Piaggio, Beverly 250 ı.e Ilk Izlenimlerim

Katılım
2 Ocak 2008
Mesajlar
300
arkadaşlar beverly 250 nin iki kişi son hızları nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim


Ben iki kişi ile pek denemedim ama kendi motorumla tek kişi 160km iki kişi ise 145 civarında son sürat gördüm. :cat:
250ie enjeksiyon farkını atlamış olmayalım.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
10 Mar 2006
Mesajlar
311
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aliciğim dylandan vazgeçmem ama ikinci bir motor olarakta beverly araştırması içindeyim dylan benim göz bebeğim nasıl satarıım onu zaten üretimdende kalkmış bende dylanla uzun yolda 140 görüyorum tek kişi iki kişi 120 o yüzden araştırma yapıyorum değermi almaya beverlyi tam net bilgi almam lazım ve denemeden almakta istemiyorum

www.hayatonda.com burasıda dylancıların sitesi motoru merak edenler için sonuçta hepsi scooter ama gezilerimize katılmak isteyen beverlyci arkadaşlar olursa seviniriz hem deneme ve uzun yolda performansını görme şansınıda bize vermiş olursunuz arkadaşlar yardımlar için şimdiden teşekkürler aramızda beverly 500 kullananda var 250 merak konusu
 
Son düzenleme:
Katılım
9 Ağu 2005
Mesajlar
126
Pininfarina motorunu gule gule kullan kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.:rendeer:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
10 Mar 2006
Mesajlar
311
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 km hızın üstüne çıkmıyormu bu alet.180 ibreyi ne diye koymuşlar o zaman anlamadımki motorla oynama yapılsın diye galiba

beverly 'sini satmak isteyen olursa haberleşelim arkadaşlar
 
Son düzenleme:
Katılım
9 Şub 2008
Mesajlar
2,858
Paninfarina ile uzun sohbet ettik. Geçen hafta buluşacaktık kısmet olmadı. Eğer nasip olursa buluştuğumuzda motosikletleri değiştireceğiz ve senin yerine ben izlenimlerimi sana aktarır Dylan'dan sonra neler hissettiğimi yazarım :).

Hayırlısı olsun.
 
Katılım
6 Mar 2006
Mesajlar
158
arkadaşlar bende beverly 250 nin düz yolda iki kişiyle ve rüzgara karşı son hızını merak ediyorum. Eğer 100 - 110 gibiyse çin mallarından pek bir farkı olmaz.

Motorumu satıp, en zor şartlarda 120 - 130 hız yapan bir 250 lik scooter alacağımda
 
Katılım
19 Tem 2007
Mesajlar
16
arkadaşlar bende beverly 250 nin düz yolda iki kişiyle ve rüzgara karşı son hızını merak ediyorum. Eğer 100 - 110 gibiyse çin mallarından pek bir farkı olmaz.

Motorumu satıp, en zor şartlarda 120 - 130 hız yapan bir 250 lik scooter alacağımda

Ben beverly 200 ile iki kişi 140 gördüm, ama 250 hiç kullanmadım.
 
Katılım
6 Mar 2006
Mesajlar
158
Ben beverly 200 ile iki kişi 140 gördüm, ama 250 hiç kullanmadım.


Evet ama ben rüzgara karşı ve artçıyla birlikte olan hızdan bahsetmiştim, beni çin malı scooter rüzgar arkamdan esiyorken ve hafif eğimli yolda 130 a rahat çıkıyor, ama tam tersi durumda 80 i bile zor buluyor ve işte o an o hız çekilmez oluyor.
 
Katılım
18 Nis 2008
Mesajlar
52
slm asm bişey sormak istiyorum bir piaggio kullanıcı olarak piaggio x8 200 ile xmax arasında sıkıştım kaldım sağlamlık açısından servis fln hangisini tavsiye edersiniz
 
Katılım
3 May 2006
Mesajlar
169
slm asm bişey sormak istiyorum bir piaggio kullanıcı olarak piaggio x8 200 ile xmax arasında sıkıştım kaldım sağlamlık açısından servis fln hangisini tavsiye edersiniz

asm'ye sormuşsun ama ben bir şey söyliyeyim :) xmax'te kronik beyin arızası sorunu var. sen boşver onları 16 inch jantlı beverly bak :)
 
Katılım
12 Şub 2005
Mesajlar
504
arkadaşlar şehiriçi 100 km ortalama ne kadar yakıyor bu motor?
 
Katılım
6 Mar 2006
Mesajlar
158
beverly kullanan arkadaşlar nedense pek bilgi vermiyorlar motorları hakkında, ben hala bu aletin ne kadar yaktığını, ne kadar hız yaptığını anlamış değilim, sanırım bu konuda pek memnun değillerki bilgi vermeye yanaşmıyorlar. Cevap verenlerde en fazla 2 kişi olduğu için sağlıklı ve karşılaştırmalı bilgi alamıyoruz.
 
Katılım
4 Eki 2007
Mesajlar
592
Bir motosiklet ne kadar bol olursa, yedek parçasıda o kadar kolay bulunabilir olacaktır. Ve yine bir motosikletin çok tercih edilmesi 2.elde de sahiplerine kazandıracaktır. Ek olarak iyi satış grafiği yakalayan bir modelde sorunlara hızlı çözümle bulunacaktır. Dolayısıyla bence arkadaşlar burada motorlarını anlatmalı, artıları ve eksilerini merak eden kullanıcıları aydınlatmalıdır. Insanlar bu modeli merak ediyor, belkide vereceğiniz cevaplar onların bu modeli tercih etmelerine vesile olacaktır. Mutluluk vermenin yanında birde kendinizeda uzun dönemde fayda sağlamış olacaksınız.

-Evet, ekonomistim.- :)
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
29 Ara 2007
Mesajlar
2,819
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt scooter topicinde arayış içerisinde olan bir arkadaşımız için güncellenmiştir..
 
Katılım
12 May 2006
Mesajlar
757
Honda Dylan'dan sonra Beverly 250 forum başlığı pek vasat kaldı. Fazla paylaşım ve bilgi yok. Biz Dylan kullanıcıları yavaştan Beverly'e terfi etmeye başladık. Konuyu da inşallah hortlatır vatana millete faydalı bir konu başlığı haline getiririz.

Beverly motorumu geçen hafta aldım. Fazla kullanma fırsatım olmadı, 2 günde 200 km civarı yol yapabilmişim. Gecen gece yol boştu biraz zorlayayım istedim 140-150 civarı motor gaz kesmeye başladı insan tuhaf oluyor motor gidecek ama biri arkadan tutuyo ve geri çekiyor seni. Normal mi değil mi anlayamadım.

Fakat bu sabah motoru çalıştırmak istedim önce çalıştı bi kaç saniye sonra sustu. Tekrar marşa bastım alır gibi yaptı gıy gıy gıy etti sonra hepten sustu. Biraz moralim bozuldu tabi. 3 günlük motor çalışmıyor. İşimde vardı, atladım emektara tek marşta öyle bi heybetle çalıştı ki yanında gıcır gıcır parlayan ama çalışamayan Beverly'e nispet yapar gibi.. Tüm gün beni gezdirdi hızlandı durdu ben motorum dedi, bende sevdim kendisini, okşadım başını, bizde seni seviyoruz Dylan'cım dedim. Sonra aradım servisi hemen gelip aldılar motoru akü bozuk olabilirmiş yarın detaylı bakıp bilgi verecekler. Ama akü bozuksa garanti kapsamına girmiyormuş. "Akü, teker vb. sarf malzemesi garanti dışında olurmuş"... Bende ellerimi kaldırıp "laa havle..." deyip yolladım servisi.

Bu arada emektar 50.000 km. de ve bugüne kadar marşı hiç teklemedi. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu motor beni fazla üzmez. Zira etrafımda onca kullanan var kimse dertlenmiyordu buna benzer konularla.
 
Katılım
29 Ağu 2012
Mesajlar
1
140-150 civarı gaz kesmesinin sebebi beyinde kesici var otomatik kesiyor 150 de. bendede beverly 250 var normal bi durum herhangi bi anormallik yok başkan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------

Titanic- Dostum bende var çok memnunum ortalama 180-200 kr. yakıyor tek kişi 150 yapıyor 2 kişi ortalama 140 hafif eğim varsa 145km hıza çıkıyor. yol tutuşu çok güzel tavsiye ederim. parçaları biraz pahalı tek sıkıntısı o. ama düzgün kullanıp bakılarını zamanında yaptırırsan problem çıkarmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

arkadaşlar şehiriçi 100 km ortalama ne kadar yakıyor bu motor?
şehir içi km de 190-200 kr yakıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst