal olduğunu söylediler.
Ben kalitesinden dolayı şeçtim bu motoru , aynı paraya hatta daha az bir paraya sıfır bir Çin malı alırdım.Ama aklımdan bile geçmedi. Çünkü sonunda verdiğim para bundan çok daha fazlaya malolurdu bana , sorunsuz motor kullanmak da cabası...
3 haftada 500 km den fazla yaptım amacım motora alışmaktı. Amacıma da ulaştım. Motor birçok açıdan otmobilden zor aslında, elerim kirleniyor,rüzgar yiyorum bolbol,trafikte çok dikkatli olmak lazım, çalınırsa diye ödünüz kopuyor vs vs
Ama motordan zevkli vir araç bilmiyorum..... :cat: