peugeot SYM yi taklit etti.

scooter sevmıyorum aslında ama öyle şirın modeller varki insan ya bı tanede scooter olsun dıyor hanı mesela ben bu modeli beğendım eşi bıle kullanır

Fotograflardan bile malzeme kalitesi olarak Peugeot un daha iyi olduğu belli oluyor. Buyuk olasılkla Sym ile aynı fabrikadan çıkıyordur. Zaten Peugeot bir çok ürününü şekilde üretir. 307 lerin motorlarının ve alt aksamının tamamı İran dan Samand fabrikasından çıkar

Fotograflardan bile malzeme kalitesi olarak Peugeot un daha iyi olduğu belli oluyor. Buyuk olasılkla Sym ile aynı fabrikadan çıkıyordur. Zaten Peugeot bir çok ürününü şekilde üretir. 307 lerin motorlarının ve alt aksamının tamamı İran dan Samand fabrikasından çıkar

dikkat edersen teknik verisinden çelik firen hortumuna kadar aynı motor bunlar sadece üzerine peugeot amblemi yapıştırılmış. malzeme kalitesi sym nin çok yüksektir belirteyim küçük cc de ilk seramik silindiri kullanan motor hd 200 dür.

dikkat edersen teknik verisinden çelik firen hortumuna kadar aynı motor bunlar sadece üzerine peugeot amblemi yapıştırılmış. malzeme kalitesi sym nin çok yüksektir belirteyim küçük cc de ilk seramik silindiri kullanan motor hd 200 dür.

peugeot bu motoru sym ye ürettirmiş olmasın. karını ekler satar. mesela toyota aygo ile peugeot 107 aynı araç sadece logo farklı

Birbir aynılar buna birşey demiyorum. Ancak çekilen fotograflarda ışık sorunsalı yoksa grenaj malzemesi daha kaliteli gözüküyor bana gore Peugeot da. Yoksa motor, silindir vs dan bahsetmiyorum. Ve %99 Peugeot Sym ye yaptırıyordur bunu. Samand orneğini yukarıda vermiştim

Bildiğim kadarıyla SYM Peugeot lisansı ile üretiliyordu bir zamanlar.Hafızam beni yanıltmıyorsa:silent:

fransızlar bunu çok yapıyor.varan 1.fiat fiorinonun çakmaları pegaut bipper ve citroen de vardı adını unuttum şimdi:)
pegaut 107 modelini gene citroen c1 kopyalamış ancak durum bundan ibarette değilmiş aynı fabrikadan çıkma olduklarından böyle birşey söz konusuymuş

Aynı modeli çaynalar çok yapıyo hadi çaynaları geçtim Aprilia'nın da gördüm :S

amaç pazardan çok pay almak sym üretiyor. sadece üzerine pejo yapıştırıp yada honda yapıştırıp millete ben yaptım deyip satmak
millettte ooooooo bu pejo kalitelidir honda bu deyip atlıyor.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Seramik silindirli motor ne demek , işin aslını bilen bi arkadas anlatabilirmi acaba ?

Kim kimi taklit ediyor iyi araştırmak lazım.
Mesela benim bildiğim aynı bu tip makinayı ilk olarak 2002 yılında Piaggio çıkardı. Liberty 200.

Taiwanlılar taklit ustasıdır. Tıpkı bir zamanlar japon sanayinin yaptığı gibi Batılı üreticilerin tasarımlarını taklit ederek üretim yaparlar. Ama bu onların sağlam olmadığı anlamına gelmez. SYM - Kymco - TGB dünyanın en iyi scooter üreticilerindendir.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24

Bir bakışta anladınız demek. :queen:

Bir diğerinin marka değerinin daha yüksek olması o ürünü daha kaliteli yapmıyor. Bence birebir yanına gidip incelemeden böyle yorum yapmak pek sağlıklı değil.

Bence bos ve duygusal laflara gerek yok.
Periodik bakimlarinin kac KM de bir yapidiginı incelemek gerekir.

bu işler artık böyle yürüyor.japon lar çinlilerle işbirliği yapıyor herkes birbirinin sırtından geçiniyor işte....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar