Honda Dylan'dan sonra Beverly 250 forum başlığı pek vasat kaldı. Fazla paylaşım ve bilgi yok. Biz Dylan kullanıcıları yavaştan Beverly'e terfi etmeye başladık. Konuyu da inşallah hortlatır vatana millete faydalı bir konu başlığı haline getiririz.
Beverly motorumu geçen hafta aldım. Fazla kullanma fırsatım olmadı, 2 günde 200 km civarı yol yapabilmişim. Gecen gece yol boştu biraz zorlayayım istedim 140-150 civarı motor gaz kesmeye başladı insan tuhaf oluyor motor gidecek ama biri arkadan tutuyo ve geri çekiyor seni. Normal mi değil mi anlayamadım.
Fakat bu sabah motoru çalıştırmak istedim önce çalıştı bi kaç saniye sonra sustu. Tekrar marşa bastım alır gibi yaptı gıy gıy gıy etti sonra hepten sustu. Biraz moralim bozuldu tabi. 3 günlük motor çalışmıyor. İşimde vardı, atladım emektara tek marşta öyle bi heybetle çalıştı ki yanında gıcır gıcır parlayan ama çalışamayan Beverly'e nispet yapar gibi.. Tüm gün beni gezdirdi hızlandı durdu ben motorum dedi, bende sevdim kendisini, okşadım başını, bizde seni seviyoruz Dylan'cım dedim. Sonra aradım servisi hemen gelip aldılar motoru akü bozuk olabilirmiş yarın detaylı bakıp bilgi verecekler. Ama akü bozuksa garanti kapsamına girmiyormuş. "Akü, teker vb. sarf malzemesi garanti dışında olurmuş"... Bende ellerimi kaldırıp "laa havle..." deyip yolladım servisi.
Bu arada emektar 50.000 km. de ve bugüne kadar marşı hiç teklemedi. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu motor beni fazla üzmez. Zira etrafımda onca kullanan var kimse dertlenmiyordu buna benzer konularla.