peugeot vivacity

arkadaşlar selam .
Benim bi peugeot vivacity scooter ım var.yakın zamana kadar satmak için uğraştım.fiyatıda cok düşük yazdım.fakat millet olarak ne kadar cahil kalmışızki bir şeyin değerini bilmeden öldürüyoruz.motorcu diye karsıma cıkanların hepsi bu ne bu para etmez mondial daha iyi 100cc gitmez gibi laflar etti.artık vazgectim.ölene kadar yada bilen biri çıkana kadar satmıyacagım.
aklıma takılan motorcu arkadaşlarımız ne kadar bilinçli?
sizinde karşınıza böyle insanlar çıkıyor mu?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tek dezevantajı 2 zamanlı olması....Çok da hızlı kaçar....Scoterların atalarından...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vivacity 50cc degil mi?

bu 25 karakter zirvaliginin ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
100 cc....İki zamanlı..........................

değersiz kılıp ucuza senden almaya çalışabilirler :) trekker100 , vivacity100, seri motosikletlerdir neden PEUGEOT

herkesin karsısına çıkıyor böyle insanlar.ama ben kendi adıma böyle insanlar papuç bırakmıyorum.ben motorumu öldüm fiyata satacama bir bidon benzin döküp çatır çatır yakarım.alan kişi arkadaşımsa iş değişir tabi...,

GKN

hakılsın savlarında aslında
peki sen ne kadar istiyosun motora? ve kaç model?

Aynısının 2004 lacivert modeli ben de de var....

Tüm kilometresi 500 km oldu....(ne kadar az değil mi ?)

Adamlar 1.000 ytl ye kapatmak istiyorlar...

Taş gibi motor masrafı yok bence satmayın aptal durumuna düşmektense...
Ben satmaktan vazgeçtim!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş Scooterse at gitsin hiç bi kuruş etmezler ben kullandım pişman oldum dişimi sıkıp bi chopper yada enduru alacaktım satt gitsin motordan biraz zarar yapmışsın cok değil ben herşeyden zarar yaptım

Kardeş Scooterse at gitsin hiç bi kuruş etmezler ben kullandım pişman oldum dişimi sıkıp bi chopper yada enduru alacaktım satt gitsin motordan biraz zarar yapmışsın cok değil ben herşeyden zarar yaptım

evt nedense kaportaları boyutlarına göre pahalı bi scooter alt kapak alt tarafı adi plastik anadol kaportası gibi eşşeğin önüne koysan yenilecek cinsten:cherry:75.ytl boyuda 1.mt anca..chopper a moped e bin daha iyi ama her mtorun da evki ayrı işte::blusssh:

tipine göre herkesin zevki farklıdır ama performans diyorsanız siz hala bir runner ile tanışmamışsınız,180'lik 2 zamanlı bir runner chopperından tutun,ybr,titan ... hepsini yalan eder,ki ben çoğunu maziye gömdüm!her ışıkta durdurulup abi bu motor ne böyle denilmesinden de sıkıldım,tabi benim ki kayışından,debriyajına varyatörüne kadar malossi ama orjinalide yeter de artar:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar