PhoToshoP CBR 125 R:):)

arkadaşlar foruma uzuzn uzun konu olan cbr 125 r ın kendimce photoshop u fazla özenmemekten ve pek de usta olamamktan :cherry: :cherry: orantızılıklar bazı sorunlar olaabilir ama bi bakın bakalım beğenecekmisiniz... :queen:
mmx3kopya5ri.jpg

saolasın yavuzk2004 beğendiysen mesele yok:):) :queen: :queen: :flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani çakarlar ve angellar bakim :cherry:
bide kırmızı fosdor yapsaymışın güzel olacakmış :)

arkadaşım güzel olmuş eline sağlık bide lastik ve eksozla oynasan süper olacak

saolun,lastik ve eksozu nasıl yapacagımı kestiremedim yaptım ama hiç olmadı.ilgilenen arkadaşlar varsa yapsınlar görelim gayet güzel olur lastik olayı...

alın bakalım bu da lastikli :pl: ama dedim ya kötü oluyoo diyeeee :sunny: :sunny:
ssonkopya7lm.jpg

walah orjinali bence güzel zaten öbür modeli sadece resimde kalır ama güzel olmuş böyle bir model çıksa şahane motor çok güzel kaçıyo hastayım abii ama biz Z750S alacaz cbr bana göre babam büyük biniyo hoş benim ehliyet bile yok

Orijinali zaten fena değil. Fakat photoshop'lu modeli olursa da hayır demeyiz. :cherry:

wallla bi yerde haklısınız sadece resimde kalır ama farları bu şekilde daraltacak şekilde film çekilebilir,arka çamurluk kesilir aynalar ön grenaja alınır sinyaller o şekilde grenaja gömme olamasa bile şeffaf modellerden olabilr ama son olarak güzel bi eksoz takılabilecek kadar geniş lastikler olay tamam ha bide unutmadan turbo :pl: :queen: :queen: şak şaka abarttım galiba hızımı alamadım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar