Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar foruma uzuzn uzun konu olan cbr 125 r ın kendimce photoshop u fazla özenmemekten ve pek de usta olamamktan :cherry: :cherry: orantızılıklar bazı sorunlar olaabilir ama bi bakın bakalım beğenecekmisiniz... :queen:
saolun,lastik ve eksozu nasıl yapacagımı kestiremedim yaptım ama hiç olmadı.ilgilenen arkadaşlar varsa yapsınlar görelim gayet güzel olur lastik olayı...
walah orjinali bence güzel zaten öbür modeli sadece resimde kalır ama güzel olmuş böyle bir model çıksa şahane motor çok güzel kaçıyo hastayım abii ama biz Z750S alacaz cbr bana göre babam büyük biniyo hoş benim ehliyet bile yok
wallla bi yerde haklısınız sadece resimde kalır ama farları bu şekilde daraltacak şekilde film çekilebilir,arka çamurluk kesilir aynalar ön grenaja alınır sinyaller o şekilde grenaja gömme olamasa bile şeffaf modellerden olabilr ama son olarak güzel bi eksoz takılabilecek kadar geniş lastikler olay tamam ha bide unutmadan turbo l: :queen: :queen: şak şaka abarttım galiba hızımı alamadım :queen: