Piaggio-kymco

2004 çok temiz Piaggio Skipper 150 mi yoksa 0 km Kymco Agility 125 mi? Karar veremedim.Bilgim az olduğundan yardımcı olursanız sevinirim.

çoğu kişi piaggio diyecektir ama kymco ondan aşağı değildir...

asm

Piaggio Skipper 150

Motor Tek silindir 4 zamanlı
Silindir Hacmi 150 cc
Silindir Çapı 62,6 mm
Silindir Kursu 48,6 mm
Max Güç HP 12,5 hp
Yakıt Kurşunsuz Benzin 95 oktan min.
Dağıtım Üstten tek eksantrik, 2 sübap ile
Ateşleme Elektronik, değişken avanslı
Çalıştırma Elektrik, otomatik jigle ile
Yağlama Islak karter, pompa ile
KarterYağ kapasitesi 1 lt
Soğutma Hava ile
Debriyaj Otomatik, kuru tip santrifujlu
Vites Değişken kayışlı aktarım sistemi
Şasi Çift kaplamalı çelik boru
Ön süspansiyon Hidrolik furş ile 30 mm boru çapı
Arka süspansiyon Çift etkili hidrolik amortisör, ayarlı yay
Arka Fren Kampanalı tip
Ön Fren 220 mm disk ile
Jant ölçüleri Ön:12"x3.50" Arka:12"x3.50"
Ön lastik İç lastiksiz 120/70-12"
Arka Lastik İç lastiksiz 130/70-12"
Uzunluk 1.855 mm
Genişlik (En geniş yer) 810 mm
Aks Aralığı 1.320 mm
Sele yüksekliği 810 mm
Kuru ağırlık 108 kg
Yakıt deposu 9.50 lt 1.8 lt yedek içinde
En yüksek hız 102 km/h
Egzost Çıkışı Euro 1 normlarında

Agility 9.1 hp, Skipper 12.5 hp perf. olarak Skipper daha iyi mutlaka(ki Agility'yi bile düşünürsek Skipper nasıl gidiyordur!)

ağırlık olarakta aynılar neredeyse

marka olarak tartışmaya gerek yok zaten Piaggio'yu

ama tip olarak hoşuma gitmedi Skipper

Hocam agility çok keyifli bir motor öncelikle bunu belirteyim.Süspansiyonu biraz serttir asm'da bu durumdan muzdarip :p Yanlız motorun tipi olsun,hızı olsun,bagaj büyüklüğü olsun,tekerlek ve jant çapı olsun gerçekten çok iyi..piaggio daha kuvvetli bir motordur ama ben olsam 0 km kymco alır rodajını da kendim yapardım, full temiz motora binerdim..

Ayrıca piaggio'nun tipi benimde hoşuma gitmedi..

Tüm bu söylediklerime rağmen piaggio nun da seni utandıracağını sanmıyorum.(bahsettiğin gibi temizse)..:wiinkk:

Son sözüm;benim kararım kymco olurdu...

Kymco*Movie 150 deseydin Kymco derdim ama Agility 125 dersen iş Piaggio nun temizliğine kalmış

0 motor aldığında kafan rahat olur. Ama ilk motorunsa ve ileride değiştirmek niyetindeysen 0'a gerek yok. (Fiyatlarını bilmiyorum tabii.)

Skipper kaç km.de? Sonuçta Piaggio'da olsa temiz kullanılıp kullanılmadığı önemli.

- ilk kez mi motor alacaksın?
- ne kadar kullanmayı düşünüyorsun?
- skipper kaç km'de?

motor ilk kez alıyorum ama daha önce kullandım.piaggio ilk sahibi arkadasımdan zamanında bakımları yapılmış-çok titiz birisidir motoru şasisine kadar yıkar- 2004 model 30000 kmde yaklasık 25000 kmsi uzun yol yapmıs.2700-ytl tüm bakımları yeni yapıldı varyatör kayış değişimi dahil

asm

hayırlı olsun :)
kazasız belasız kullanmanızı dilerim

kymco satıcısı ve kullanıcı olarak sunu söleyebılırım ki agılıtıy 125
knedı sınıfının en ıı sı 9,1 hp gucu sahıp
kucuk sekmendın bence en ıı sı

motor ilk kez alıyorum ama daha önce kullandım.piaggio ilk sahibi arkadasımdan zamanında bakımları yapılmış-çok titiz birisidir motoru şasisine kadar yıkar- 2004 model 30000 kmde yaklasık 25000 kmsi uzun yol yapmıs.2700-ytl tüm bakımları yeni yapıldı varyatör kayış değişimi dahil

Pardon yeni gördüm öm ı ...

arkadaşım ben 30.000 km civarlarında bir piaggio motoru satın almam onun yerine yeni bir kymco alırım. Kymco bende var ve honda dan inip Kymco ya binsen ve Honda dan iyi demesen bile hayal kırıklığına uğradım hiç demezsin Kymco oldukça kaliteli bir motor piaggio kadar kaliteli desem abartmış olmam buna inan. yalnız Kymco nun tek kötü yanı var ön süspansiyonu biraz sert bu nedenle almadan önce en azından bir defa kullanmanı tavsiye ederim. Eğer kymco da süspansiyon problemi yaşamazsan 30.000 de bir piaggio ile karşılaştırmak bile gereksiz bana kalırsa

@ Bahriyeli06

Kymco : honda , suzuki , yamaha gibi motorların birçok parçalarını üreten bir firmadır. Taiwan firmasıdır. Çin de fabrikası var mı bilmiyorum ama lastikleri hariç tüm parçaları Taiwan malı olan taş gibi bir motordur.

@ SERHAN YORUK

2. el bir motosiklet alacağıma kesinlikle o paraya hiç ama hiç düşünmeden Kymco Agility 125 alırdım. Hem garantisi var. Hem ilk sahibi sen olacaksın . Hemde performans olarak skipper la çok rahat kapışacak bir motosiklet.

bende 7gün önce sıfır km kmyco agility 125 adlım almadan çok araştırdım öyle aldım rodajını kendim yapıcam bence arkadasların dediği gibi kmyco al pişman olmazsın 4yaşında motoru neyapacasın süspansıyon hariç ii sağlam çok kaliteli başın ağrımaz biyerinden ses gelse bilirsin yınede sen bilirsin 2.el alma aynı para kmyco scooter larda en iisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar